Maksutavat

Voit tarjota asiakkaillesi erilaisia tapoja maksaa kassalla ottamalla käyttöön Shopify POS -järjestelmän.

Maksuasetusten käyttäminen

Payment types (Maksutyypit) -näytössä voit ottaa käyttöön ja poistaa käytöstä yhdyskäytäviä, maksutapoja ja lahjakortteja.

Voit avata Payment types -näytön napauttamalla Store (Kauppa) Tallenna> Payment types (Maksutyypit) -vaihtoehtoja:

Shopify POS -maksuasetukset - iPad

Shopify Payments -maksupalvelun käyttöönotto iPadissa

Jos haluat käyttää kortinlukijoitamme, sinun täytyy ottaa käyttöön Shopify Payments -maksupalvelu tai tuettu kolmannen osapuolen palveluntarjoaja. Jos et vielä ole ottanut Shopify admin -paneelissa käyttöön Shopify Payments -maksupalvelua, voit ottaa palvelun käyttöön iPadista.

Toimintovaiheet:

1. Napauta Shopify POS -sovelluksessa Kauppa > Maksutavat.

2. Napauta Enable Shopify Payments (Ota käyttöön Shopify Payments -maksupalvelu) -vaihtoehtoa

IPadin selain avautuu ja voit kirjautua Shopify admin -paneelin Payment providers (Maksupalveluiden tarjoajat) -näyttöön. Kun olet kirjautunut sisään, voit ottaa käyttöön Shopify-Payments-maksupalvelun.

Käteismaksamisen käyttöönotto

Käteismaksaminen on oletusarvoisesti käytössä. Ellet enää halua vastaanottaa käteismaksuja, ota tämä ominaisuus pois käytöstä. Asiakkaalle tai kaupalle ei koidu käteismaksuista lisäkuluja.

Toimintovaiheet:

1. Napauta Shopify POS -sovelluksessa Kauppa > Maksutavat.

2. Napauta Cash (Käteinen) -valintaa, jolloin voita valita joko On- tai Off-vaihtoehdon (Käytössä tai pois käytöstä).

Laitteesi Internet-selain avautuu, ja saat kehotuksen kirjautua Shopify admin -paneelin Payment providers (Maksupalveluiden tarjoajat) -näyttöön. Kun olet kirjautunut sisään, voit ottaa käteismaksut käyttöön tai poistaa ne käytöstä.

Korttimaksujen hyväksyminen ilman allekirjoitusta

Jos täytät seuraavat vaatimukset, voit hyväksyä korttimaksut ilman asiakkaan allekirjoitusta:

• Kauppasi sijaitsee Yhdysvalloissa.
  • Käytät Shopify Payments -maksupalvelua.
  • Käytät EMV-kortinlukijaa.

Tämä valinta on oletusarvoisesti pois käytöstä, mutta voit ottaa sen käyttöön Shopify POS Store -näytössä.

Toimintovaiheet:

1. Napauta Shopify POS -sovelluksessa Kauppa > Maksutavat.

2. Napauta Shopify Payments (credit and debit) (luotto- ja veloitus) -valintaa.

3. Ota käyttöön Skip customer signatures when possible (Asiakkaiden allekirjoitusten ohittaminen mahdollisuuksien mukaan) -toiminto.

Ota käyttöön tuettu kolmannen osapuolen maksupalveluntarjoaja

Voit aktivoida kolmannen osapuolen maksupalveluntarjoajan Shopify Payments -palvelun sijaan. Shopify POS tukee kuitenkin vain seuraavia kolmannen osapuolen maksupalveluiden tarjoajia:

• Authorize.net
  • First Data Payeezy (vain iOS-laitteille)

Kaupan on täytettävä seuraavat vaatimukset, jotta kolmannen osapuolen maksupalveluntarjoaja voidaan aktivoida:

• Maksutilisi sijaitsee Kanadassa tai Yhdysvalloissa.
  • Maksutilisi hyväksyy sekä Kortti on käytössä (CP) että Kortti ei ole käytössä (CNP) -vähittäismyyntitapahtumia. Toiminto on käytettävissä ja se tarkistetaan Shopifyn ulkopuolella.
  • Jos käytät ensimmäisen datan Payeezy-sovellusta, sinun on oltava iOS-laitteella tai sitä korkeammalla Shopify-suunnitelmassa . Jos käytät Authorize.net, sinun täytyy olla Shopify-suunnitelmassa tai sitä korkeammassa iOS-laitteessa. Authorize.net käyttäminen Android-laitteella ei ole tarpeen, mutta sinulla ei ole pääsyä joihinkin vähittäiskaupan ominaisuuksiin.
  • Käytössäsi on yhteensopiva luottokortinlukija.

Kolmansien osapuolten maksupalveluntarjoajat ovat yhteensopivia vain seuraavien luottokortinlukijoiden kanssa:

Tuetun kolmannen osapuolen maksupalveluntarjoajan ottaminen käyttöön Shopify POS -sovelluksessa:

1. Poista Shopify Payments käytöstä Maksupalveluntarjoajat-sivulla, jos se on käytössä kaupassasi.

2. Aktivoi yksi tuetuista maksupalveluntarjoajista. Tilisi kyseisellä maksupalveluntarjoajalla on määritettävä hyväksymään sekä kortti on käytössä- että kortti ei ole käytössä -tapahtumat—ota yhteyttä suoraan palveluntarjoajaan saadaksesi lisätietoja.

3. Syötä maksutilisi kirjautumistunnukset ja valitse sitten Aktivoi.

4. Napauta Shopify POS -sovelluksessa Kauppa ja sen jälkeen Maksutavat.

5. Ota maksupalveluntarjoaja käyttöön POIS KÄYTÖSTÄ -osiossa:

kolmannen osapuolen palveluntarjoajan vaihtopainike - Shopify POS iPad

Ota käyttöön lahjakortilla maksaminen

Voit ottaa lahjakorttimaksut käyttöön iPadin Shopify POS:ssa.

Toimintovaiheet:

1. Napauta Shopify POS -sovelluksessa Kauppa > Maksutavat.

2. Napauta Gift Card (Lahjakortti) -valintaa.

3. Napauta vaihtopainikkeita aktivoidaksesi toisen tai molemmat seuraavista valinnoista:

- lahjakortit, jotka voit tulostaa ja lähettää sähköpostitse asiakkaille - fyysiset lahjakortit (sinun on tilattava kortteja, ellet jo olet tilannut)

Gift cards settings (Lahjakorttiasetukset) -näyttö - Shopify POS for iPad

Fyysisten lahjakorttien tilaaminen

Voit ostaa fyysisiä lahjakortteja Shopify Hardware Storesta.

Toimintovaiheet:

1. Napauta Shopify POS -sovelluksessa Kauppa > Maksutavat.

2. Napauta Gift Card (Lahjakortti) -valintaa.

3. Jos haluat katsella Shopifyn Hardware Store -rautakauppaa, jossa voit valita lahjakorttisi mallin sekä määrittää korttimäärän, jonka haluat ostaa, napauta Buy physical gift cards (Osta fyysisiä lahjakortteja) -vaihtoehtoa:

Gift cards settings (Lahjakorttiasetukset) -näyttö - Shopify POS for iPad

Ota käyttöön maksu ulkopuolisen maksupalveluntarjoajan luotolla, veloituksella ulkopuolisen maksupalveluntarjoajan kautta tai kaupan luotolla

Voit vastaanottaa maksun ulkoisella korttipäätteellä ja kaupan luotolla. Nämä maksutavat ovat oletusarvoisesti pois käytöstä, mutta voit ottaa ne käyttöön Shopify POS -sovelluksen Maksutavat-näytön kautta.

Kun vastaanotat ulkoisella päätelaitteella suoritetun maksun, Shopify POS tallentaa tapahtuman, mutta ulkoisen päätelaitteen palveluntarjoaja käsittelee ja veloittaa maksun.

Ota käyttöön maksu ulkopuolisen maksupalveluntarjoajan luotolla, ulkopuolisen maksupalveluntarjoajan veloituksella tai kaupan luotolla seuraavasti:

1. Napauta Shopify POS -sovelluksessa Kauppa > Maksutavat. Ulkoinen pääte ja Kaupan luotto näkyvät kohdassa Käytöstä poistetut maksut.

2. Jos haluat vastaanottaa maksun kaupan luotolla, aseta Kaupan luotto -vaihtoehto käyttöön.

3. Jos haluat vastaanottaa luotto- ja maksukorteilla tehtyjä maksuja ulkoisella päätteellä, napauta Ulkoinen pääte -valintaa ja aseta käyttöön ne maksutavat, jotka hyväksyt.

Lisää mukautettu maksutapa

Voit luoda mukautettuja maksutapoja, kuten Pankkisekki tai Sekki ja nimetä ne haluamallasi tavalla. Käytä mukautettuja maksutapoja sellaisten maksujen manuaaliseen käsittelyyn, joita Shopify ei käsittele.

Mukautetun maksutavan lisääminen:

1. Napauta Shopify POS -sovelluksessa Kauppa > Maksutavat.

2. Napauta Lisää mukautettu maksutapa.

3. Anna maksutavan nimi ja napauta sen jälkeen Valmis.

Maksutavan poistaminen käytöstä

Jos maksutapa on poistettu käytöstä, se ei näy maksuvaihtoehtona kassalla.

Poista maksutapa käytöstä seuraavasti:

1. Napauta Shopify POS -sovelluksessa Kauppa > Maksutavat.

2. Poista maksutapa käytöstä napsauttamalla sen vaihtopainiketta Käytössä olevat maksut -kohdassa.

Maksutapa näkyy Käytöstä poistetut maksut -kohdassa. Voit ottaa maksutavan uudelleen käyttöön samalla tavalla.

Mukautetun maksutavan poistaminen

Jos et enää halua käyttää mukautettua maksutapaa, voit poistaa sen pysyvästi Shopify POS -sovelluksen Maksutavat-näytöstä.

Poista mukautettu maksutapa seuraavasti:

1. Napauta Shopify POS -sovelluksessa Kauppa > Maksutavat.

2. Pyyhkäise mukautettua maksutapaa vasemmalle, niin Poista-painike tulee näkyviin.

3. Napauta Poista.

Maksutapojen kääntäminen

Jos iPadisi asetuksissa on määritetty laitteelle jokin muu kieli kuin englanti, maksutapasi käännetään tälle kielelle. Jos iPadsi on esimerkiksi konfiguroitu käyttämään ranskaa, Payment types (Maksutyyppiasetukset) -näyttösi näyttää seuraavalta:

Translated Payments (Käännetyt maksut) -asetusnäyttö - Shopify POS for iPad

Laitteen iPad kieliasetusten muuttaminen päivittää myyntipisteesi kielen mukaan lukien myös kuittitulostuksen. Seuraavat kielet ovat käytössä: kiina (Manner-Kiina), kiina (Taiwan), tanska, hollanti, ranska, saksa, italia, japani, portugali (Brasilia), portugali (Portugali) ja Espanja. Tulostettu kuitti näyttää käännetyn sisällön esimerkiksi Taxes (Verot) - ja Total (Yhteensä) -kentille.

Maksuasetusten käyttäminen

Payment types (Maksutyypit) -näytössä voit ottaa käyttöön ja poistaa käytöstä yhdyskäytäviä, maksutapoja ja lahjakortteja.

Voit avata Payment types -näytön napauttamalla Store (Kauppa) Tallenna> Payment types (Maksutyypit) -vaihtoehtoja:

Payment types (Maksutyypit) -näyttö - Shopify POS for iPhone

Shopify Payments -maksupalvelun käyttöönotto iPhonessa

Jos haluat käyttää jotakin kortinlukijoistamme, sinun täytyy ottaa käyttöön Shopify Payments tai tuettu kolmannen osapuolen palveluntarjoaja. Jos et vielä ole ottanut Shopify admin -paneelissa käyttöön Shopify Payments -maksupalvelua, voit suorittaa käyttöönoton iPadista.

Toimintovaiheet:

1. Napauta Shopify POS -sovelluksessa Kauppa > Maksutavat.

2. Napauta Enable Shopify Payments (Ota käyttöön Shopify Payments -maksupalvelu) -valintaa:

Ota käyttöön Shopify Payments (Shopify-maksupalvelu) -painike - Shopify POS for iPhone

IPhonen selain avautuu, ja voit kirjautua Shopify admin -paneelin Payments (Maksut) -näyttöön. Kun olet kirjautunut sisään, voit ottaa käyttöön Shopify-Payments-maksupalvelun.

Korttimaksujen hyväksyminen ilman allekirjoitusta

Jos täytät seuraavat vaatimukset, voit hyväksyä korttimaksut ilman asiakkaan allekirjoitusta:

• Kauppasi sijaitsee Yhdysvalloissa.
  • Käytät Shopify Payments -maksupalvelua.
  • Käytät EMV-kortinlukijaa.

Tämä valinta on oletusarvoisesti pois käytöstä, mutta voit ottaa sen käyttöön Shopify POS Store -näytössä.

Toimintovaiheet:

1. Napauta Shopify POS -sovelluksessa Kauppa > Maksutavat.

2. Napauta Shopify Payments (credit and debit) (luotto- ja veloitus) -valintaa.

3. Ota käyttöön Skip customer signatures when possible (Asiakkaiden allekirjoitusten ohittaminen mahdollisuuksien mukaan) -toiminto.

Ota käyttöön tuettu kolmannen osapuolen maksupalveluntarjoaja

Voit aktivoida kolmannen osapuolen maksupalveluntarjoajan Shopify Payments -palvelun sijaan. Shopify POS tukee kuitenkin vain seuraavia kolmannen osapuolen maksupalveluiden tarjoajia:

• Authorize.net
  • First Data Payeezy (vain iOS-laitteille)

Kaupan on täytettävä seuraavat vaatimukset, jotta kolmannen osapuolen maksupalveluntarjoaja voidaan aktivoida:

• Maksutilisi sijaitsee Kanadassa tai Yhdysvalloissa.
  • Maksutilisi hyväksyy sekä Kortti on käytössä (CP) että Kortti ei ole käytössä (CNP) -vähittäismyyntitapahtumia. Toiminto on käytettävissä ja se tarkistetaan Shopifyn ulkopuolella.
  • Jos käytät ensimmäisen datan Payeezy-sovellusta, sinun on oltava iOS-laitteella tai sitä korkeammalla Shopify-suunnitelmassa . Jos käytät Authorize.net, sinun täytyy olla Shopify-suunnitelmassa tai sitä korkeammassa iOS-laitteessa. Authorize.net käyttäminen Android-laitteella ei ole tarpeen, mutta sinulla ei ole pääsyä joihinkin vähittäiskaupan ominaisuuksiin.
  • Käytössäsi on yhteensopiva luottokortinlukija.

Kolmansien osapuolten maksupalveluntarjoajat ovat yhteensopivia vain seuraavien luottokortinlukijoiden kanssa:

Tuetun kolmannen osapuolen maksupalveluntarjoajan ottaminen käyttöön Shopify POS -sovelluksessa:

1. Poista Shopify Payments käytöstä Maksupalveluntarjoajat-sivulla, jos se on käytössä kaupassasi.

2. Aktivoi yksi tuetuista maksupalveluntarjoajista. Tilisi kyseisellä maksupalveluntarjoajalla on määritettävä hyväksymään sekä kortti on käytössä- että kortti ei ole käytössä -tapahtumat—ota yhteyttä suoraan palveluntarjoajaan saadaksesi lisätietoja.

3. Syötä maksutilisi kirjautumistunnukset ja valitse sitten Aktivoi.

4. Napauta Shopify POS -sovelluksessa Kauppa ja sen jälkeen Maksutavat.

5. Ota maksupalveluntarjoaja käyttöön POIS KÄYTÖSTÄ -osiossa:

kolmannen osapuolen palveluntarjoajan vaihtopainike - Shopify POS iPhone

Ota käyttöön lahjakortilla maksaminen

Voit ottaa lahjakorttimaksut käyttöön iPhonen Shopify POS:ssa.

Lahjakorttimaksujen käyttöönotto:

1. Napauta Shopify POS -sovelluksessa Kauppa > Maksutavat.

2. Napauta Gift Card (Lahjakortti) -valintaa.

3. Napauta vaihtopainikkeita aktivoidaksesi yhden tai molemmat seuraavista:

- lahjakortit, jotka voit tulostaa ja lähettää sähköpostitse asiakkaille - fyysiset lahjakortit (sinun on tilattava kortteja, ellet jo olet tilannut)

Gift cards settings (Lahjakorttiasetukset) -näyttö - Shopify POS for iPhone

Fyysisten lahjakorttien tilaaminen

Voit ostaa fyysisiä lahjakortteja Shopify Hardware Storesta.

Toimintovaiheet:

1. Napauta Shopify POS -sovelluksessa Kauppa > Maksutavat.

2. Napauta Gift Card (Lahjakortti) -valintaa.

3. Jos haluat katsella Shopifyn Hardware Store -rautakauppaa, jossa voit valita lahjakorttisi mallin sekä määrittää korttimäärän, jonka haluat ostaa, napauta Buy physical gift cards (Osta fyysisiä lahjakortteja) -vaihtoehtoa:

Gift cards settings (Lahjakorttiasetukset) -näyttö - Shopify POS for iPhone

Ota käyttöön maksu ulkopuolisen maksupalveluntarjoajan luotolla, veloituksella ulkopuolisen maksupalveluntarjoajan kautta tai kaupan luotolla

Voit vastaanottaa maksun ulkoisella korttipäätteellä ja kaupan luotolla. Nämä maksutavat ovat oletusarvoisesti pois käytöstä, mutta voit ottaa ne käyttöön Shopify POS -sovelluksen Maksutavat-näytön kautta.

Kun vastaanotat ulkoisella päätelaitteella suoritetun maksun, Shopify POS tallentaa tapahtuman, mutta ulkoisen päätelaitteen palveluntarjoaja käsittelee ja veloittaa maksun.

Ota käyttöön maksu ulkopuolisen maksupalveluntarjoajan luotolla, ulkopuolisen maksupalveluntarjoajan veloituksella tai kaupan luotolla seuraavasti:

1. Napauta Shopify POS -sovelluksessa Kauppa > Maksutavat. Ulkoinen pääte ja Kaupan luotto näkyvät kohdassa Käytöstä poistetut maksut.

2. Jos haluat vastaanottaa maksun kaupan luotolla, aseta Kaupan luotto -vaihtoehto käyttöön.

3. Jos haluat vastaanottaa luotto- ja maksukorteilla tehtyjä maksuja ulkoisella päätteellä, napauta Ulkoinen pääte -valintaa ja aseta käyttöön ne maksutavat, jotka hyväksyt.

Lisää mukautettu maksutapa

Voit luoda mukautettuja maksutapoja, kuten Pankkisekki tai Sekki ja nimetä ne haluamallasi tavalla. Käytä mukautettuja maksutapoja sellaisten maksujen manuaaliseen käsittelyyn, joita Shopify ei käsittele.

Mukautetun maksutavan lisääminen:

1. Napauta Shopify POS -sovelluksessa Kauppa > Maksutavat.

2. Napauta Lisää mukautettu maksutapa.

3. Anna maksutavan nimi ja napauta sen jälkeen Valmis.

Maksutavan poistaminen käytöstä

Jos maksutapa on poistettu käytöstä, se ei näy maksuvaihtoehtona kassalla.

Poista maksutapa käytöstä seuraavasti:

1. Napauta Shopify POS -sovelluksessa Kauppa > Maksutavat.

2. Poista maksutapa käytöstä napsauttamalla sen vaihtopainiketta Käytössä olevat maksut -kohdassa.

Maksutapa näkyy Käytöstä poistetut maksut -kohdassa. Voit ottaa maksutavan uudelleen käyttöön samalla tavalla.

Mukautetun maksutavan poistaminen

Jos et enää halua käyttää mukautettua maksutapaa, voit poistaa sen pysyvästi Shopify POS -sovelluksen Maksutavat-näytöstä.

Poista mukautettu maksutapa seuraavasti:

1. Napauta Shopify POS -sovelluksessa Kauppa > Maksutavat.

2. Pyyhkäise mukautettua maksutapaa vasemmalle, niin Poista-painike tulee näkyviin.

3. Napauta Poista.

Maksutapojen kääntäminen

Jos iPhonesi on asetettu käyttämään jotain muuta kieltä kuin englantia. maksutapasi käännetään tälle kielelle. Jos iPhonesi on esimerkiksi konfiguroitu käyttämään ranskaa, Payment types (Maksutyyppiasetukset) -näyttösi näyttää tältä:

Translated Payments (Käännetyt maksut) -asetusnäyttö - Shopify POS for iPhone

Laitteen iPhone kieliasetusten muuttaminen päivittää myyntipisteesi kielen mukaan lukien myös kuittitulostuksen. Seuraavat kielet ovat käytössä: kiina (Manner-Kiina), kiina (Taiwan), tanska, hollanti, ranska, saksa, italia, japani, portugali (Brasilia), portugali (Portugali) ja Espanja. Tulostettu kuitti näyttää käännetyn sisällön esimerkiksi Taxes (Verot) - ja Total (Yhteensä) -kentille.

Maksuasetusten käyttäminen

Payment types (Maksutyypit) -näytössä voit ottaa käyttöön ja poistaa käytöstä yhdyskäytäviä, maksutapoja ja lahjakortteja.

Voit avata Payment types -näytön napauttamalla Store (Kauppa) Tallenna> Payment types (Maksutyypit) -vaihtoehtoja:

Payment types (Maksutyypit) -näyttö - Shopify Androidille

Luottomaksujen hyväksyminen:

Voit hyväksyä Swipe (jakkiliitin) -kortinlukijalla tehdyt pyyhkäisy- ja manuaaliset luottokorttimaksut, jos täytät seuraavat vaatimukset:

• Voit ottaa Shopify Payment --maksupalvelun käyttöön maksupalveluntarjoajanasi.
  • Kauppasi sijaitsee Yhdysvalloissa tai Kanadassa.

Ellet täytä näitä kahta vaatimusta, voit silti hyväksyä maksuja ulkoisella päätelaitteella.

Korttimaksujen hyväksyminen ilman allekirjoitusta

Jos täytät seuraavat vaatimukset, voit hyväksyä korttimaksut ilman asiakkaan allekirjoitusta:

• Kauppasi sijaitsee Yhdysvalloissa.
  • Käytät Shopify Payments -maksupalvelua.
  • Käytät EMV-kortinlukijaa.

Tämä valinta on oletusarvoisesti pois käytöstä, mutta voit ottaa sen käyttöön Shopify POS Store -näytössä.

Toimintovaiheet:

1. Napauta Shopify POS -sovelluksessa Kauppa > Maksutavat.

2. Napauta Shopify Payments -maksupalveluvalintaa.

3. Ota käyttöön Skip signature when possible (Ohita allekirjoitus, jos mahdollista) -toiminto.

Ota käyttöön ulkoinen päätelaite Shopify POS for Android -palvelussa.

Jos käytät Shopify POS for Android -palvelua ja sinulla on ulkoinen luotto- tai maksukorttiterminaali, voit ottaa käyttöön External terminal (ulkoista terminaalia) käyttävän maksutavan Shopify POS -sovelluksen Settings (Asetukset) -näytössä.

Kun vastaanotat ulkoisella päätelaitteella suoritetun maksun, Shopify POS tallentaa tapahtuman, mutta ulkoisen päätelaitteen palveluntarjoaja käsittelee ja veloittaa maksun.

Toimintovaiheet:

1. Napauta Shopify POS -sovelluksessa Kauppa > Maksutavat.

2. Napauta External terminal (Ulkoinen pääte) -valintaa.

3. Ota käyttöön Enable external terminal -toiminto.

4. Näyttöön tuleva viesti ilmaisee, että olet ottamassa käyttöön maksupäätettä, jota ei ole integroitu Shopifyhin. Napauta OK-valintaa.

Ulkoisen päätelaitteen maksutapa on käytössä, ja se on saatavana valintana Select payment type (Valitse maksutyyppi) -näytössä jokaiselle maksutapahtumalle.

Ota käyttöön lahjakortilla maksaminen

Voit ottaa lahjakorttimaksut käyttöön Androidin Shopify POS:ssa.

Toimintovaiheet:

1. Napauta Shopify POS -sovelluksessa Kauppa > Maksutavat.

2. Napauta Gift Card (Lahjakortti) -valintaa.

3. Ota käyttöön Enable gift cards (ota lahjakortit käyttöön) -toiminto.

Lisää mukautettu maksutapa

Voit luoda mukautettuja maksutapoja, kuten Pankkisekki tai Sekki ja nimetä ne haluamallasi tavalla. Käytä mukautettuja maksutapoja sellaisten maksujen manuaaliseen käsittelyyn, joita Shopify ei käsittele.

Toimintovaiheet:

1. Napauta Shopify POS -sovelluksessa Kauppa > Maksutavat.

2. Napauta Lisää mukautettu maksutapa.

3. Anna maksutavan nimi ja napauta sitten ✔-valintaa.

Maksutavan poistaminen käytöstä

Jos maksutapa on poistettu käytöstä, se ei näy maksuvaihtoehtona kassalla.

Toimintovaiheet:

1. Napauta Shopify POS -sovelluksessa Kauppa > Maksutavat.

2. Poista maksutapa käytöstä napauttamalla sen vaihtopainiketta Payment types (Maksutavat) -kohdassa.

Mukautetun maksutavan poistaminen

Jos et enää halua käyttää mukautettua maksutapaa, voit poistaa sen pysyvästi Shopify POS -sovelluksen Maksutavat-näytöstä.

Maksutapa on poistettava käytöstä, ennen kuin voit poistaa sen.

Toimintovaiheet:

1. Napauta Shopify POS -sovelluksessa Kauppa > Maksutavat.

2. Napauta kynäkuvaketta Disabled payment types (käytöstä poistetut maksutavat) -osiossa.

3. Napauta roskakoria poistettavan maksutyypin vieressä.