Uudistettuun Shopify POS -sovellukseen siirtyminen

Lue lisää uudistetusta Shopify POS -sovelluksesta ja päätä haluatko vaihtaa.

Vaihtpo tapahtuu erikseen jokaisessa Shopify POS -laitteessa. Kun olet siirtynyt uudistettuun Shopify POS -sovellukseen, sinun täytyy synkronoida osa Shopify POS -asetuksistasi ja kouluttaa henkilöstöäsi sovelluksen uusiin toimintoihin.

Voit koska tahansa siirtyä takaisin POS Classic -sovellukseen.

Uudistettuun Shopify POS -sovellukseen siirtyminen

Voit siirtyä uudistettuun Shopify POS -sovellukseen, jos täytät seuraavat ehdot:

• Käytät Shopify POS -sovellusta iPhonella tai iPadille.
  • Olet joko tilin omistaja tai henkilöstöön kuuluva, jolla on täydet käyttöoikeudet.

Sovellusten vaihtaminen tapahtuu erikseen jokaisessa Shopify POS -laitteessa. Jos haluat siirtää koko Shopify POS -järjestelmän, sinun täytyy vaihtaa sovellus kaikissa kauppasi käyttämissä laitteissa. Kun olet vaihtanut sovellusta, kaikki avoimet POS Classic -sovellukset sulkeutuvat. Kun avaat uudistetun Shopify POS -sovelluksen, sinun täytyy kirjautua uudelleen sisään.

Toimintovaiheet:

1. Napauta POS Classic -sovelluksesta Kauppa.
  2. Valinnainen: Napauta Lue lisää uudistetusta Shopify POS -sovelluksesta lisätietoja varten.
  3. Napauta Kokeile uudistettua Shopify POS -sovellusta.
  4. Napauta Vaihda uudistettuun Shopify POS -sovellukseen. Tämänhetkinen perinteinen POS-sovelluksesi sulkeutuu.
  5. Avaa sovellus napauttamalla uudistetun Shopify POS -sovelluksen kuvaketta.

Perinteisen POS -sovelluksen synkronointi uudistetun Shopify POS -sovelluksen kanssa

Vaihtaminen tapahtuu erikseen jokaisessa Shopify POS -laitteessa. Vaihdon jälkeen suurin osa POS Classic -sovelluksen tiedoista synkronoidaan automaattisesti saman laitteen uudistettuun Shopify POS -sovellukseen. Sinun pitää päivittää tai todentaa seuraavat osiot ennen uudistetun Shopify POS -sovelluksen käyttöä.

Tilausjakelun asetukset

Jos haluat merkitä vähittäismyyntitilaukset automaattisesti huolituiksi, sinun täytyy päivittää tilausten jakelu-asetukset.

Automaattisen lukituksen näytön asetukset

Automaattisen lukituksen näyttöasetuksia ei synkronoida, kun siirryt uudistettuun Shopify POS -sovellukseen. Sinun tulee muuttaa automaattisen lukituksen näyttöasetuksia sovelluksen vaihtamisen jälkeen.

Henkilöstön käyttöoikeudet

Sovellusten vaihtamisen jälkeen uudistetussa Shopify POS -sovelluksessa käytetään samassa laitteessa käytettyjä POS Classic -sovelluksen henkilöstöoikeuksia. Kun vaihdat uudistettuun Shopify POS -sovellukseen, voit muokata henkilöstön rooleja ja käyttöoikeuksia toimimaan kaikissa laitteissa.

Shopify POS -sovelluksen henkilöstön roolit toimivat vain uudessa Shopify POS -sovelluksessa. Uudessa Shopify POS -sovelluksessa määritettyjä rooleja ja käyttöoikeuksia ei synkronoida POS Classiciin.

Ulkoiset maksutavat

Kun vaihdat uudistettuun Shopify POS -sovellukseen, ulkoiset maksutavat näkyvät luetteloituna MUKAUTETUT MAKSUTAVAT -kohdan alapuolella ulkoisina päätteinä. Jos sinulla on esimerkiksi ulkoinen pääte Visa-maksuja varten, maksutapana luettelossa näkyy Ulkoinen pääte - Visa. Voit nimetä uudelleen, lisätä ja poistaa mukautettuja maksutapoja.

Muut maksutavat synkronoidaan automaattisesti, kun vaihdat sovellusta.

Kassavuorot ja käteisseuranta

Jos sinulla on käytössä Kassavuorot, kassahistoria synkronoidaan automaattisesti uudistettuun Shopify POS -sovellukseen.

Mitään millä tahansa Shopify POS -sovelluksen versiolla tehtyä uutta käteisseurantaa ei synkronoida toiseen sovellukseen. Esimerkiksi uuden Shopify POS -sovelluksen kassaseurantaa ei synkronoida POS Classiciin.

Sinun tulee sulkea kaikki avoimet kassavuorot, ennen kuin vaihdat uudistetun Shopify POS- ja POS Classic -sovelluksen välillä.

Siirtyminen takaisin POS Classic -sovellukseen

Voit vaihtaa takaisin POS Classiciin milloin tahansa. Osa Shopify POS -asetuksista ei synkronoidu, kun siirryt Shopify POS -sovellusten välillä. Tutustu kohtaan Classic POS -sovelluksen synkronointi uudistetun Shopify POS -sovelluksen kanssa, jos haluat lisätietoja.

Sovellusten vaihtaminen tapahtuu erikseen jokaisessa Shopify POS -laitteessa. Jos haluat vaihtaa koko Shopify POS -järjestelmän takaisin POS Classiciin, sinun täytyy vaihtaa sovellus kaikissa laitteissa. Kun olet vaihtanut sovellukset, uudistettu Shopify POS -sovellus sulkeutuu laitteella, jota käytät. Kun avaat POS Classic -sovelluksen, sinun täytyy kirjautua sisään.

Toimintovaiheet:

1. Napauta uudistetussa Shopify POS -sovelluksessa ensin ja sen jälkeen Tuki.
  2. Vieritä alas ja napauta Siirry POS Classic -sovellukseen.
  3. Valitse, miksi siirryt takaisin POS Classiciin.
  4. Vaihtoehtoisesti:

1. Napauta Kommentit ja kerro Shopifylle, miksi vaihdat sovellusta.
    2. Napauta Tallenna.
  5. Napauta Siirry takaisin POS Classic -sovellukseen.

6. Napauta OK-valintaa.

Tarkista, käytätkö uudistettua Shopify POS -sovellusta vai Classic-versiota

Sovelluksen asettelun ja ulkoasun avulla voit selvittää, käytätkö uutta Shopify POS -sovellusta vai POS Classicia.

POS Classic:

• POS Classic -sovelluksen taustaväri on valkoinen ja vaaleanharmaa.
  • Sovelluksen alaosassa on valikko, jossa on useita painikkeita, kuten Kassa, Tilaukset, Asiakkaat ja Kauppa.

Uudistettu POS-sovellus:

• Uuden Shopify POS -sovelluksen taustaväri on yleensä tummanharmaa ja musta. Tätä kutsutaan myös tummaksi tilaksi.
  • Uudistetussa Shopify POS -sovelluksessa on hampurilaisvalikko () sovelluksen alakulmassa.