Socket Mobile -2D-viivakoodinlukija

Tämän laitteiston käyttäminen edellyttää vähintään Shopify-sopimusta.

Jos käytät Shopify POS for iPad -sovellusta ja käytössäsi on vähintään Shopify-sopimus, voit käyttää Socket Mobile S740 tai CHS 7Qi -2D-viivakoodinlukijaa sekä digitaalisten että painettujen 1D- ja 2D-viivakoodien lukemiseen.

Shopify POS - Socket Mobile -viivakoodinlukija

Socket Mobile S740 ja CHS 7Qi ovat kevyitä, kannettavia viivakoodinlukijoita, jotka voidaan kytkeä langattomasti Shopify POS -sovellukseen.

Kenelle 2D-viivakoodinlukija sopii?

Socket Mobile S740 tai CHS 7Qi -2D-viivakoodinlukija sopii sinulle erityisesti siinä tapauksessa, jos haluat skannata sekä 1D- että 2D-viivakoodeja. Skannaamalla 1D-viivakoodeja tuotteista voit lisätä ne ostoskoriin nopeasti ilman, että joudut etsimään ne kuvastosta. Voit lukea 2D-viivakoodeja kuiteista, jotta löydät kyseiseen myyntitapahtumaan liittyvän tilauksen nopeasti.

Lukija muodostaa yhteyden Shopify POS -sovellukseen langattomasti Bluetoothin avulla, joten voit käyttää sitä markkinoilla, messuilla, pop up -kaupoissa tai fyysisessä kaupassa. Laitteen lataukseen käytetään mukana toimitettavaa latauskaapelia tai lataustelinettä, jotka täytyy kytkeä pistorasiaan. Täyteen ladattuna lukijan akku kestää jopa 14 tuntia (noin 15 000 skannausta).

Yhteensopivat laitteet ja mallit

Tämä taulukko näyttää, mitkä Socket Mobile -2D-lukijat ovat yhteensopivia Shopify POS -sovelluksen kanssa:

Shopify POS -sovelluksen kanssa yhteensopivat Socket Mobile -2D-lukijat
Yhteensopivat POS-laitteet Yhteensopivat Socket Mobile S740 -varastoyksiköt Yhteensopivat CHS 7Qi -varastoyksiköt Täytyykö minulla olla Shopify-sopimus tai sitä laajempi sopimus?
iPad
  • CX3431‑1881
  • CX3419‑1838
  • CX3308‑1528
  • CX3316‑1536
  • CX3312‑1532
  • CX3310‑1530
  • CX3314‑1534
Kyllä

Mistä Socket Mobile 2D-viivakoodinlukijan voi ostaa

Voit ostaa Socket Mobile -2D-viivakoodinlukijan seuraavilta toimittajilta:

Mistä Socket Mobile 2D-viivakoodinlukijan voi ostaa
Alue Jälleenmyyjä
Kanada Shopify-laitteistokauppa
Yhdysvallat Shopify-laitteistokauppa
Iso-Britannia Shopify-laitteistokauppa
Irlanti Shopify-laitteistokauppa
Eurooppa SocketStore.eu

Laiteparin muodostaminen ja viivakoodinlukijan yhdistäminen iPadiin

Tällä lyhyellä videolla kerrotaan, miten viivakoodinlukija otetaan käyttöön ja miten sitä käytetään iPadin kanssa:

Toimintovaiheet:

1. Siirry iPadin asetuksiin (ei sovellusasetuksiin) ja varmista, että Bluetooth on päällä.

2. Siirry Shopify POS -sovelluksen Asetukset-näyttöön.

3. Pääset laitteiston asetuksiin napauttamalla Laitteisto.

4. Kytke viivakoodinlukija päälle pitämällä virtapainiketta painettuna, kunnes lukija antaa äänimerkin.

5. Napauta iPadissa Lisää Bluetooth-viivakoodinlukija:

Lisää Bluetooth-viivakoodinlukija -painike

6. Kun Pair and Connect Scanner (Muodosta laitepari lukijan kanssa ja yhdistä) -valintaikkuna tulee näkyviin, napauta 2D-lukija ja lue sen jälkeen viivakoodi. Lukijasta kuuluu kolme piippausta merkiksi siitä, että lukija ja iPad ovat muodostaneet laiteparin:

Muodosta pariliitos ja yhdistä lukija -valintaikkuna

1. Napauta Avaa laiteluettelo.

2. Yhdistä viivakoodinlukija, napauttamalla sitä, kun se näkyy luettelossa (saatat joutua odottamaan hetken).

Kun yhteys on muodostettu, näet laitteiston asetusnäytössä ilmoituksen ja Bluetooth-viivakoodinlukija näkyy yhdistettynä:

Laitteiston näyttö viivakoodinlukija yhdistettynä

Jos määritys ei ole onnistunut, pura laitepari ja yritä uudelleen.

Niin kauan kuin lukija on liitettynä iPadiin, se yhdistetään automaattisesti aina, kun se on kantoalueella.

Laiteparin muodostaminen toisen iPadin tai muun Bluetooth-laitteen kanssa

Voit yhdistää lukijan toisen iPadin tai Bluetooth-laitteen kanssa.

Toimintovaiheet:

1. Pura viivakoodinlukijan pariliitos.

2. Muodosta laitepari lukijan ja toisen iPadin välille tai tutustu valmistajan ohjeisiin laiteparin muodostamisesta muun Bluetooth-laitteen kanssa. Varmista, että Bluetooth on käytössä uudella laitteella.

Pura viivakoodinlukijan pariliitos

Viivakoodinlukija yrittää oletusarvoisesti muodostaa yhteyden siihen laitteeseen, joka on sen viimeisin laitepari. Jos haluat käyttää viivakoodinlukijaasi eri Bluetooth-laitteen kanssa, sinun täytyy ensin purkaa pariliitos.

Toimintovaiheet:

1. Kytke viivakoodinlukija päälle.

2. Pidä skannauspainiketta painettuna. Paina samaan aikaan virtapainiketta ja pidä se painettuna. Kun kuulet kolme piippausta, vapauta molemmat painikkeet. Viivakoodinlukija sammuu.

3. Napauta Shopify POS -sovelluksessa Kauppa ja sen jälkeen Laitteisto.

4. Varmista, ettei viivakoodinlukijan ole muodostanut laiteparia. Jos on, pyyhkäise vasemmalle ja napauta Poista.

5. Siirry iPadin Asetukset-sovellukseen.

6. Napauta Bluetooth.

7. Napauta OMAT LAITTEET -kohdassa Socket-viivakoodinlukijan vieressä -painiketta:

Shopify POS - 2D-viivakoodinlukijan asetukset

8. Napauta Unohda tämä laite.

9. Napauta OK-valintaa.

Vianmääritys

Jos sinulla on ongelmia viivakoodien lukemisessa Shopify POS -sovelluksen ja Socket Mobile S740- tai CHS 7Qi -viivakoodinlukijan kanssa, kokeile näitä vianmäärityksen vaiheita ongelman korjaamiseksi:

• Tarkista lukijan asetukset
  • Tarkista, että lukija ja iPad ovat yhdistetty oikein
  • Tarkista tuotteiden viivakoodit
  • Yritätkö skannata varastoa viivakoodinlukijan avulla?
  • Tuetut viivakoodityypit
  • Tehdasasetusten palautus

Tarkista lukijan asetukset

1. Käytätkö oikeaa viivakoodinlukijaa? Shopify POS -sovellus tukee vain Socket Mobile S740- ja CHS 7Qi -2D-viivakoodinlukijoita.

2. Käytätkö viivakoodinlukijaa iPadilla? Viivakoodinlukija ei toimi iPhonelle tai Androidille tarkoitetun Shopify POS -sovelluksen kanssa.

3. Onko kaupalla, johon olet kirjautunut sisään, käytössään Shopify-sopimus tai sitä laajempi? Kaupalla täytyy olla vähintään Shopify-sopimus, jotta voit käyttää lisälaitteita Shopify POS -sovelluksen kanssa.

4. Onko lukija ladattu ja iPadin kantaman sisällä? Tarkista, että lukija on ladattu täyteen ja että se on kantaman sisällä (enintään 100 metriä).

5. Minkälaista viivakoodia yrität skannata? Varmista, että käytät tuettua viivakoodityyppiä.

Tarkista, että lukija ja iPad ovat yhdistetty oikein

1. Onko viivakoodinlukijan tilana Yhdistetty Shopify POS -laitteiston asetuksissa, kun lukija on päällä ja kantaman sisällä? Jos ei, siirry iPadin Bluetooth-asetuksiin ja unohda viivakoodinlukija ja yritä muodostaa laitepari iPadisi kanssa uudelleen.

2. Näkyykö lukija iPadin Bluetooth-asetuksissasi? Varmista, että iPadin Bluetooth on käytössä ja että lukija näkyy yhdistettynä.

3. Kun yhdistit lukijan ja iPadin, skannasitko oikean viivakoodin Shopify POS -sovelluksessa? 2D-viivakoodi siirtää viivakoodinlukijan iOS-tilaan, jossa se toimii iPadin kanssa. Jos et kuullut kolmea piippausta, kun skannasit viivakoodin, tai jos olet vahingossa skannannut 1D-viivakoodin, skanneri ei ole iOS-tilassa. Pura laitteen ja iPadin välinen pariliitos ja muodosta se uudelleen, ja varmista, että skannaat 2D-viivakoodin Shopify POS -sovelluksessa ja kuulet kolme piippausta, ennen kuin siirryt seuraavaan vaiheeseen.

4. Onko lukija ollut yhdistettynä toiseen iPadiin? Lukija voi olla yhdistetty vain yhteen iPadiin kerrallaan. Pura laitepari lukijan ja toisen iPadin väliltä ja muodosta laitepari uuden iPadin kanssa.

5. Onko Bluetooth-yhteys heikko? Tutustu Applen ohjeisiin Bluetooth-yhteyden häiriöiden vähentämiseksi.

Tarkista tuotteiden viivakoodit

1. Tunnistaako lukija mitään viivakoodeja? Yritä skannata jonkin sellaisen lähistöltä löytyvän tuotteen viivakoodi, joka ei ole kauppasi tuote. Jos laitepari on muodostettu oikein, Shopify POS -sovelluksessa pitäisi näkyä Tunnistamaton viivakoodi -virhe. Jos näet tämän virheen, jatka seuraavaan vaiheeseen. Jos et näe virhettä, pura lukijan ja iPadin pariliitos ja muodosta se uudelleen.

2. Onko tuote saatavilla Shopify POS -sovelluksessa? Jos tuote on piilotettuna Shopify POS -sovelluksessa, viivakoodin skannaaminen ei toimi, koska sovellus ei ole ladannut tuotetta. Jos näet Tunnistamaton viivakoodi -virheilmoituksen, tarkista tuotteen saatavuusasetukset Shopify adminissa.

3. Vastaako tarran viivakoodinumero Shopify adminissa olevaa tuotteen viivakoodinumeroa? Jos numeron alussa tai lopussa on ylimääräisiä nollia, poista ne ja yritä uudelleen.

Yritätkö skannata varastoa viivakoodinlukijan avulla?

Et voi skannata varastosta Shopify POS -sovelluksen avulla. Viivakoodinlukija on tarkoitettu tuotteiden nopeaan lisäämiseen ostoskoriin ennen kassalle maksua.

Tuetut viivakoodityypit

Socket Mobile S740- ja CHS 7Qi -viivakoodinlukijat tukevat seuraavia 2D-viivakoodityyppejä:

• Aztec
  • Codablock
  • DataMatrix
  • GS1 Composite (EAN/UCC Composite)
  • GS1 DataBar – Limited
  • GS1 DataBar – Omni-directional
  • Matrix 2 of 5
  • Maxicode

2D-lukija tukee myös seuraavia 1D-viivakoodityyppejä:

• Bookland EAN
  • Chinese 2 of 5
  • Codabar (mukaan lukien ISBT 128 bit concatenation)
  • Code 11, Code 128
  • Code 39
  • Trioptic Code 39
  • Code 39 Full ASCII
  • Koodi 93
  • Discrete 2 of 5
  • GS1 DataBar (RSS)
  • GS1-128 (UCC-128/EAN-128)
  • ISBN
  • ISBT 128
  • Interleaved 2 of 5 (ITF-14)
  • MSI
  • Standard 2 of 5
  • Telepen
  • UPC/EAN (UPC-A, UPC-E, UPC-E1, EAN-13, EAN-8, UCC/EAN-128)
  • VIN

Tehdasasetusten palautus

Jos vianmääritystoimet eivät auta ja sinulla on edelleen ongelmia Socket Mobile S740- tai CHS 7Qi -viivakoodinlukijan kanssa, voit kokeilla skannerin tehdasasetusten palauttamista.

Toimintovaiheet:

1. Varmista, että skannerin ja iPadin pariliitos on purettu.

2. Kytke viivakoodinlukijan virta takaisin päälle.

3. Skannaa tehdasasetusten palautusviivakoodi valmistajan käyttöoppaasta:

- Socket Mobile S740. - Socket Mobile CHS 7Qi

1. Muodosta skannerin ja iPadin välinen laitepari uudelleen.