Star Micronics TSP100USB -kuittitulostin

Vaatimukset

Jotta voit käyttää tätä laitteistoa Shopify-kaupassasi, sinun on täytettävä seuraavat vaatimukset:

• uudistettu Shopify POS -sovellus
  • yhteensopiva iPad, jonka käyttöjärjestelmä on iOS 12.5.1 tai uudempi, iPhone, jossa on iOS 12.5.1 tai uudempi, tai yhteensopiva Android-laite, jossa on versio 7.0 (Nougat) tai sitä uudempi

Star Micronics TSP100USB -kuittitulostimen ostaminen

Star Micronics TSP100USB -kuittitulostin ei ole saatavissa Shopify-laitteistokaupasta, mutta voit ostaa sen suoraan Barcodes Incistä.

Tulostinpaperin ostaminen

Tässä tulostimessa käytettävän lämpöpaperirullan mitat:

• leveys 3 1/8" (80 mm)
  • enimmäispituus 70 m (230 ft)

Voit lukea, miten kuittitulostimeen lisätään paperia valmistajan laitteiston käyttöohjeista.

Star Micronics TSP100USB -kuittitulostimen asentaminen

TSP100USB-kuittitulostin yhdistetään verkkoon USB-kaapelilla.

Tee näin:

1. Liitä kuittitulostin APG Vasario 320 -sarjan kassalaatikkoon kassalaatikkokaapelin avulla.

2. Yhdistä kuittitulostin reitittimesi USB-porttiin USB-kaapelilla. Näin Shopify POS ‑sovellus havaitsee tulostimen.

Kun olet yhdistänyt tulostimen, muista:

Star Micronics TSP100USB-kuittitulostimen käytön rajoitukset

Shopify POS -sovelluksella on muut poissulkeva yhteys Star Micronics TSP100USB -kuittitulostimeen, ja sen takia:

• Et voi yhdistää useita laitteita samaan tulostimeen.

• Shopify POS ei toimi samanaikaisesti useiden tulostimien kanssa.