Star Micronics TSP100IIIW (WiFi) -kuittitulostin

Mallinumero: 39464790

TSP100IIIW Wifi -kuittitulostimen ostaminen

Star Micronics TSP100IIIW WiFi -kuittitulostin on saatavilla Shopify-laitteistokaupasta.

Tulostinpaperin ostaminen

Kaikki seuraavan kokoiset lämpöpaperirullat toimivat tulostimen kanssa:

• leveys 3 1/8" (80 mm)
  • pituus enintään 70 m (230 ft).

Voit lukea ohjeet kuittitulostimen lataukseen valmistajan laitteiston käyttöohjeista.

Wifi-tulostimen kytkeminen virtalähteeseen

Sinun täytyy kytkeä tulostin virtalähteeseen.

Toimintovaiheet:

1. Kytke virtajohdon toinen pää kuittitulostimen takaosaan.

2. Liitä kaapelin toinen pää pistorasiaan ja käynnistä tulostin.

Jos tulostimessa on paperia, se tulostaa diagnostiikkaraportin.

Asennus ja määritys

TSP100IIIW Wifi -kuittitulostin muodostaa yhteyden langattomaan verkkoon wifi-käyttöliittymän avulla.

Toimintovaiheet:

1. Liitä tulostin virtalähteeseen.

2. Jos tulostin on jo määritetty toiseen wifi-verkkoon, alusta tulostimen verkkoasetukset.

3. Napauta Shopify POS -sovelluksessa Kauppa > Laitteisto > Kytke kuittitulostin.

4. Napauta Valitse tulostin ponnahdusikkunassa kohtaa Wi-Fi.

5. Noudata Yhdistä tulostimen yhteyspisteeseen -ponnahdusikkunassa annettuja ohjeita.

6. Valitse Yhdistä Käytettävissä olevat Wi-Fi-tulostimet -luettelossa olevan tulostimen nimen vierestä.

Kun olet yhdistänyt tulostimen, muista:

Alusta tulostimen verkkoasetukset

Jos haluat liittää tulostimen uuteen wifi-verkkoon, sinun on alustettava tulostimen verkkoasetukset.

Kun alustat tulostimen, asetukset palautetaan niiden oletusarvoihin. Sinun on määritettävä uudelleen käyttämäsi asetukset, kuten langattoman verkon ja salasanan asetukset.

Toimintovaiheet:

1. Sammuta tulostin.

2. Pidä RST-painike painettuna, kun käynnistät tulostimen.

3. Pidä RST -painike painettuna, kunnes tulostin nollautuu kahdesti. Laitteen sisältä kuuluu ääntä sen nollautuessa.

4. Sammuta tulostin.

Jos TSP100IIIW-tulostin lakkaa toimimasta

Tulostimesi voi olla toimimatta useista eri syistä:

1. Varmista, että wifi-verkko on määritetty oikein.

2. Tarkista, että olet yhdistettynä Internetiin. Tulostin edellyttää, että Internet-signaali toimii oikein.

3. Tarkista, että tulostimesi näkyy Shopify POS -sovelluksen laitteiston asetusnäytössä. Jos tulostin on liitetty virheellisesti, se ei näy asetusnäytössä tai se näkyy tilassa "Irrotettu":

Shopify POS – laitteiston asetusnäyttö irrotettu

1. Yritä kytkeä tulostin pois päältä ja sitten päälle. Tämä käynnistää tulostimen uudelleen ja korjaa yleensä tulostimen ongelmat.

2. Jos haluat korjata tulostimen virheet, kytke tulostin pois päältä ja pidä syöttöpainiketta painettuna. Samalla kun pidät syöttöpainiketta painettuna, kytke tulostin uudelleen päälle. Anna tulostimen tulostaa laiteohjelmiston tiedot ja vapauta sitten syöttöpainike. Tulostin yrittää muodostaa yhteyden Internetiin ja jatkaa sitten diagnostiikkatietojen tulostamista. Tarkastele tulostettua paperia nähdäksesi, vastaako jokin seuraavista ongelmista tulostettua tekstiä:

• "Current IP Parameters Status" (nykyinen IP-parametrien tila) -kohdan IP-osoite näyttää nollia.

Sammuta ensimmäiseksi tulostin, odota viisi sekuntia ja kytke virta uudelleen päälle. Kokeile virheenkorjausprosessia uudelleen.

Jos tämä ei toimi, tarkista, että olet noudattanut tulostimen asennus- ja määritysohjeita. Varmista, että tulostin on kytketty ja että se on yhdistetty langattomaan verkkoon.

Lopuksi, jos mikään yllä olevista ratkaisuista ei toimi, ota yhteyttä Internet-palveluntarjoajaasi. Vika saattaa olla Internetin asennuksessa.

TSP100III WLAN, nolla-IP-osoite

• Näen "No Host Connection" (ei isäntäyhteyttä) -viestin.

Näin tapahtuu yleensä, kun kadotat Internet-yhteyden tai kun tulostintasi ei ole kytketty reitittimeen oikein. Tarkista Internet-signaali ja langaton reititin.

TSP100III WLAN, ei isäntäyhteyttä

Jos virheen merkkivalo vilkkuu punaisena

Tämä johtuu siitä, että tulostimessa ei ole paperia. Avaa tulostin, lisää paperi ja sulje kansi. Virheen merkkivalon pitäisi sammua ja valmis-merkkivalon syttyä.

Paperitukokset

Jos paperi syötetään kuittitulostimeen vinossa, tuloksena on todennäköisesti paperitukos. Jos näin tapahtuu, sammuta tulostin, avaa se ja yritä syöttää paperi uudelleen.

Jos yrität tehdä kuitin määritettyä kolmea tuumaa kapeammaksi, varmista, että käytät annettua jakajaa. Älä taita paperia, kun syötät sen tulostimeen.

kuittien mukauttaminen

Voit mukauttaa sekä kuitin perusasettelua että tapahtumakuvausta.

Star Micronics TSP100IIIW (Wifi)-kuittitulostimen käytön rajoitukset

Shopify POS ei toimi samanaikaisesti useiden TSP100IIIW (Wifi)-kuittitulostimien kanssa.