Myyminen henkilökohtaisesti Shopify POS Classicin avulla

Shopify POS -ohjelma iOS:lle ja Androidille on myyntipiste, jonka avulla voit myydä tuotteita henkilökohtaisesti.

Shopify POS-sovellus iPadissa, iPhonessa ja Android-laitteessa

Shopify POS -sovelluksen perusominaisuuksien avulla voit myydä tuotteitasi lähes kaikkialla, esimerkiksi markkinoilla, messuilla ja tilapäisissä kaupoissa. Luo Shopify POS -sovelluksella ostoskori jokaiselle asiakkaalle. Voit myös muokata ostoskoreja eri tavoin esimerkiksi lisäämällä tai poistamalla tuotteita tai soveltamalla alennusta. Kun ostoskorisi on valmis, voit hyväksyä maksuja monella eri maksutavalla tehtyjä maksuja.

Shopify POS synkronoituu Shopifyn kanssa, jolloin se voi seurata tilauksiasi ja varastojasi vähittäismyyntipaikoissasi, verkkokaupassasi ja muissa käytössä olevissa myyntikanavissasi. Voit jopa tarkastella kauppasi tilauksia ja hallita niitä sovelluksesta:

Voit luoda täyden vähittäiskauppakokemuksen siirtymällä Shopify-sopimukseen. Tällöin voit yhdistää Shopify POS -sovelluksen muihin vähittäiskaupan laitteisiin, kuten viivakoodinlukijan tai kassalaatikkoon. Shopify-sopimuksessa on myös ominaisuuksia, joiden avulla voit hallinnoida kauppaasi tehokkaammin, kuten antaa PIN-koodeja henkilöstölle ja rekisteröidä muutoksia.