Shopify POS -tilauksen merkitseminen jaelluksi tai ei toteutuneeksi

Voit merkitä tilaukset käsitellyiksi manuaalisesti Shopify Adminissa, mutta tämä tarkoittaa sitä, että sinun on muutettava tilauksen tila jokaisen jälleenmyyntikaupassa tehdyn ostoksen osalta. Jos asiakkaasi vievät poistuessaan ostoksensa mukanaan, tilaukset on helpompi merkitä käsitellyiksi automaattisesti Shopify POS -sovelluksella.

Automaattista jakelua koskeva toimintatapa

Shopify POS -sovelluksen automaattinen jakelutoiminto riippuu jakelu-asetuksesta:

Shopify POS:n jakelutoiminto asetusten perusteella
Merkitse jaelluksi Jakelun tila
Päällä Tilauksen jakelun tilan on Jaeltu
(Paitsi jos tilaus on asiakkaalle lähetettävä tilaus tai paikallisesti noudettava verkkotilaus. Ne täytyy aina manuaalisesti merkitä jaelluiksi.)
Pois päältä Tilaus on merkitty Jakelemattomaksi

Jakelun tilan asettaminen manuaalisesti

Joissakin tilanteissa voit ohittaa jakelu-asetukset ja asettaa tilauksen tilaksi manuaalisesti jaeltu. Et voi muuttaa tilauksen tilaa manuaalisesti Jakelematta-tilaan, kun tilaus on tehty. Jos siis haluat kirjata tilauksen jakelemattomaksi, vaikka tuote on varastossa, sinun täytyy poistaa jakelu-asetuksista Merkitse jaelluksi -valinta, ennen kuin jatkat tapahtuman käsittelyä.

Tilauksen merkkaaminen jaelluksi

Jos valmis Shopify POS -tilaus on merkitty Tilaukset-näytössä tilaan Jakelematta, et voi merkitä sitä jaelluksi Shopify POS -sovelluksessa. Sinun on kirjauduttava Shopify Adminiin, jotta voit jaella tilauksen.

Voit merkitä tilauksen jaelluksi, kun se on vielä ostoskorissa.

Vaiheet:

1. Napauta Shopify POS -sovelluksen aloitusnäytössä Lisää toimintoja.

2. Ota Merkitse jaelluksi käyttöön kohdassa OSTOSKORI.

3. Napauta Sulje ja jatka sitten tilauksen käsittelyä.