Shopify POS -sovelluksen määrittäminen

Ennen kuin alat käyttää Shopify POS -sovellusta, sinun on asetettava sen asetukset ja päivitettävä Point of sale (Myyntipiste) -asetuksesi Shopify admin -paneelissa.

Tässä osiossa

Shopify POS for iPad -version asetusnäyttö.

Voit hallita Shopify POS -sovelluksen asetusnäytöistä tapaa, jolla se toimii. Pääset asetusnäyttöihin napauttamalla Store (Kauppa) -valintaa:

Shopify POS -asetusnäytöt — Shopify POS for iPad -versiolle

Huomioi: Jotkin asetukset ovat käytettävissä vain, jos kaupallasi on Shopify-sopimus tai sitä laajempi sopimus.

Shopify POS for iPhone -version Store-näyttö

Voit hallita Shopify POS -sovelluksen toimintaa Store-näytössä:

Shopify POS -asetusnäytöt — Shopify POS for iPhone -versiolle

Huomioi: Jotkin asetukset ovat käytettävissä vain jos sinulla on Shopify POS for iPad -versio ja kaupallasi on Shopify-sopimus tai laajempi sopimus.

Shopify POS for Android -version Store-näyttö

Voit hallita Shopify POS -sovelluksen toimintaa Store-näytössä:

Shopify POS -asetusnäytöt — Shopify POS for Android -versiolle

Huomioi: Jotkin asetukset ovat käytettävissä vain jos sinulla on Shopify POS for iPad -versio ja kaupallasi on Shopify-sopimus tai laajempi sopimus.