Android-kuittitulostimet TSP100IIILAN ja TSP100IIIW

Mistä voit ostaa Star MicronicsTSP100III LAN- ja -TSP100IIIW -kuittitulostimet

Star Micronics TSP100III LAN- ja -TSP100IIIW -kuittitulostimet eivät ole saatavilla Shopify -laitteistokaupassa, mutta voit ostaa ne Barcodes Incistä.

Tulostuspaperin ostaminen

Kaikki lämpöpaperirullat toimivat tulostimen kanssa, jos:

• leveys on 3 1/8" (80 mm)
  • pituus ei ole yli 70 m (230 ft).

Voit lukea ohjeet kuittitulostimen lataukseen valmistajan laitteiston käyttöohjeista.

Asennus ja määritys

Vianmääritys

Jos virheen merkkivalo vilkkuu punaisena

Tämä johtuu siitä, että tulostimessa ei ole paperia. Avaa tulostin, lisää paperi ja sulje kansi. Virheen merkkivalon pitäisi sammua ja valmis-merkkivalon syttyä.

Paperitukokset

Jos paperi syötetään kuittitulostimeen vinossa, tuloksena on todennäköisesti paperitukos. Jos näin tapahtuu, sammuta tulostin, avaa se ja yritä syöttää paperi uudelleen.

Jos yrität tehdä kuitin määritettyä kolmea tuumaa kapeammaksi, varmista, että käytät annettua jakajaa. Älä taita paperia, kun syötät sen tulostimeen.