Star Micronics TSP100USB -kuittitulostin

Mallinumero: 39461110

Star Micronics TSP100USB -kuittitulostimen ostaminen

Star Micronics TSP100USB -kuittitulostin ei ole saatavissa Shopify-laitteistokaupasta, mutta voit ostaa sen suoraan Barcodes Incistä.

Tulostinpaperin ostaminen

Kaikki lämpöpaperirullat toimivat tulostimessa, jos niiden

• leveys on 3 1/8" (80 mm)
  • pituus ei ole yli 230 jalkaa (70 m).

Voit lukea, miten kuittitulostimeen lisätään paperia valmistajan laitteiston käyttöohjeista.

Star Micronics TSP100USB -kuittitulostimen asentaminen

TSP100USB-kuittitulostin yhdistetään verkkoon USB-kaapelilla.

Toimintovaiheet:

1. Liitä kuittitulostin APG Vasario 320 -sarjan kassalaatikkoon kassalaatikkokaapelin avulla.

2. Yhdistä kuittitulostin reitittimesi USB-porttiin. Näin Shopify POS ‑sovellus havaitsee tulostimen.

Kun olet yhdistänyt tulostimen, muista:

Star Micronics TSP100USB-kuittitulostimen käytön rajoitukset

Shopify POS -sovelluksella on muut poissulkeva yhteys Star Micronics TSP100USB -kuittitulostimeen, ja sen takia:

• Et voi yhdistää useita iPadeja samaan tulostimeen.

• Shopify POS ei toimi samanaikaisesti useiden tulostimien kanssa.