Myyntipisteen sulautetut sovellukset

Voit lisätä uusia ominaisuuksia Shopify POS:ään -asentamalla siihen POS-sulautettuja sovelluksia. Nämä sovellukset toimivat Shopify POS:ssä, ja niiden avulla voit mukauttaa myymälän kassalle maksua eri tavoin:

• Tehosta ostoksia lisäämällä yhdistelmiä tai paketteja yhdellä napautuksella.

• Tarjoa kaupassa hienostunutta myyntiä (kuten "osta yksi, saat toisen ilmaiseksi", ilmaiset lahjat ja ajoitetut alennukset), tukkuhinnoittelua ja muita myymäläkampanjoita.

• Lisää kassalle uusia maksutapoja, kanta-asiakasohjelmia ja mukautettuja kuittitulostumia.

Useimmat POS-sulautetut sovellukset toimivat vain Shopify POS:ssa — ne eivät vaikuta verkkokaupan tai muiden aktiivisten myyntikanavien tapahtumiin.

POS-sulautettujen sovellusten asentaminen

Käytettävissä olevat POS-sulautetut sovellukset näkyvät Shopify App Storen myyntipistekokoelmassa. Voit asentaa ne vain Shopify adminin kautta — et voi asentaa sulautettuja sovelluksia suoraan Shopify POS -sovelluksesta (laitteen selaimen Shopify administa se kuitenkin onnistuu).

Toimintovaiheet:

1. Siirry Shopify adminissa Sovellukset-kohtaan.

2. Klikkaa Vieraile Shopify App Storessa.

3. Valitse Shopify App Storesta Kokoelmatja valitse sitten Toimii SHOPIFY POS:n kanssa.

4. Kun löydät sovelluksen, jonka haluat asentaa, asenna se valitsemalla Lisää sovellus.

Kun olet asentanut POS-sulautetun sovelluksen, se näkyy Shopify adminin Sovellukset-sivulla ja Shopify POS -sovelluksen Sovellukset-näytössä.

Sulautettujen sovellusten käyttäminen Shopify POS:ssa

Asennettuasi POS-sulautetut sovellukset, voit käynnistää ne muutamassa eri kassallemaksuprosessin kohdassa:

Usein kysyttyä

Voiko kuka tahansa henkilöstön jäsen käyttää POS-sulautettuja sovelluksia?
Kyllä. Kuka tahansa henkilöstön jäsen, jolla on pääsy Shopify POS:iisi, voi käyttää käytettävissä olevia sulautettuja sovelluksia.

Miten voin poistaa POS-sulautettuja sovelluksia?
Voit poistaa sulautettuja sovelluksia Shopify adminin Sovellukset -sivulta.

Veloitetaanko minua POS-sulautettujen sovellusten käyttämisestä? Miten minua laskutetaan?
POS-sulautetut sovellukset ovat samanlaisia kuin muutkin Shopify App Storen sovellukset: jotkin ovat ilmaisia ja toiset eivät. Tarkista kunkin asennettavan sovelluksen Shopify App Store -listaus nähdäksesi, liittyykö siihen maksuja.