Socket Mobile -2D-viivakoodinlukija

Voit skannata Socket Mobile S740- tai Socket Mobile S720 -viivakoodinlukijalla sekä digitaalisia että tulostettuja 1D- ja 2D-viivakoodeja.

Shopify POS - Socket Mobile -viivakoodinlukija

Socket Mobile S740 ja Socket Mobile S720 ovat kevyitä, kannettavia viivakoodinlukijoita, jotka voidaan kytkeä langattomasti Shopify POS -sovellukseen.

Kenelle 2D-viivakoodinlukija sopii?

Socket Mobile S740- tai Socket Mobile S720 -viivakoodinlukija sopii sinulle erityisesti siinä tapauksessa, jos haluat skannata sekä 1D- että 2D-viivakoodeja. Skannaamalla 1D-viivakoodeja tuotteista voit lisätä ne ostoskoriin nopeasti ilman, että joudut etsimään ne kuvastosta. Voit skannata 2D-viivakoodeja kuiteista, jotta löydät kyseiseen myyntitapahtumaan liittyvän tilauksen nopeasti.

Lukija muodostaa yhteyden langattomasti Shopify POS -sovellukseen Bluetoothin avulla, joten voit käyttää sitä markkinoilla, messuilla, pop up -kaupoissa tai fyysisessä kaupassa. Laite ladataan kytkemällä mukana toimitettava latauskaapeli tai latausteline pistorasiaan. Kun lukija on ladattu täyteen, sen akun kesto on jopa 14 tuntia (noin 15 000 skannauskertaa).

Vaatimukset

Jotta voit käyttää tätä laitteistoa Shopify-kaupassasi, sinun on täytettävä seuraavat vaatimukset:

• Shopify POS -sovellus.
  • yhteensopiva iPad, jonka käyttöjärjestelmä on iPadOS 15 tai uudempi, iPhone, jossa on iOS 15 tai uudempi, tai yhteensopiva Android-laite, jossa on versio 10 tai sitä uudempi versio Shopify POS -sovellus toimii laitteissa, jotka täyttävät seuraavat vaatimukset:
Shopify POS -sovelluksen kanssa toimivat laitteet
Laite Kuvaus
iPhone iPhone 7 tai uudempi, jossa on iOS 15 tai uudempi
iPad Air 2. sukupolvi tai uudempi, jossa on iPadOS 15 tai uudempi
iPad 5. sukupolvi tai uudempi, jossa on iPadOS 15 tai uudempi
iPad mini 4. sukupolvi tai uudempi, jossa on iPadOS 15 tai uudempi
iPad Pro Kaikki iPad Pro -mallit, joissa on iPadOS 15 tai uudempi
Android Puhelin tai tabletti, jossa on virallinen Android-versio 10.0 tai uudempi

Shopif-myyntipistesovellus on saatavilla vain iOS- ja Android-laitteille. Se ei ole saatavilla tietokoneille.

Huomautus: Shopify POS -sovellus ei tue beta-käyttöjärjestelmiä. Turvallisuuden vuoksi Shopify POS -sovellusta ei tueta käyttöjärjestelmissä, joita on muokattu ”jailbreaking”-, ”rooting”- tai vastaavilla tekniikoilla. Kannustamme kaikkia käyttäjiä pitämään käyttöjärjestelmänsä ajan tasalla, jotta voimme varmistaa parhaan mahdollisen tietoturvan.

iOS 14-käyttöoikeus­edellytykset

Jos olet päivittänyt laitteesi iOS 14:ään tai uudempaan ja käytät kolmannen osapuolen Shopify-sovelluksia, saatat joutua aktivoimaan verkkosivujen välisen seurannan iOS:n asetuksista. Verkkosivujen välisen seurannan avulla kolmannen osapuolen Shopify-sovellukset, jotka olet asentanut Shopify-ylläpitäjään, pysyvät yhdistettyinä Shopify Inboxiin, Shopify Point of Saleen ja Shopify-sovellukseen.

Voit aktivoida verkkosivujen välisen seurannan näin:

1. Avaa laitteesi asetusten sovellus.
  2. Napauta Shopify, Shopify POS tai Shopify Inbox.
  3. Aktivoi Salli verkkosivujen välinen seuranta.

Mistä Socket Mobile 2D-viivakoodinlukijan voi ostaa

Voit ostaa Socket Mobile 2D ‑viivakoodinlukijan Shopify Hardware Storesta tuetuissa maissa.

2D-viivakoodinlukijan laitepariyhteyden muodostaminen ja yhdistäminen iPadiin

Nämä ohjeet koskevat vain Socket Mobile 2D -viivakoodinlukijan yhdistämistä. Katso ohjeet Zebra DS2208 -USB-viivakoodinlukijan yhdistämiseksi valmistajan käyttöoppaasta.

Tee näin:

1. Varmista iPadin asetuksista, että Bluetooth on kytketty päälle.
  2. Napauta Shopify POS-sovelluksessa > Asetukset-valintaa.
  3. Napauta Laitteiston asentaminen > Viivakoodinlukija.
  4. Skannaa viivakoodi, kun Ota parinmuodostustila käyttöön -valintaikkuna tulee näkyviin. Lukijasta kuuluu kolme piippausta, kun parinmuodostustila on käytössä.
  5. Napauta Näytä käytettävissä olevat laitteet.
  6. Jos haluat muodostaa laiteparin ja yhdistää viivakoodinlukijan, napauta sitä, kun näet Valitse lisälaite -valintaikkunan. (Saatat joutua odottamaan hetken.)

Jos määritys ei ole onnistunut, pura laitepari ja yritä uudelleen.

Niin kauan kuin lukija on liitettynä iPadiin, se yhdistetään automaattisesti aina, kun se on kantoalueella.

Laiteparin muodostaminen ylimääräisen iPadin tai toisen Bluetooth-laitteen kanssa

Voit yhdistää lukijan toisen iPadin tai Bluetooth-laitteen kanssa.

Tee näin:

1. Pura viivakoodinlukijan pariliitos.
  2. Muodosta laitepari lukijan ja toisen iPadin välille tai tutustu valmistajan ohjeisiin laiteparin muodostamisesta muun Bluetooth-laitteen kanssa. Varmista, että Bluetooth on käytössä uudella laitteella.

Pura viivakoodinlukijan pariliitos

Viivakoodinlukija yrittää oletusarvoisesti muodostaa yhteyden siihen laitteeseen, joka on sen viimeisin laitepari. Jos haluat käyttää viivakoodinlukijaasi eri Bluetooth-laitteen kanssa, sinun täytyy ensin purkaa pariliitos.

Tee näin:

1. Kytke viivakoodinlukija päälle.
  2. Pidä skannauspainiketta painettuna. Paina samaan aikaan virtapainiketta ja pidä se painettuna. Kun kuulet kolme piippausta, vapauta molemmat painikkeet. Viivakoodinlukija sammuu.
  3. Napauta Shopify POS-sovelluksessa > Asetukset-valintaa.
  4. Napauta Yhdistetyn laitteiston hallinnointi.
  5. Napauta yhdistetyn viivakoodinlukijan nimeä.
  6. Napauta Unohda lukija.
  7. Siirry iPadin asetuksiin (ei sovellusasetuksiin).
  8. Napauta Bluetooth.
  9. Napauta OMAT LAITTEET -kohdassa Socket-viivakoodinlukijan vieressä -painiketta.
  10. Napauta Unohda tämä laite.
  11. Napauta Unohda laite.

Vianmääritys

Jos sinulla on ongelmia viivakoodien skannaamisessa Shopify POS -sovelluksen ja Socket Mobile S740- tai Socket Mobile S720 -viivakoodinlukijan avulla, kokeile näitä vianmäärityksen vaiheita ongelman korjaamiseksi:

Tarkista lukijan asetukset

• Käytätkö oikeaa viivakoodinlukijaa? Shopify POS -sovellus tukee vain Socket Mobile S740- ja Socket Mobile S720 -2D-viivakoodinlukijoita.
  • Onko lukija ladattu ja iPadin kantaman sisällä? Tarkista, että lukija on ladattu täyteen ja että se on kantaman sisällä (enintään 100 metriä).
  • Minkälaista viivakoodia yrität skannata? Varmista, että käytät tuettua viivakoodityyppiä.

Tarkista, että lukija ja iPad ovat yhdistetty oikein

• Onko viivakoodinlukijan tilana Yhdistetty Shopify POS -laitteiston asetuksissa, kun lukija on päällä ja kantaman sisällä? Jos ei, siirry iPadin Bluetooth-asetuksiin ja unohda viivakoodinlukija ja yritä muodostaa laitepari iPadisi kanssa uudelleen.
  • Näkyykö skanneri iPadin Bluetooth-asetuksissa? Varmista, että iPadin Bluetooth on aktivoitu ja että skanneri näkyy yhdistettynä.
  • Kun yhdistit lukijan ja iPadin, skannasitko oikean viivakoodin Shopify POS -sovelluksessa? 1D-viivakoodi siirtää viivakoodinlukijan iOS-tilaan, jossa se toimii iPadin kanssa. Jos et kuullut kolmea piippausta, kun skannasit viivakoodin, tai jos olet vahingossa skannannut 2D-viivakoodin, lukija ei ole iOS-tilassa. Pura laitteen ja iPadin välinen pariliitos ja muodosta se uudelleen, ja varmista, että skannaat 1D-viivakoodin Shopify POS -sovelluksessa ja kuulet kolme piippausta, ennen kuin siirryt seuraavaan vaiheeseen.
  • Onko lukija ollut yhdistettynä toiseen iPadiin? Lukija voi olla yhdistetty vain yhteen iPadiin kerrallaan. Pura laitepari lukijan ja toisen iPadin väliltä ja muodosta laitepari uuden iPadin kanssa.
  • Onko Bluetooth-yhteys heikko? Tutustu Applen ohjeisiin Bluetooth-yhteyden häiriöiden vähentämiseksi.

Tarkista tuotteiden viivakoodit

• Tunnistaako skanneri viivakoodeja? Yritä skannata jonkin sellaisen lähistöltä löytyvän tuotteen viivakoodi, joka ei ole kauppasi tuote. Jos laitepari on muodostettu oikein, Shopify POS -sovelluksessa pitäisi näkyä Tunnistamaton viivakoodi -virhe. Jos näet tämän virheen, jatka seuraavaan vaiheeseen. Jos et näe virhettä, pura lukijan ja iPadin pariliitos ja muodosta se uudelleen.
  • Onko tuote saatavilla Shopify POS -sovelluksessa? Jos tuote on piilotettuna Shopify POS -sovelluksessa, viivakoodin skannaaminen ei toimi, koska sovellus ei ole ladannut tuotetta. Jos näet Tunnistamaton viivakoodi -virheilmoituksen, tarkista tuotteen saatavuusasetukset Shopify Adminissa.
  • Vastaako tarran viivakoodinumero Shopify Adminissa olevaa tuotteen viivakoodinumeroa? Jos numeron alussa tai lopussa on ylimääräisiä nollia, poista ne ja yritä uudelleen.

Yritätkö skannata varastoa viivakoodinlukijan avulla?

Et voi skannata varastoa Shopify POS -sovelluksen avulla. Viivakoodinlukija on tarkoitettu tuotteiden nopeaan lisäämiseen ostoskoriin ennen kassalle maksua.

Tuetut viivakoodityypit

Socket Mobile S740- ja Socket Mobile S720 -viivakoodinlukijat tukevat seuraavia 2D-viivakoodityyppejä:

• Aztec
  • Codablock
  • DataMatrix
  • GS1 Composite (EAN/UCC Composite)
  • GS1 DataBar – Limited
  • GS1 DataBar – Omni-directional
  • Matrix 2 of 5
  • Maxicode

Socket Mobile S720 -viivakoodinlukija tukee myös seuraavia 2D-viivakoodityyppejä:

• OCR A ja B -fontit
  • OCR USC
  • OCR-passi
  • OCR MICR (E13B) -fontit
  • DotCode

2D-lukija tukee myös seuraavia 1D-viivakoodityyppejä:

• Bookland EAN
  • Chinese 2 of 5
  • Codabar (mukaan lukien ISBT 128 bit concatenation)
  • Code 11, Code 128
  • Code 39
  • Trioptic Code 39
  • Code 39 Full ASCII
  • Koodi 93
  • Discrete 2 of 5
  • GS1 DataBar (RSS)
  • GS1-128 (UCC-128/EAN-128)
  • ISBN
  • ISBT 128
  • Interleaved 2 of 5 (ITF-14)
  • MSI
  • Standard 2 of 5
  • Telepen
  • UPC/EAN (UPC-A, UPC-E, UPC-E1, EAN-13, EAN-8, UCC/EAN-128)
  • VIN

Tehdasasetusten palautus

Jos vianmäärityksen vaiheet eivät auta ja sinulla on edelleen ongelmia Socket Mobile S740- tai Socket Mobile S720 -viivakoodinlukijan käytössä, voit kokeilla lukijan palauttamista.

Tee näin:

1. Varmista, että skannerin ja iPadin pariliitos on purettu.
  2. Kytke viivakoodinlukijan virta takaisin päälle.
  3. Skannaa tehdasasetusten palautusviivakoodi valmistajan käyttöoppaasta.
  4. Muodosta skannerin ja iPadin välinen laitepari uudelleen.