Shopify POS:n laitteistosarjat

Jos käytössäsi on Shopify POS, voit ostaa laitteistosarjan, jolla saat vähittäiskauppasi toimimaan. Laitteistosarjat niputtavat yhteen yhteensopivia komponentteja alennettuun hintaan.

Shopify Retail Kit

Voit käyttää Shopify Retail Kittiä kaikissa Shopify-sopimuksissa.

Sarja sisältää Shopify-laitteiston, joka on suunniteltu vähittäiskaupan luottotapahtumia varten:

Voit ostaa yksittäiset komponentit myös Kanadassa olevasta Shopify Hardware Storesta.

Asennus ja määritys

Asennusohjeet toimitetaan sarjan mukana.

Toimitamme asennusohjeet myös yksittäisille laitteistokomponenteille.

Mukautettu Kit

Sarja sisältää kaiken, mitä tarvitset käteis- ja luottomaksujen hyväksymiseen ja kuittien tulostamiseen:

Voit ostaa yksittäisiä komponentteja myös alkuperäisiltä myyjiltä tai jälleenmyyjältä.

Asennus ja määritys

Asennusohjeet toimitetaan sarjan mukana. Voit myös ladata PDF-tiedoston.

Toimitamme asennusohjeet myös yksittäisille laitteistokomponenteille.

All-in-one-nippu

Saat All-in-one-nipussa kaiken, mitä tarvitset täydellistä vähittäiskaupan asennusta varten. Se sisältää seuraavat laitteet:

• mPOP-yhdistetty kuittitulostin ja kassalaatikko, jossa on viivakoodinlukija
  • iPad Air, jossa on LTE-yhteys ja teline
  • Siru- ja pyyhkäisykortinlukija
  • kuittipaperi

Jos haluat käyttää All-in-one -nippua, tililläsi on oltava käytössä Shopify Payments.

Cash-heavy-nippu

Cash-heavy-nippu sisältää suuren ja turvallisen kassalaatikon, ja se on ihanteellinen kaupoille, joilla on paljon käteismaksuja. Se sisältää seuraavat laitteet:

• 13 tuuman kassalaatikko
  • bluetooth-kuittitulostin
  • iPad Air, jossa on LTE-verkkoyhteys, ja teline
  • Siru- ja pyyhkäisykortinlukija
  • kuittipaperi

Jos haluat käyttää Cash-heavy-nippua, tililläsi on oltava käytössä Shopify Payments.

Cashless-nippu

Cashless-nippu sopii parhaiten vain luottokorttimaksuja hyväksyviin kauppoihin. Se sisältää seuraavat laitteet:

• iPad Air, jossa on LTE-yhteys ja teline
  • Siru- ja pyyhkäisykortinlukija

Jos haluat käyttää Cashless-nippua, tililläsi on oltava käytössä Shopify Payments.

Valmiina aloittamaan myynti Shopifyssa?