Tilausjakelun asetukset

Voit merkitä tilaukset käsitellyiksi manuaalisesti Shopify adminissa, mutta tämä tarkoittaa sitä, että sinun on muutettava tilauksen tila jokaisen vähittäismyyntikaupassa tehdyn ostoksen osalta. Jos asiakkaasi vievät poistuessaan ostoksensa mukanaan, tilaukset on helpompi merkitä käsitellyiksi automaattisesti Shopify POS -sovelluksella.

Tilausten automaattisen jakelun aktivointi Shopify POS for iPad -versiossa

Voit merkitä uudet tilaukset huolituiksi.

Toimintovaiheet:

1. Valitse Shopify POS -sovelluksessa Kauppa ja sen jälkeen Asetukset.

2. Ota Merkitse tilaukset käsitellyiksi -asetus käyttöön:

Always fulfill orders (käsittele tilaukset aina) -vaihtoehto — Shopify POS for iPad

Tilausten automaattisen jakelun aktivointi Shopify POS for iPhone -versiossa

Voit merkitä uudet tilaukset huolituiksi.

Toimintovaiheet:

1. Valitse Shopify POS -sovelluksessa Kauppa ja sen jälkeen Asetukset.

2. Ota käyttöön Merkitse tilaukset käsitellyiksi -vaihtoehto:

Merkitse tilaukset käsitellyiksi -vaihtoehto — Shopify POS for iPhone

Tilausten automaattisen jakelun aktivointi Shopify POS for Android -versiossa

Voit merkitä uudet tilaukset huolituiksi.

Toimintovaiheet:

1. Valitse Shopify POS -sovelluksessa Kauppa ja sen jälkeen Asetukset.

2. Ota käyttöön Merkitse tilaukset käsitellyiksi:

Merkitse tilaukset käsitellyiksi -vaihtoehto — Shopify POS for Android