Shopify POS:n sovelluksen sisäinen laitteiston määritys

Jos käytät Shopify POS -sovellusta ja kaupallasi on Shopify-sopimus tai sitä laajempi sopimus, laitteiston asetusnäyttö näyttää laitteiston, joka on sillä hetkellä käytettävissä Shopify POS -järjestelmässä.

Shopify POS-verkoston laitteiden näyttäminen

Jos käytät Shopify POS -sovellusta ja kaupallasi on Shopify-sopimus tai sitä laajempi sopimus, näet verkossasi tällä hetkellä olevan Laitteiston napauttamalla kohtaa Kauppaja valitsemalla sitten kohdan*Laitteisto*:

Laitteistonäyttö, joka näyttää asennetun laitteiston — Shopify POS for iPad

Kuittitulostuksen oletustulostimen määrittäminen

Kun yhdistät tulostimen, se asetetaan automaattisesti oletustulostimeksi kuittitulostusta varten. Jos oletustulostin ei ole käytettävissä, et voi tulostaa kuittia. Jos sinulla on useampi kuin yksi tulostin, voit vaihtaa oletusarvoisen tulostimen Shopify POS -sovelluksesta.

Toimintovaiheet:

1. Napauta Shopify POS -sovelluksessa Kauppa ja sen jälkeen Laitteisto.

2. Napauta tulostinta, jonka haluat asettaa oletukseksi

3. Ota Oletusarvoinen kuittitulostin -asetus käyttöön:

Oletuskuittitulostin-asetus — Shopify POS for iPad

Tulosta testikuitti

Kun olet määrittänyt kuittitulostimen, lyhyt diagnostiikkaraportti tulostuu. Tämän jälkeen sinun on tulostettava testikuitti, jolla vahvistat, että kaikki toimii.

Toimintovaiheet:

1. Napauta Shopify POS -sovelluksessa Kauppa ja sen jälkeen Laitteisto.

2. Napauta testattavan tulostimen nimeä.

3. Valitse Tulosta testikuitti.

Testaa yhteys kassalaatikkoon

Kun olet määrittänyt kuittitulostimen ja kassalaatikon, voit tarkistaa, että niiden välinen yhteys toimii.

Toimintovaiheet:

1. Napauta Shopify POS -sovelluksessa Kauppa ja sen jälkeen Laitteisto.

2. Napauta testattavan tulostimen nimeä.

3. Valitse Testaa kassalaatikkoa. Kassalaatikon pitäisi avautua.