Kassalaatikko Shopify POS:a varten

Jos käsittelet käteismaksuja, kannattaa hankkia myymälääsi turvallinen ja luotettava kassalaatikko.

Vaatimukset

Jotta voit käyttää tätä laitteistoa Shopify-kaupassasi, sinun on täytettävä seuraavat vaatimukset:

• Shopify POS -sovellus.
  • yhteensopiva iPad, jonka käyttöjärjestelmä on iPadOS 15 tai uudempi, iPhone, jossa on iOS 15 tai uudempi, tai yhteensopiva Android-laite, jossa on versio 10 tai sitä uudempi versio

Tuetut kassalaatikot

Tuettuja kassalaatikoita myydään Shopify Hardware Storessa seuraavissa maissa:

Tuetut kassalaatikot
Kassalaatikko Väriasetukset Mallinumero Saatavuus
13-tuumainen Arlo-kassalaatikko Musta tai valkoinen EKDS320 Yhdysvallat
14-tuumainen Star Micronics ‑kassalaatikko Musta tai valkoinen CD4-1416 Kanada, Yhdysvallat
14-tuumainen VPOS-kassalaatikko Musta EC350 Australia
16-tuumainen Star Micronics ‑kassalaatikko Musta tai valkoinen CD3-1616 Kanada, Yhdysvallat
16-tuumainen Star Micronics ‑kassalaatikko Musta tai valkoinen CD4-1616 Kanada, Irlanti, Yhdysvallat, Yhdistynyt kuningaskunta
16-tuumainen Star Micronics ‑kassalaatikko Musta tai valkoinen CB-2002FN Belgia, Tanska, Suomi, Saksa, Irlanti, Italia, Alankomaat, Espanja, Yhdistynyt kuningaskunta
14-tuumainen VPOS-kassalaatikko Musta EC410 Australia, Uusi-Seelanti
Kinglyn kassalaatikko - pieni Musta PS-335-BLK Singapore
Kinglyn kassalaatikko - suuri Musta PS-405-BLK Singapore

Voit ostaa tällaisia tuettuja kassalaatikoita myös monilta valtuutetuilta jälleenmyyjiltä.

Kassalaatikon asentaminen

Kytke kassalaatikko kuittitulostimeen mukana toimitetun kassalaatikkokaapelin avulla. Kaapelin suurempi pää liitetään kassalaatikkoon ja kaapelin pienempi pää kuittitulostimeen.

Kassalaatikon avaaminen

Voit avata kassalaatikon manuaalisesti mukana toimitettavilla avaimilla tai langattomasti iPadin kautta. IPad muodostaa yhteyden kassalaatikkoon kuittitulostimen kautta, ja kassalaatikko avautuu automaattisesti jokaisen myynnin jälkeen tai jos napautat Shopify POS- sovelluksessa Siirry ostoskoriin, Lisää toimintoja, Avaa laatikko.

Testaa yhteys kassalaatikkoon

Kun olet määrittänyt kuittitulostimen ja kassalaatikon, voit tarkistaa, että niiden välinen yhteys toimii.

Vaiheet:

1. Valitse Shopify POS -sovelluksessa Kauppa ja sen jälkeen Asetukset.

2. Napauta Yhdistetyn laitteiston hallinnointi.

3. Napauta testattavan tulostimen nimeä.

4. Valitse Testaa kassalaatikkoa. Kassalaatikon pitäisi avautua.

Yleisiä ongelmia

Voit välttää yleiset ongelmat tarkistamalla seuraavat asiat:

• kassalaatikon kaapeli on liitetty kuittitulostimeen

• kuittitulostimessa on paperia

• kuittitulostimen ja iPadin tai iPhonen välille on muodostettu pariliitos oikein

• olet yhdistänyt kassalaatikon tulostimeen käyttämällä laitteistopakettiin kuulunutta kassalaatikkokaapelia.