Myyntipisteen sulautetut sovellukset

Voit lisätä ominaisuuksia Shopify POS -sovellukseen asentamalla sulautettuja sovelluksia. Nämä sovellukset toimivat Shopify POS:ssa, ja niiden avulla voit mukauttaa kaupan kassalle maksua eri tavoin:

• Tehosta ostoksia lisäämällä yhdistelmiä tai paketteja yhdellä napautuksella.
  • Tarjoa kaupassa hienostunutta myyntiä (kuten "osta yksi, saat toisen ilmaiseksi", ilmaiset lahjat ja ajoitetut alennukset), tukkuhinnoittelua ja muita myymäläkampanjoita.
  • Lisää kassalle uusia maksutapoja, kanta-asiakasohjelmia ja mukautettuja kuittitulostumia.

Useimmat myyntipisteen sulautetut sovellukset toimivat vain Shopify POS:ssa. Ne eivät vaikuta verkkokaupan tai muiden aktiivisten myyntikanavien kautta tehtyihin tapahtumiin.

POS-sulautettujen sovellusten asentaminen

Kaikki POS-sulautetut sovellukset ovat saatavilla Shopify App Storesta Toimii Shopify POS:n kanssa -kokoelmasivulta.

Vaiheet:

1. Klikkaa Shopify adminissa Asetukset > Sovellukset ja myyntikanavat.

2. Napsauta Shopify App Store ja hae sitten etsimääsi sovellustyyppiä.

3. Napsauta Suodatin ja valitse sitten Toimii Shopify POS:n kanssa.

4. Kun löydät sovelluksen, jonka haluat asentaa, asenna se valitsemalla Lisää sovellus.

Kaikki asennetut POS-sulautetut sovellukset löytyvät Shopify POS -sovelluksesta napauttamalla > Asetukset > Kaikki sovellukset.

Pääsy sulautettuihin sovelluksiin Shopify POS:ssa

Kaikki sovellukset, myös ne, joita käytetään tapahtuman jälkeen (kuten kuitin tulostus), löytyvät napauttamalla > Asetukset > Kaikki sovellukset.

Jos haluat siirtyä useimmin käyttämiisi sovelluksiin suoraan Etusivulta, voit lisätä sovelluksia ruuduiksi älyruudukkoon. Jos sovelluksessa on useampi kuin yksi toiminto, voit valita ruutuun liittyvän toiminnon.

Älyruudukkoon lisättyihin sovelluksiin voidaan siirtyä ostoskorista. Useimmat sovellukset reagoivat automaattisesti siihen, mitä ostoskoriin on lisätty, joten älyruudukon avulla voit tarkistaa ne nopeasti. Älyruudukon sovellukset voivat myös näyttää henkilöstölle myynnin yhteydessä käytettäviä tärkeitä tietoja, kuten esimerkiksi kanta-asiakaspisteitä kanta-asiakkuussovelluksilla tai alennuksia alennussovelluksilla.

Jotkin tuotesuositussovellukset voivat näkyä myös painikkeina asiakastiedoissa tai tuotetietosivuilla. Tuotesuositussovellukset käyttävät verkossa olevia ja henkilökohtaisia tilaustietoja tuotesuositusten antamiseen asiakkaan profiilin tai vastaavien tuotetietojen perusteella.

Sulautetun sovelluksen asetusten muokkaaminen

Voit tarkastella tai muuttaa asentamiesi upotettujen POS-sovellusten asetuksia seuraavasti:

1. Napauta Shopify POS -sovelluksessa > Asetukset > Kaikki sovellukset.
  2. Napauta käytettävissä olevan sovelluksen kuvaketta ja lue kuvaus siitä, mitä sovellus tekee, tai muuta sen asetuksia.

Usein kysyttyä

Voiko kuka tahansa henkilöstön jäsen käyttää POS-sulautettuja sovelluksia?
Kyllä. Kuka tahansa henkilöstön jäsen, jolla on pääsy Shopify POS:iin, voi käyttää käytettävissä olevia sulautettuja sovelluksia.

Miten voin poistaa POS-sulautettuja sovelluksia?
Voit poistaa sulautettuja sovelluksia Shopify Adminin Sovellukset-sivulta.

Veloitetaanko minua myyntipisteen sulautettujen sovellusten käyttämisestä? Miten minua laskutetaan?
Myyntipisteen sulautetut sovellukset ovat samanlaisia kuin muutkin Shopify App Storen sovellukset: jotkin ovat ilmaisia ja toiset eivät. Tarkista kunkin asennettavan sovelluksen Shopify App Store -listaus nähdäksesi, liittyykö siihen maksuja.