Swipe (Lightning) -kortinlukija

. Kestävä Swipe (Lightning) -kortinlukija käsittelee suuren määrän korttien pyyhkäisyjä luotettavasti. Swipe (Lightning) -kortinlukija on käytettävissä vain, jos olet Kanadassa. Jos haluat käyttää kortinlukijaa Shopify POS:n kanssa etkä ole Kanadassa, sinun on hyväksyttävä maksut tuetulla [ulkoisella kortinlukijalla](/manual/sell-in-person/getting-started/setup-payment-method/third-party-provider). ![Shopify POS:n Swipe (Lightning) -kortinlukija](/manual/sell-in-person/hardware/card-readers/lightning-reader.png) > Huomaa: Jos haluat käyttää mitä tahansa Shopifyn tukemaa salattua pyyhkäisykortinlukijaa, käytössäsi on oltava [Shopify Payments -palvelu](/manual/payments/shopify-payments/index) tai [POS-tuettu maksupalveluntarjoaja](/manual/sell-in-person/getting-started/setup-payment-method#enable-a-supported-third-party-payment-provider-ipad-specific). ## Kenelle tämä kortinlukija on tarkoitettu? Swipe (Lightning) -kortinlukija on kevyt mutta tukeva kortinlukija ja saatavilla Kanadassa. Se liitetään suoraan iPadiin tai iPhoneen, eikä siinä ole johtoja, joten se sopii ihanteellisesti kauppiaille, jotka ovat usein liikkeellä. Laite on tukevampi kuin [Swipe (audio-jack) -kortinlukija](/manual/sell-in-person/hardware/card-readers/audio-jack-reader/), mikä tekee tästä kortinlukijasta hyvän valinnan kauppiaille, jotka käsittelevät säännöllisesti luottokorttimaksuja.

Yhteensopivat laitteet ja maksupalveluntarjoajat

Swipe (Lightning) -kortinlukija käsittelee maksuja Shopify Paymentsin kautta vain Kanadassa.

Shopify POS -sovellus toimii seuraavilla laitteilla:

Shopify POS -sovelluksen kanssa toimivat laitteet
Laite Kuvaus
iPhone iPhone 5s tai uudempi, iOS 12 tai uudempi
iPad Air 2. sukupolvi tai parempi ja iOS 12 tai uudempi
iPad 5. sukupolvi tai parempi ja iOS 12 tai uudempi
iPad mini 2. sukupolvi tai tehokkaampi ja iOS 12 tai uudempi
iPad Pro Kaikki iOS 12-käyttöjärjestelmää käyttävät iPad-mallit tai uudemmat

Swipe (Lightning) -kortinlukijan ostaminen

Swipe (Lightning) -kortinlukija on saatavilla Kanadassa olevasta Shopify-laitteistokaupasta.

Swipe (Lightning) -kortinlukijan asentaminen

Asenna kortinlukija kytkemällä lightning-liitin iPadiin tai iPhoneen. Voit käyttää lukijan mukana toimitettuja muovisovittimia varmistamaan, että se on kunnolla kiinni.

Jos haluat ladata iPhonea tai iPadia käyttäessäsi kortinlukijaa, yhdistä toimitettu micro-USB-kaapeli kortinlukijan läpivienti-micro-USB-porttiin.

Kortin pyyhkäiseminen

Pyyhkäise luottokortti kortinlukijan läpi niin, että kortin magneettiraita on itsestäsi poispäin:

Kortti, jota pyyhkäistään vasemmalta oikealle sen magneettiraidan osoittaessa poispäin ja sirun osoittaessa eteenpäin

Vianmääritys

Jos kortinlukija ei toimi, käy läpi seuraavat toimet 1,00:n Quick Sale -tuotteen testitilauksella (voit hyvittää tilauksen myöhemmin).

Toimintavaiheet:

1. Tarkista, että sinulla on Internet-yhteys. Käsitelläkseen maksuja Shopify POS -sovellus on yhdistettävä Internetiin WiFi-yhteyttä tai laitteen mobiilidataa käyttäen. Jos et pysty muodostamaan yhteyttä Internetiin, et voi käsitellä korttimaksuja.

2. Käytätkö yhteensopivaa maksupalveluntarjoajaa ja valuuttaa? Voit käyttää Swipe (Lightning) -kortinlukijaa vain, jos:

- kauppasi sijaitsee Yhdysvalloissa tai Kanadassa - käytät yhteensopivaa maksupalvelujen tarjoajaa - kaupan valuuttana on Yhdysvaltain tai Kanadan dollari.

Jos et täytä jotakin näistä vaatimuksista, sinun on vastaanotettava luottokorttimaksut käyttäen tuettua kortinlukijaa.

1. Varmista, että valitset maksunäytöstä kohdan Luotto. Ulkoinen pääte -maksutapa valitaan vain, jos käytät ulkoista maksupäätettä Shopifyn tukeman kortinlukijan sijaan.

2. Tarkista, että kortinlukija on kytketty oikein POS-laitteeseen ja että laitteen kotelo ei ole tiellä.

3. Varmista, että pyyhkäiset kortin oikein, niin että magneettiraita osoittaa poispäin itsestäsi.

4. Kun olet valinnut maksunäytössä Credit, irrota kortinlukija ja kytke se sitten uudelleen POS-laitteeseen. Tarkista, että näet Yhteys kortinlukijaan on muodostettu -ilmoituksen.

5. Yritä syöttää luottokorttitiedot manuaalisesti. Jos tämä toimii, kortinlukijassa on ongelma.

6. Jos manuaalinen syöttö ei toimi, pakota Shopify POS -sovellus sulkeutumaan, sammuta laite ja irrota kortinlukija. Käynnistä laite uudelleen, avaa Shopify POS, kytke kortinlukija ja kokeile tehdä uusi testitilaus.

Jos kortinlukija ei vieläkään toimi, ota yhteyttä Shopifyn tukeen. Voit myös tutustua valmistajan asennus-ja käyttöoppaaseen, jos kortinlukijassa on ongelmia.