Fyysiset lahjakortit

Shopify POS:lla voi myydä fyysisiä lahjakortteja. Voit valita mieleisesi Shopify-laitteistokaupan valikoimasta tai käyttää omaa malliasi, jolloin valmistamme lahjakorttisi tilauksesta:

Lahjakortit ovat saatavilla Shopify laitteistokaupasta

Asiakkaasi voivat käyttää lahjakortteja tehdäkseen ostoksia kaupassasi sekä henkilökohtaisesti että verkossa. Lisätietoja siitä, miten asiakkaat voivat lunastaa lahjakortteja, on kohdassa Lahjakortteja tukevat myyntikanavat.

Vihje: Jos et halua myydä fyysisiä lahjakortteja, voit silti myydä tulostettuja ja sähköpostitse lähetettyjä lahjakortteja. Lisätietoja erityyppisistä lahjakorteista on kohdassa Lahjakorttien käyttäminen Shopify POS -sovelluksen avulla.

Fyysisten lahjakorttien käyttöä koskevat vaatimukset Shopify POS -sovelluksessa

Sinun täytyy ottaa lahjakortilla maksaminen käyttöön Shopify POS -sovelluksessa, jotta voit käyttää fyysisiä lahjakortteja Shopify POS:ssa.

Fyysisten lahjakorttien ostaminen

Voit valita fyysisten lahjakorttien mallin ja tilata ne Shopify-laitteistokaupasta.