Sijaintiasetukset

Jos käytät Shopify POS -sovellusta useammassa kuin yhdessä osoitteessa, voit määrittää Shopify POS -laitteesi nykyisen sijainnin. Näin toimien varmistat, että sovellat oikeaa veroastetta henkilökohtaisesti käsittelemiisi tilauksiin ja että voit seurata kussakin fyysisessä toimipaikassasi tehtyjä tilauksia. Valitun toimipaikan varasto päivittyy Shopify POS -järjestelmässä aina, kun tuotteita myydään tai kun varastoa täydennetään.

Jos tuotteeseen sovelletaan veron ohitusta, verotuksessa käytetään ohitettua verokantaa laitteen sijaintialueella sovellettavan verokannan sijaan.

Kaupan sijainnin lisääminen sovellukseen

Kaupan sijainnin muokkaaminen

Voit muuttaa kauppasi nykyisen sijainnin nimeä, osoitetta tai puhelinnumeroa.

Kaupan sijainnin valitseminen

1. Napauta Store (Kauppa) -valintaa Shopify POS -sovelluksessa.

2. Napauta Sijainnit.

3. Napauta POS-toimipaikan nimeä.

4. Napauta Switch (Vaihda) -valintaa.

5. Napauta Launch store (Käynnistä kaupan toiminta).

Vinkki: Jos käytät Shopify POS -palvelua ja kaupallasi on käytössä Shopify-sopimus tai sitä ylempi sopimus, voit rajoittaa pääsyä kaupan toimipaikkaa koskeviin asetuksiin iPadissa henkilökunnan pääsyoikeuksia rajoittamalla.

Kaupan sijainnin poistaminen

1. Valitse Shopifyn admin-sivulta Asetukset > Sijainnit.

2. Klikkaa toimipaikkaa, jonka haluat poistaa.

3. Jos sijainti on aktiivinen, klikkaa Deaktivoi sijainti. Valitse paikka, jolle tämän sijainnin varasto ja vielä toimittamattomat tilaukset siirretään, ja klikkaa sitten Deaktivoi sijainti.

4. Klikkaa Poista sijainti.

5. Jos todella haluat poistaa toimipaikan, vahvista poisto napauttamalla Delete (Poista)-valintaa.