Kuittitulostimet

Shopify POS -järjestelmä ei välttämättä vaadi tulostinta, koska voit lähettää kaikki kuittisi sähköpostitse.

Jos haluat tulostaa paperikuitteja, vähittäiskaupan asetuksissasi tulee olla asetettuna seuraavat kohdat:

• Shopify POS iPadille tai Androidille (tarkista laitteen yhteensopivuus tulostimen mallista)
  • Shopify-sopimus tai sitä korkeampi
  • tuettu Star Micronics -kuitintulostin.

Shopifyn tukemien Star Micronics -tulostinten mallit

Shopify tukee seuraavia kirjoitinmalleja:

Ole huolellinen mallinimien kanssa

Jos ostat USB- tai LAN-kuittitulostimen, saatat huomata, että tulostimen malli on ilmoitettu tulostimen etuosassa muodossa TSP100. Tästä ei tarvitse huolestua, koska numero ei ole yksittäisen mallin nimi, vaan koko Star Micronics -kirjoitinmalliston nimi.

Jos haluat päästä varmuuteen kirjoittimesi tarkasta mallinumerosta, etsi etiketti, joka on tyypillisesti kiinnitetty tulostimen alapintaan. Tarrasta ilmenee:

• kirjoitinmallisto (TSP100)
  • sarjanumero
  • nimellisteho
  • mallinumero (100IIILAN tai 100USB).

Kirjoittimen kaapeleiden kytkeminen

Shopifyn mukautetun vähittäismyyntipaketin mukana toimitetaan kaksi kaapelia, joissa on hieman toisistaan poikkeavat liittimet. Yksi kaapeli yhdistää tulostimen kassalaatikkoon ja toinen tulostimen reitittimeen. Ole huolellinen kaapeleiden kanssa ja varmista, että käytät oikeaa kaapelia molemmissa tapauksissa.

Kuittitulostin kassalaatikkoon:

Shopify POS -sovelluksen kanssa käytettävä kuittitulostin kassalaatikon kaapeliin

Kuittitulostin reitittimeen:

Shopify POS -sovelluksen kanssa käytettävä kuittitulostin reititinkaapeliin