Tilausjakelun asetukset

Voit merkitä tilaukset käsitellyiksi manuaalisesti Shopify-ylläpitäjässä, mutta tämä tarkoittaa sitä, että sinun on muutettava tilauksen tila jokaisen jälleenmyyntikaupassa tehdyn ostoksen osalta. Jos asiakkaasi vievät poistuessaan ostoksensa mukanaan, tilaukset on helpompi merkitä käsitellyiksi automaattisesti Shopify POS -sovelluksella.

Tilausten automaattisen jakelun aktivointi Shopify POS for iPad -versiossa

Voit merkitä uudet tilaukset jaelluiksi.

Toimintovaiheet:

1. Valitse Shopify POS -sovelluksessa Kauppa ja sen jälkeen Asetukset.

2. Ota Merkitse tilaukset käsitellyiksi -asetus käyttöön:

Always fulfill orders (käsittele tilaukset aina) -vaihtoehto — Shopify POS for iPad

Tilausten automaattisen jakelun aktivointi Shopify POS for iPhone -versiossa

Voit merkitä uudet tilaukset jaelluiksi.

Toimintovaiheet:

1. Valitse Shopify POS -sovelluksessa Kauppa ja sen jälkeen Asetukset.

2. Ota käyttöön Merkitse tilaukset käsitellyiksi -vaihtoehto:

Merkitse tilaukset käsitellyiksi -vaihtoehto — Shopify POS for iPhone

Tilausten automaattisen jakelun aktivointi Shopify POS for Android -versiossa

Voit merkitä uudet tilaukset jaelluiksi.

Toimintovaiheet:

1. Valitse Shopify POS -sovelluksessa Kauppa ja sen jälkeen Asetukset.

2. Ota käyttöön Merkitse tilaukset käsitellyiksi:

Merkitse tilaukset käsitellyiksi -vaihtoehto — Shopify POS for Android