Viivakoodinlukijat

Jos käytät Shopify POS for iPad -sovellusta ja olet Shopify alimmassa suunnitelmassa tai sitä korkeammassa, voit lisätä kassalla tuetuilla Bluetooth-viivakoodinlukijoillamme alennuskoodeja ja tuotteita ostoskoriin. Langattomat viivakoodinlukijat pystyvät skannaamaan viivakoodeja jopa 100 metrin päässä iPadista, mikä antaa sinulle täyden liikkumisvapauden vähittäiskaupassasi.

Tuetut Bluetooth-viivakoodinlukumallimme ovat:

1D-viivakoodit verrattuna 2D-viivakoodeihin

Viivakoodinlukijan valinta riippuu siitä, haluatko skannata 1D- vai 2D-viivakoodeja. Nämä kaksi viivakoodityyppiä on helppo erottaa toisistaan ja niitä voi käyttää eri tavoin. Voit käyttää Socket Mobile S740- ja CHS 7Qi 2D -viivakoodilukijoita skannaamaan sekä 1D- että 2D-viivakoodeja.

1D-viivakoodit

1D-viivakoodit koostuvat samansuuntaisista viivariveistä, joissa viivojen paksuus vaihtelee:

Shopify POS - viivakoodiesimerkki

Voit luoda tuotteillesi viivakooditarroja, joissa on 1D-viivakoodit ja lukea ne sitten Socket Mobile S700- ja CHS 7Ci 1D -viivakoodinlukijalla tai käyttää iOS- tai Android-laitteesi etupuolella olevaa kameraa, kun haluat lisätä tuotteita nopeasti Shopify POS -ostoskoriin kirjatessasi asiakkaan maksua kassalla:

Shopify POS - viivakooditarra

2D-viivakoodit

2D-viivakoodi on mustavalkoisten neliöksi järjestettyjen nelikulmioiden joukko:

Shopify POS -sovelluksessa 2D-viivakoodeja voi käyttää muutamin tavoin. Voit:

• Skannata lahjakortin viivakoodin ja lisätä sen ostoskoriin, kun myyt fyysisen lahjakortin.
  • Skannata fyysinen tai paperiviivakoodin kassalla, kun lunastat lahjakortin.
  • Skannata alennuskoodin, jotta voit soveltaa sitä tilaukseen.
  • Käyttää kuitintulostinta ja tulostaa paperilahjakortteja, joissa on 2D-viivakoodi.
  • Sisällyttää 2D-viivakoodit asiakkaiden kuitteihin, jotta voit skannata ne tulevaisuudessa etsiessäsi kuitteihin liittyvää tilausta.

Antaa Shopify POS-sovellukselle käyttöoikeus laitteesi kameraan

Voit skannata iOS- tai Android-laitteesi kameralla seuraavat 1D- ja 2D-viivakoodit:

• tuotteet
  • kuitit
  • lahjakortit (vain 2D)

Huomaa: Kamera ei voi skannata viivakoodia, jos pidät kameraa liian lähellä viivakoodia tai liian kaukana siitä. Kun skannaat viivakoodia, pidä laitteen kamera 10-15 tuuman päässä viivakoodista.