Kassalaatikko Shopify POS:a varten

Mallinumerot: 37965600, 37964220, 37964180, HDWFCDA, H225

Ellet käsittele pelkkiä rahattomia maksuja, sinun on hankittava vähittäiskauppaasi turvallinen ja luotettava kassalaatikko.

Tuetut kassalaatikot

Shopify tukee seuraavia kassalaatikoita:

Tuetun kassalaatikon ostaminen tai vuokraaminen

Voit ostaa tuettuja kassalaatikoita Yhdysvalloissa, Kanadassa, Isossa-Britanniassa ja Irlannissasijaitsevista Shopify Hardware Store -kaupoista.

Voit ostaa tuettuja kassalaatikoita myös monilta valtuutetuilta jälleenmyyjiltä.

Jos olet Yhdysvalloissa, voit vuokrata Star Micronics SMD2-1317 -kassalaatikon osana Shopify Hardware Rentals -vuokraamosta saatavaa Cash-heavy-nippua. Saat lisätietoja vuokranipuista lukemalla Shopifyn laitteistovuokrauspaketeista.

Kassalaatikon asentaminen

Jos käytät Winfall Cash Drawer -kassalaatikkoa, voit katsella asennusvideon valmistajan verkkosivuilta.

Jos käytät joko Star Micronics- tai APG Vasario -kassalaatikkoa, tutustu tähän asennusvideoon:

Voit asentaa kassalaatikon seuraavasti:

Kytke kassalaatikko kuittitulostimeen mukana toimitetun kassalaatikkokaapelin avulla. Kaapelin suurempi pää liitetään kassalaatikkoon ja kaapelin pienempi pää kuittitulostimeen.

Kassalaatikon avaaminen

Voit avata kassalaatikon manuaalisesti mukana toimitettavilla avaimilla tai langattomasti iPadin kautta. IPad muodostaa yhteyden kassalaatikkoon kuittitulostimen kautta, ja kassalaatikko avautuu automaattisesti jokaisen myynnin jälkeen, tai jos napautat Shopify POS -sovelluksen kohtaa Ei myyntiä.

Yleisiä ongelmia

Vältä yleiset ongelmat varmistamalla, että

• kassalaatikon kaapeli on liitetty kuittitulostimeen

• kuittitulostimessa on paperia

• kuittitulostimen ja iPadin välillä on pariliitos

• olet yhdistänyt kassalaatikon tulostimeen käyttämällä laitteistopakettiin kuulunutta kassalaatikkokaapelia.

Jos valitset tuotteet ja ostoskori -näytöstä Ei myyntiä mutta kassalaatikko ei avaudu, ongelma on todennäköisesti kassalaatikon kaapelissa. Ota yhteys tukitiimiimme.