Fyysiset lahjakortit

Shopify POS:lla voi myydä fyysisiä lahjakortteja. Voit valita mieleisesi Shopify-laitteistokaupan valikoimasta tai käyttää omaa malliasi, jolloin valmistamme lahjakorttisi tilauksesta:

Lahjakortit ovat saatavilla Shopify laitteistokaupasta

Asiakkaasi voivat käyttää lahjakortteja tehdäkseen ostoksia kaupassasi sekä henkilökohtaisesti että verkossa. Lisätietoja siitä, miten asiakkaat voivat lunastaa lahjakortteja, on kohdassa Lahjakortteja tukevat myyntikanavat.

Fyysisten lahjakorttien käyttöä koskevat vaatimukset Shopify POS -sovelluksessa

Sinun täytyy ottaa lahjakortilla maksaminen käyttöön Shopify POS -sovelluksessa, jotta voit käyttää fyysisiä lahjakortteja Shopify POS:ssa.

Fyysisten lahjakorttien ostaminen

Voit valita fyysisten lahjakorttien mallin ja tilata ne Shopify-laitteistokaupasta.