Langaton Star Micronics TSP100IIIBI -bluetooth-kuittitulostin

Mallinumero: TSP143IIIBI

Vaatimukset

Jotta voit käyttää tätä laitteistoa Shopify-kaupassasi, sinun on täytettävä seuraavat vaatimukset:

• uudistettu Shopify POS -sovellus
  • sinulla on yhteensopiva iPad tai iPhone, jossa on käytössä iOS 12.2 tai sitä uudempi käyttöjärjestelmäversio, tai yhteensopiva Android-laite, jossa on käytössä vähintään versio 5.0 (Lollipop).

Langattoman bluetooth-kuittitulostimen ostaminen

Langaton Star Micronics TSP100IIIBI ‑Bluetooth-kuittitulostin on saatavilla Yhdysvalloissa, Kanadassa, Isossa-Britanniassa ja Irlannissa toimiville kauppiaille Shopify Hardware Storesta.

Langattoman bluetooth-kuittitulostimen paperin ostaminen

Kaikki lämpöpaperirullat toimivat tulostimen kanssa, jos paperi täyttää seuraavat vaatimukset:

Langattoman bluetooth-kuittitulostimen paperia koskevat tiedot
Leveys 80 mm, standardi
Paksuus 0,053–0,085 mm
Rullan halkaisija enintään 83 mm

Voit lukea ohjeet kuittitulostimen lataukseen valmistajan laitteiston käyttöohjeista.

Kytke bluetooth-tulostin virtalähteeseen

Ennen kuin voit käyttää bluetooth-tulostinta, sinun täytyy liittää se virtalähteeseen.

Toimintovaiheet:

1. Kytke virtajohdon toinen pää kuittitulostimen takaosaan.

2. Kytke kaapelin toinen pää pistorasiaan.

3. Käynnistä tulostin. Ready-merkkivalo muuttuu siniseksi. Virheen ERROR-merkkivalo vilkkuu punaisena, kun tulostimessa ei ole paperia.

Jos tulostimessa on paperia, se tulostaa diagnostiikkaraportin.

Tämän jälkeen olet valmis muodostamaan pariliitoksen tulostimen ja iPadisi välille.

Langaton bluetooth-kuittitulostimen ja iPadin liittäminen ja yhdistäminen

Pariliitoksessa laitteet tunnistavat toisensa ja niiden välille syntyy sidos. Tämän ansiosta laitteet, joiden välillä on pariliitos, yhdistyvät jatkossa ilman, että todennustarkastuksia tarvitsee toistaa.

Automaattinen yhdistäminen on käytössä langattomassa Star Micronics TSP100IIIBI ‑bluetooth-kuittitulostimessa (mallinumero TSP143IIIBI). Se tarkoittaa, että liitettyäsi tulostimen iPadin pariksi bluetooth-yhteys muodostetaan automaattisesti aina, kun tulostin on käynnistetään ja se on iPadin kantavuusalueella.

Toimintovaiheet:

1. Kytke tulostin virtalähteeseen.

2. Avaa iPadin Asetukset.

Asetukset-painike iPadilla

3. Napauta Bluetooth-valikkovaihtoehtoa. Etsi Muut laitteet -luettelosta Star Micronics -tulostin, jonka nimi on muotoa TSP100-XXXXX:

• Jos sinut kutsutaan lataamaan tähän tulostimeen liittyvä sovellus, voit tehdä sen nyt. Tarvitset tämän sovelluksen, jos aiot poistaa automaattisen yhdistämisen käytöstä.
  1. Napauta kuittitulostinta TSP100-XXXX ja odota, että pariliitos on valmis. Parin muodostaminen on valmis, kun tulostin siirtyy Omat laitteet -luetteloon ja sen nimen oikealla puolella näkyy tila Yhdistetty.

Automaattisen yhdistämisen poistaminen käytöstä

Toimitettavissa TSP100IIIBI-bluetooth-tulostimissa on oletusarvoisesti käytössä automaattinen yhdistäminen. Tämä tarkoittaa, että pariliitetty tulostin muodostaa yhteyden automaattisesti aina, kun se on kytketty päälle ja sen kanssa parin muodostava iPad on kantoalueen sisällä.

Sinun on poistettava automaattinen yhdistäminen käytöstä, jos et halua pariliitetyn tulostimen yhdistävän automaattisesti aina, kun käynnistät sen. Voit haluta poistaa automaattisen yhdistämisen käytöstä, jos tulostintasi käyttää monta iPadia.

Toimintovaiheet:

1. Varmista, että tulostimen ja iPadin välillä on pariliitos.

2. Lataa Applen App Storesta Star Micronicsin TSP100III Utility -sovellus.

3. Avaa TSP100III Utility -sovellus ja valitse sitten Unselected state (valitsematon tila) Selected device (valittu laite) -osiosta.

4. Hae Select device (valitse laite) -näytöstä kuittitulostin ja napauta Apply (käytä). Kuittitulostimen nimi on TSP100IIIBI tai jotain vastaavaa.

5. Napauta Määritys -osiossa kohtaa Bluetooth-asetukset.

6. Poista Auto connection (automaattinen yhteys) -valinta käytöstä ja valitse sitten Apply (käytä). Tallenna asetukset napauttamalla uuden pariliitoksen muodostuslupakehotteen kohtaa Continue (jatka).

7. Avaa iPadin Asetukset.

Asetukset-painike iPadilla

8. Napauta Bluetooth-valikkovaihtoehtoa.

9. Yhdistä uudelleen napauttamalla kuittitulostinta Omat laitteet -kohdassa.

Kuittitulostin ei enää muodosta yhteyttä automaattisesti iPadiin. Tästä lähtien, aina kun käynnistät tulostimen tai käynnistät iPadin uudelleen, sinun täytyy palata iPadin bluetooth-asetuksiin (ei Shopify POS ‑sovelluksen asetuksiin) ja valita tulostin Omat laitteet ‑luettelosta.

Automaattisen yhdistämisen käyttöönotto

Jos haluat ottaa kuittitulostimen automaattisen yhdistämistoiminnon käyttöön, toista automaattisen yhdistämisen käytöstä poistamisen vaiheet mutta ota käyttöön automaattinen yhdistäminen vaiheessa 6.

Langattoman bluetooth-kuittitulostimen ja iPadin pariliitoksen jälkeen

Kun olet yhdistänyt tulostimen, muista:

IPadin ja kuittitulostimen pariliitoksen purkaminen

Voit purkaa iPadin ja kuittitulostimen pariliitoksen.

Toimintovaiheet:

1. Sammuta tulostin.

2. Avaa iPadin Asetukset.

Asetukset-painike iPadilla

3. Näet pariliitetyt Bluetooth-laitteesi napauttamalla Bluetooth-valikkovaihtoehtoa.

4. Napauta tulostimen nimen oikealla puolella olevaa i-symbolia ja valitse sen jälkeen Forget this device (unohda tämä laite), jos haluat poistaa tulostimen bluetooth-laitteiden luettelosta.

5. Pyyhkäise bluetooth-kuittitulostin vasemmalle Shopify POS:n laitteiston asetukset-näytössä, niin näet poistopainikkeen.

6. Napauta Poista.

Kuittitulostimen tehdasasetusten palauttaminen

Voit palauttaa kuittitulostimen tehdasasetukset.

Toimintovaiheet:

1. Poista iPadin ja kuittitulostimen pariliitos.

2. Kun tulostin on sammutettu, etsi tulostimen takaosassa oleva nollauspainike ja paina sitä kynällä.

3. Kytke tulostin päälle samalla, kun pidät nollauspainiketta painettuna. Kun virheen merkkivalo vilkkuu, voit vapauttaa painikkeen.

4. Odota, että ERROR-merkkivalo lakkaa vilkkumasta. Voit viimeistellä nollauksen sammuttamalla tulostimen toisen kerran, odottamalla viisi sekuntia ja käynnistämällä sitten tulostimen uudelleen.

Tulostin on nyt täysin palautettu ja valmiina muodostamaan parin iPadin kanssa.

Jos käytät mallinumeroa TSP143IIIBI, palautus jättää automaattisen yhdistämisen käyttöön, mutta sinun on pariliitettävä laitteet uudelleen.

Star Micronics TSP100IIIBI Bluetooth wireless-kuittitulostimen käytön rajoitukset

Shopify POS -sovelluksella on muut poissulkeva yhteys Star Micronics TSP100IIIBI Bluetooth wireless -kuittitulostimeen, ja sen takia:

• Et voi yhdistää useita iPadeja samaan tulostimeen.

• Shopify POS ei toimi samanaikaisesti useiden tulostimien kanssa.

Star Micronics TSP100IIIBI:n vianmääritys

Jos sinulla on ongelmia Star Micronics TSP100IIIBI:n käytön kanssa, kokeile näitä vianmääritysohjeita.

Toimintovaiheet:

1. Tarkista, että sinulla on nämä perusvaatimukset:

- Shopify POS -sovellus on ajan tasalla. - iPadin iOS-versio on ajan tasalla. - iPadissa on bluetooth käytössä.

1. Tarkista, että tulostinpaperi on lisätty oikein ja että tilanilmaisimen merkkivalo palaa tasaisesti sinisenä.

2. Poista iPadin ja kuittitulostimen pariliitos.

3. Palauta kuittitulostimesi tehdasasetukset.

4. Muodosta pariliitos iPadin ja kuittitulostimen välille.

5. Käynnistä tulostin uudelleen.

6. Avaa iPadin Asetukset.

Asetukset-painike iPadilla

7. Napauta Bluetooth-valikkovaihtoehtoa ja varmista, että Star Micronics -tulostin näkyy tilassa Ei yhteyttä.

8. Muodosta yhteys napauttamalla tulostinta.

9. Kun tulostin näkyy tilassa Connected (liitetty), käynnistä se jälleen uudelleen. Kun tulostin käynnistyy, sen pitäisi näkyä lyhyesti tilassa Not connected (ei liitetty) ja sitten tilassa Connected.

10. Jos tulostin ei muodosta yhteyttä automaattisesti, kun käynnistät sen uudelleen toisen kerran, sinun on otettava käyttöön automaattinen yhdistäminen.

11. Kokeile tulostinta tulostamalla testikuitti.

Jos sinulla on näiden toimenpiteiden jälkeen edelleen ongelmia kuittitulostimen käytössä, ota yhteyttä Shopifyn tukeen.