Kuittitulostimet

Jos haluat tulostaa paperikuitteja, vähittäiskaupan asetuksissasi tulee olla asetettuna seuraavat kohdat:

• uudistettu Shopify POS -sovellus iPadissa tai iPhonessa
  • tuettu Star Micronics -kuitintulostin.

Shopifyn tukemien Star Micronics -tulostinten mallit

Shopify tukee seuraavia kirjoitinmalleja:

Ole huolellinen mallinimien kanssa

Jos ostat LAN-kuittitulostimen, saatat huomata, että tulostimen malli on ilmoitettu tulostimen etuosassa muodossa TSP100. Tästä ei tarvitse huolestua, koska numero ei ole yksittäisen mallin nimi, vaan koko Star Micronics -kirjoitinmalliston nimi.

Jos haluat päästä varmuuteen kirjoittimesi tarkasta mallinumerosta, etsi etiketti, joka on tyypillisesti kiinnitetty tulostimen alapintaan. Tarrasta ilmenee:

• kirjoitinmallisto (TSP100)
  • sarjanumero
  • nimellisteho
  • mallinumero (100IIILAN)

Kirjoittimen kaapeleiden kytkeminen

Shopifyn mukautetun jälleenmyyntipaketin mukana toimitetaan kaksi kaapelia, joissa on hieman toisistaan poikkeavat liittimet. Yksi kaapeli yhdistää tulostimen kassalaatikkoon ja toinen tulostimen reitittimeen. Ole huolellinen kaapeleiden kanssa ja varmista, että käytät oikeaa kaapelia molemmissa tapauksissa.

Kuittitulostin kassalaatikkoon:

Shopify POS -sovelluksen kanssa käytettävä kuittitulostin kassalaatikon kaapeliin

Kuittitulostin reitittimeen:

Shopify POS -sovelluksen kanssa käytettävä kuittitulostin reititinkaapeliin

Kuittitulostuksen oletustulostimen määrittäminen

Kun yhdistät tulostimen, se asetetaan automaattisesti oletustulostimeksi kuittitulostusta varten. Jos oletustulostin ei ole käytettävissä, et voi tulostaa kuittia. Jos sinulla on useampi kuin yksi tulostin, voit vaihtaa oletusarvoisen tulostimen Shopify POS -sovelluksesta.

Vaiheet:

1. Napauta Shopify POS -sovelluksessa ja sen jälkeen Yhdistetyn laitteiston hallinnointi.

2. Napauta Kuittitulostimet-kohdassa tulostinta, jonka haluat asettaa oletustulostimeksi.

3. Ota Oletusarvoinen kuittitulostin -asetus käyttöön.

Tulosta testikuitti

Kun olet määrittänyt kuittitulostimen, lyhyt diagnostiikkaraportti tulostuu. Tämän jälkeen sinun on tulostettava testikuitti, jolla vahvistat, että kaikki toimii.

Vaiheet:

1. Napauta Shopify POS -sovelluksessa ja sen jälkeen Yhdistetyn laitteiston hallinnointi.

2. Napauta testattavan tulostimen nimeä.

3. Napauta Testaa kuittitulostin.

Huomautus: Jos haluat tulostaa testikuitin, voit painaa myös tuetun Star Micronics -kuittitulostimen etuosassa olevaa FEED-syöttöpainiketta. Jos tulostimessa on paperia, testikuitin pitäisi tulostua.