iPadin näytön automaattinen lukitus

Jos käytät Shopify POS -palvelua ja kaupallasi on Shopify-sopimus tai laajempi sopimus, voit määrittää iPadisi lukittumaan toimimattoman ajanjakson jälkeen tai aina, kun myyntitapahtuma on valmis. Sinun tai jonkun toisen henkilöstön jäsenen on annettava 4-numeroinen PIN-koodi näytön lukituksen avaamiseksi.

Toimintovaiheet:

1. Valitse Shopify POS -sovelluksessa Kauppa ja sen jälkeen Asetukset.

2. Napauta Automaattisen lukituksen näyttö.

3. Tee jompikumpi tai molemmat seuraavista:

- Napauta aikavaihtoehtoa lukitaksesi näytön sen ollessa käyttämättömänä. - Ota käyttöön Automaattinen lukitus myynnin jälkeen -vaihtoehto napauttamalla vaihtopainiketta, jolloin näyttö lukitaan, kun myyntitapahtuma on valmis.

1. Napauta vasenta nuolta palataksesi Yleiset-asetusnäyttöön.