Asiakasprofiilien käyttäminen Shopify POS -sovelluksessa

Shopify POS -sovelluksen avulla voit luoda asiakkaillesi profiileja, joiden avulla voit tallentaa heidän nimensä ja yhteystietonsa. Asiakkaiden yhteystietojen tallentaminen on erityisen hyödyllistä siinä tapauksessa, jos lähetät kuitit sähköpostitse tai jos haluat laajentaa asiakasperustaasi sähköpostimarkkinointikampanjoita varten.

Asiakasprofiilin luominen

Jos asiakas ei ole ostanut sinulta ennen, voit luoda hänelle asiakasprofiilin.

Asiakasprofiili voi sisältää seuraavat tiedot:

• Etu- ja sukunimi
  • Sähköposti
  • Puhelinnumero
  • Huomautuksia
  • Toimitusosoitteet
  • Haluaako asiakas vastaanottaa markkinointitietoja
  • Onko asiakas vapautettu veroista

Toimintovaiheet:

1. Napauta Shopify POS -sovelluksessa Asiakkaat.

2. Napauta +-painiketta.

3. Syötä asiakkaan tiedot. Sinun on annettava vähintään etunimi asiakkaalle.

4. Valinnainen: Jos haluat tallentaa asiakkaan tiedot lisäämättä asiakasta ostoskoriin, poista Lisää asiakas ostoskoriin -valinta:

Lisää asiakas ostoskoriin -painike — Shopify POS iPadille

5. Napauta Tallenna.

Nykyisien asiakkaiden etsiminen

Voit etsiä nykyisiä asiakkaita nimen tai sähköpostiosoitteen mukaan. Näytä profiili napauttamalla asiakasta.

Toimintovaiheet:

1. Napauta Shopify POS -sovelluksessa Asiakkaat.

2. Napauta hakukuvaketta ja kirjoita hakuruutuun asiakkaan nimi tai sähköpostiosoite:

Hae asiakasta -kuvake — Shopify POS iPadille

3. Napauta asiakkaan nimeä hakutuloksissa.

Asiakasprofiilin muokkaaminen

Voit muuttaa nykyisen asiakkaan tietoja hänen profiilissaan.

Toimintovaiheet:

1. Napauta Shopify POS -sovelluksessa Asiakkaat.

2. Valitse asiakas jollakin seuraavista tavoista:

- Napauta asiakkaan nimeä nykyisten asiakkaiden luettelossa. - Etsi nykyistä asiakasta napauttamalla hakukuvaketta.

1. Kun olet valinnut asiakkaan, napauta Muokkaa.

2. Muokkaa asiakkaan tietoja Muokkaa asiakasta -näytössä. Voit muokata tietoja, kuten nimeä, osoitetta ja asetuksia.

3. Napauta Tallenna.

Muokkaa asiakasta ja tallenna — Shopify POS iPadille

Asiakkaan lisääminen ostoskoriin

Shopify POS tallentaa asiakkaan tiedot niin, että kun asiakas tekee toisen ostoksen, voit yhdistää ne nopeasti tilaukseen.

Toimintovaiheet:

1. Napauta tuotteiden ja ostoskorinäytön Ostoskori-kohdassa Valitse asiakas:

Valitse asiakas -painike — Shopify POS iPadille

2. Jos asiakas on uusi, napauta + -painiketta.

Jos kyseessä on olemassa oleva asiakas, syötä hakukenttään asiakkaan nimi tai sähköposti ja napauta sitten nimeä hakutuloksissa.

Asiakkaan poistaminen ostoskorista

Voit poistaa asiakkaan tiedot tilauksesta.

Toimintovaiheet:

• Pyyhkäise vasemmalle asiakkaan nimen kohdalla Ostoskori-näytössä:
    Asiakkaan poistaminen ostoskorista

Asiakasprofiilin luominen

Jos asiakas ei ole ostanut sinulta ennen, voit luoda hänelle asiakasprofiilin.

Asiakasprofiili sisältää seuraavat tiedot:

• Etu- ja sukunimi
  • Sähköposti
  • Puhelinnumero
  • Huomautuksia
  • Toimitusosoitteet
  • Haluaako asiakas vastaanottaa markkinointitietoja
  • Onko asiakas vapautettu veroista

Toimintovaiheet:

1. Napauta Shopify POS -sovelluksessa Asiakkaat.

2. Napauta +-painiketta.

3. Syötä asiakkaan tiedot. Sinun on annettava vähintään etunimi asiakkaalle.

4. Valinnainen: Jos haluat tallentaa asiakkaan tiedot lisäämättä asiakasta ostoskoriin, poista Lisää asiakas ostoskoriin -valinta:

Lisää asiakas ostoskoriin -painike — Shopify POS iPhonelle

5. Napauta Tallenna.

Nykyisien asiakkaiden etsiminen

Voit etsiä nykyisiä asiakkaita nimen tai sähköpostiosoitteen mukaan. Näytä profiili napauttamalla asiakasta.

Toimintovaiheet:

1. Napauta Shopify POS -sovelluksessa Asiakkaat.

2. Napauta hakukuvaketta ja aloita kirjoittamaan hakuruutuun asiakkaan nimi tai sähköpostiosoite:

Hae asiakasta -kuvake — Shopify POS iPhonelle

3. Napauta asiakkaan nimeä hakutuloksissa.

Asiakasprofiilin muokkaaminen

Voit muuttaa nykyisen asiakkaan tietoja hänen profiilissaan.

Toimintovaiheet:

1. Napauta Shopify POS -sovelluksessa Asiakkaat.

2. Valitse asiakas jollakin seuraavista tavoista:

- Napauta asiakkaan nimeä nykyisten asiakkaiden luettelossa. - Etsi nykyistä asiakasta napauttamalla hakukuvaketta.

1. Kun olet valinnut asiakkaan, napauta Muokkaa.

2. Muokkaa asiakkaan tietoja Muokkaa asiakasta -näytössä. Voit muokata tietoja, kuten nimeä, osoitetta ja asetuksia.

3. Tallenna muutokset napauttamalla Tallenna:

Muokkaa asiakasta ja tallenna — Shopify POS iPhonelle

Asiakkaan lisääminen ostoskoriin

Shopify POS tallentaa asiakkaan tiedot niin, että kun asiakas tekee toisen ostoksen, voit yhdistää ne nopeasti tilaukseen.

Toimintovaiheet:

1. Napauta Ostoskori-näytössä Valitse asiakas:

Valitse asiakas ostoskorissa -näyttö — Shopify POS iPhonelle

2. Jos asiakas on uusi, napauta +-painiketta Valitse asiakas -näytössä. Oletusarvoisesti uusi asiakas yhdistetään senhetkiseen ostoskoriin, mutta voit poistaa tämän valinnan käytöstä Luo asiakas -näytössä.

Jos kyseessä on olemassa oleva asiakas, syötä hakukenttään asiakkaan nimi tai sähköposti ja napauta sitten nimeä hakutuloksissa.

Asiakkaan poistaminen ostoskorista

Voit poistaa asiakkaan tiedot tilauksesta.

Toimintovaiheet:

• Pyyhkäise vasemmalle asiakkaan nimen kohdalla Ostoskori-näytössä:
    Ostoskori-näyttö poistamispyyhkäisyn aikana — Shopify POS iPhonelle

Asiakasprofiilin luominen

Jos asiakas ei ole ostanut sinulta ennen, voit luoda hänelle asiakasprofiilin tuotteet-näytöstä. Oletusarvoisesti uusi asiakas on yhdistetään senhetkiseen ostoskoriin, mutta voit poistaa tämän valinnan käytöstä Luo asiakas -näytössä.

Toimintovaiheet:

1. Napauta Shopify POS -tuotteiden näytössä +-painiketta ja napauta sitten Lisää asiakas:

+ (plus) -painike — Shopify POS Androidille

2. Syötä asiakkaan tiedot. Sinun täytyy syöttää vähintään asiakkaan nimi ja sähköpostiosoite.

3. Valinnainen: Jos haluat tallentaa asiakkaan tiedot lisäämättä asiakasta ostoskoriin, poista Lisää asiakas ostoskoriin -valinta.

4. Napauta .

Nykyisen asiakkaan yhdistäminen ostoskoriin

Shopify POS tallentaa asiakkaan tiedot niin, että kun asiakas tekee toisen ostoksen, voit yhdistää ne nopeasti tilaukseen.

Toimintovaiheet:

1. Napauta Ostoskori-näytössä Lisää asiakas:

Lisää asiakas -painike — Shopify POS Androidille

2. Lisää asiakas jollakin seuraavista tavoista:

- Napauta asiakkaan nimeä nykyisten asiakkaiden luettelossa. - Syötä hakukenttään asiakkaan nimi ja napauta nimeä, kun se ilmestyy hakutuloksiin.

Nykyisen asiakkaan muokkaaminen

Voit muokata nykyisen asiakkaan tietoja.

Toimintovaiheet:

1. Napauta Ostoskori-näytössä Lisää asiakas:

Lisää asiakas ostoskoriin -näyttö — Shopify POS Androidille

2. Lisää asiakas jollakin seuraavista tavoista:

- Napauta asiakkaan nimeä nykyisten asiakkaiden luettelossa. - Syötä hakukenttään asiakkaan nimi ja napauta nimeä, kun se ilmestyy hakutuloksiin.

1. Napauta lisättyä asiakasta Ostoskori-näytössä:

Asiakas lisättiin ostoskoriin — Shopify POS Androidille

2. Muokkaa asiakkaan tietoja Muokkaa asiakasta -näytössä. Voit muokata tietoja, kuten nimeä, osoitetta ja asetuksia.

3. Tallenna muutokset napauttamalla :

Muokkaa asiakasta ja tallenna — Shopify POS Androidille

Asiakkaan tietojen poistaminen ostoskorista

Kun olet lisännyt asiakasprofiilin ostoskoriin, voit poistaa sen napauttamalla x-painiketta asiakkaan nimen vieressä:

x-painike asiakkaan nimen vieressä ostoskorinäytöllä — Shopify POS Androidille