Viivakooditulostimet

Viivakooditarrojen avulla voit helpottaa vähittäiskauppasi kassalle maksua ja varastonhallintaa. Voit tulostaa viivakooditarroja tuotteisiisi tuettua tarratulostinta käyttämällä. Tulostimen pitää olla yhdistettynä tietokoneeseen, ja sinun täytyy asentaa tarvittava ohjelmisto.

Tuetut Dymo-tulostimet

Jotta voit tulostaa viivakooditarroja Shopify-tuotteisiisi, sinulla täytyy olla tuettu tulostin ja tarvittava ohjelmisto. Shopify tukee seuraavia viivakooditarratulostimia:

• Dymo LabelWriter 450
  • Dymo LabelWriter Wireless Printer

Tarratulostin yhdistetään tietokoneeseen joko kaapelilla tai langattomasti valitusta mallista riippuen. Tulostimen pitää olla yhdistettynä tietokoneeseen, johon on asennettu tarvittava ohjelmisto, vaikka käyttäisit tulostamiseen mobiililaitetta.

Tulostimen yhdistäminen tietokoneeseen

Yhdistä tulostin noudattamalla valmistajan pikaopasta:

Tarrojen tulostamisen ohjelmistovaatimukset

Jotta voit tulostaa viivakooditarroja, sinun täytyy asentaa jokin seuraavista:

Dymo-tulostimien tukemat viivakooditarrojen koot

Jos haluat tulostaa viivakooditarroja jommallakummalla tuetulla tulostimella, sinun on käytettävä Dymo-tarroja, joiden koko on jokin seuraavista:

• Pieni (1 "x 1"), enintään 6-8 numeroa
  • Medium (1 "x 2 1/8"), enintään 22 numeroa
  • Suuri (1 1/8 "x 2 1/8"), enintään 40 numeroa
  • Butterfly / Barbell (3/8 "x 3/4"), enintään 8 numeroa (ei saatavilla Yhdistyneessä kuningaskunnassa)

Saatat joutua käyttämään vähemmän merkkejä, jos käytät kirjaimia tai symboleja, koska jotkut niistä vievät enemmän tilaa kuin numerot.

Viivakoodien lisääminen Shopify-tuotteisiin

Voit lisätä viivakoodeja tuotteisiisi seuraavilla tavoilla:

Dymo-viivakooditulostimien vianmääritys

Jos sinulla on ongelmia viivakooditarrojen tulostamisen kanssa, kokeile seuraavia toimenpiteitä:

1. Käytätkö Dymo LabelWriter 450- tai Dymo LabelWriter Wireless -tulostinta? Nämä ovat ainoat viivakooditarratulostimet, joita Shopify tukee.
  2. Onko tulostin kytketty oikein? Varmista, että se on kytketty sekä pistorasiaan että sen tietokoneen USB-porttiin, josta tulostat.
  3. Onko sinulla internet-yhteys? Et voi tulostaa tarroja tuotteisiisi, ellei tietokone pysty muodostamaan yhteyttä Shopifyhin.
  4. Käytätkö tuettuja viivakooditarroja? Etiketit eivät tulostu oikein, ellet käytä tuettuja viivakooditarroja ja valitse oikeakokoista tarraa viivakoodimallistasi.
  5. Oletko antanut viivakoodinumerot kaikille tuotteille ja versioille, joille yrität tulostaa tarroja? Jos joltakin tuotteelta puuttuu viivakoodinumero Shopifyssa, lisää viivakoodi ennen tarrojen tulostamista.
  6. Onko tulostin pysäytetty? Tarkista tarratulostimen tila ja varmista, että sitä ei ole pysäytetty eikä tulostusjonossa ole töitä.
  7. Tulostaako tulostin tyhjiä tarroja? Tulostin on ehkä puhdistettava. Ohjeet tulostimen puhdistukseen löytyvät valmistajan käyttöoppaasta.
  8. Jos käytät Dymo LabelWriter Wireless -tulostinta: vilkkuuko tulostimen sivussa valoja? Jos vilkkuu, etsi vian syy valmistajan vianmääritysohjeiden avulla.