Shopify POS:n iPad-telineet

Shopify tukee monia erilaisia iPadille tarkoitettuja telineitä, jotka helpottavat laitteen tarkastelua ja käyttöä riippumatta siitä, seisotko kassalla vai käveletkö ympäri kauppaa.

Kun ostat mukautetun vähittäismyyntipaketin Shopifysta, voit valita tarvitsemasi telineen tilauksesi yhteydessä.

Shopify Retail Stand -teline iPadeille

Shopify Retail Stand -teline on Yhdysvalloissa ja Kanadassa olevien kauppiaiden saatavilla.

Shopify-vähittäismyyntiteline

Shopify Retail Stand on tarkoitettu kassalla maksua varten.

Telineessä on kaksi osaa: kotelo iPadille ja jalusta.

Asenna teline asettamalla iPad koteloon ja kiinnittämällä kotelo alustaan. Jos haluat pultata jalustan työtasoon pysyvästi, käytä asennussarjaa, jonka voit ostaa Yhdysvaltojen Shopify-laitteistokaupasta. Asennussarja kuuluu automaattisesti Shopify Retail Custom Kit -pakettiin.

iPad latautuu kun se on alustassa. Voit myös ladata muita laitteita, kuten Tap & Chip -kortinlukijan telakointiaseman, käyttämällä alustan USB-A-portteja. Portit sopivat parhaiten pieniakkuisten laitteiden, kuten kortinlukijoiden ja puhelimien, lataamiseen,.

Kun asiakas maksaa, voit kallistaa iPadia häntä kohti, jotta hän voi vahvistaa tapahtuman tai kirjoittaa sähköpostiosoitteensa.

Shopify Retail Stand -teline 9,7-iPadeille yhteensopiva seuraavien 9,7-tuuman iPadien kanssa:

• iPad (5. ja 6. sukupolvi)

• iPad Pro (9,7 tuumaa)

• iPad Air

• iPad Air 2

Shopify Retail Stand -teline 10,2-tuuman -iPadeille/10-tuuman Aireille on yhteensopiva seuraavien iPadien kanssa:

• iPad (7. ja 8. sukupolvi)

• iPad Air (3. sukupolvi)

Huom: Retail Stand ei ole yhteensopiva 10,5-tuuman iPad Pron kanssa.

Shopify-vähittäismyyntitelineen asennus

1. Poista kotelon kansi.

2. Aseta iPad koteloon.

3. Laita kansi takaisin paikoilleen.

4. Valinnainen: Asenna teline tiskiin kahdella M5-pultilla. Tiskin läpi täytyy porata reikä, jonka jälkeen voit ruuvata pultin telineeseen tiskin läpi alhaalta ylöspäin.

5. Kytke verkkolaite.

6. Kiinnitä kotelo asettamalla se alustan latausliittimien yläpuolelle. Aseta kotelon ja pohjan magneetit vastakkain, kunnes ne yhdistyvät.

7. Estä kotelon poistamisen alustasta siirtämällä jalustan takaosan liukusäädin lukitusasentoon.

IPadin kallistaminen asiakasta kohti

Jos haluat näyttää iPadin näyttöä asiakkaalle, kallista iPad häntä kohti.

Heckler Designing @Rest-teline iPadille

Mallinumero: HDAR118 tai H234 - saatavilla vain Kanadassa.

@Rest-teline sopii kaikkiin iPadeihin ja mahdollistaa 30 tai 60 asteen katselukulman. Se on valmistettu raskaasta teräksestä ja suunniteltu pysymään siellä, missä sitä eniten käytät.

@Rest-iPad-telineen määrittäminen

Asenna Rest-iPad-teline noudattamalla seuraavia ohjeita.

Toimintovaiheet:

1. Suojaa tiski kiinnittämällä neljä liimajalkaa telineen alustaan.

2. Käännä teline oikein päin ja päätä, kummalle puolelle asetat iPadin. Toisella puolella katselukulma on 30 astetta ja toisella 60 astetta.

3. Aseta kaksi tukitappia valitsemasi puolen reikiin.

Voit kiinnittää suuren liimatyynyn jalustaan ennen iPadin asettamista paikalleen, mutta tämä ei ole välttämätöntä.

Valmistajan verkkosivuilla on hyvä asennusvideo .

WindFall-teline iPad Airille ja iPad minille

Mallinumero (iPad 9,7 "): H458 - saatavilla kaikissa Shopify-laitteistokaupoissa.
Mallinumero (iPad mini): H434 -saatavilla kaikissa Shopify-laitteistokaupoissa.
Mallinumero (iPad 10,2 "): H600 - saatavilla kaikissa Shopify-laitteistokaupoissa.
Mallinumero (iPad 10,5 "): H498 -saatavilla kaikissa Shopify-laitteistokaupoissa.
Mallinumero (iPad 12,9 "): H384 - saatavilla kaikissa Shopify-laitteistokaupoissa.
Mallinumero (iPad 12,9 "3rd gen"): H549 - saatavilla vain Kanadassa ja Yhdysvalloissa.

Shopify tukee Hecklerin Designin WindFall iPad Air -telineitä ja WindFall iPad mini -telinettä -telinettä. Telineissä on piilotettu kaapelin reititys, joten voit pitää iPadin käyttövalmiina koko ajan.

WindFall-telineen asentaminen

WindFall-teline sisältää erilaisia lisävarusteita, joiden avulla voit valita, miten määrität POS-järjestelmän. Jos telineeseen kuuluu PivotTable, suosittelemme sen asentamista kumijalkojen sijaan. PivotTablen avulla voit kääntää Shopify POS -näyttöä 360 astetta, mikä ansiosta iPadin kääntäminen asiakasta kohti on helppoa kassalla maksettaessa.

Valmistajan verkkosivuilla on hyvä Windfall iPad Air -telineen ja WindFall iPad mini -telineen asennusvideo.

Jos PivotTable-alusta ei käänny

Muovijalat ja PivotTable ovat ehkä asennettuina samanaikaisesti. Poista jalat, sillä ne estävät PivotTablen pyörimisen.

Windfall iPad -telineen lukitseminen kiinni pintaan varkauden estämiseksi

WindFall iPad -teline tukee Kensington ClickSafe -kaapelilukkoa, joka on saatavilla Kensingtonin tai Heckler Designinkautta. Kaapelilukko ei ole saatavilla minkään Shopify-laitteistokaupan kautta.

Lukko kiinnittyy WindFall iPad -telineeseen, ja kaapeli kiertyy pinnan (esimerkiksi pöydänjalan) ympärille. Jokaiseen lukkoon on yksilöllinen avain tehokkaimman suojauksen takaamiseksi.

Windfall iPadin -telineen kiinnittäminen tasaiselle alustalle

Jos haluat sijoittaa telineen yhteen paikkaan pitkäksi aikaa, käytä telineen mukana tulevaa kaksipuolista tarralevyä.

Jos kyseessä ei ole pysyvä ratkaisu, PivotTablen voi kiinnittää pintaan imukupein. Painamalla PivotTablea varovasti alaspäin saat aikaan imun, jonka avulla WindFall iPad -teline tarttuu tasaiselle alustalle.

Lisää iPad-telineen lisävarusteita

Shopify ei myy telineiden lisävarusteita, mutta voit ostaa ne Heckler Designilta tai muusta telineitä myyvästä kaupasta.

2,9-tuuman Vault iPad Pro Stand -teline

Vault Stand for iPad Pron avulla voit kiinnittää laitteen turvallisesti sinne, missä sitä eniten tarvitaan. Telineeseen on integroitu kaapelihallintaominaisuus, jonka avulla sen kaapelit voi turvallisesti piilottaa, ja telineessä on sekä pyörivä että paikallaan pysyvä alusta.

Vault iPad Stand -teline

Vault iPad Pro Stand -jalusta on yhteensopiva 3. ja 4. sukupolven 12,9-tuuman iPad Pro -puhelinten kanssa.

Vault-telineen asentaminen

Vault iPad Pro -teline voidaan määrittää eri tavoin vastaamaan kauppasi tarpeita.

Uusimmat ohjeet iPad-jalustan asentamiseen ovat Vault-oppaassa.