Sijaintiasetukset

Jos käytät Shopify POS -sovellusta useammassa kuin yhdessä osoitteessa, voit määrittää Shopify POS -laitteesi nykyisen sijainnin. Näin toimien varmistat, että sovellat oikeaa veroastetta henkilökohtaisesti käsittelemiisi tilauksiin ja että voit seurata kussakin fyysisessä toimipaikassasi tehtyjä tilauksia. Valitun toimipaikan varasto päivittyy Shopify POS -järjestelmässä aina, kun tuotteita myydään tai kun varastoa täydennetään.

Jos tuotteeseen sovelletaan veron ohitusta, verotuksessa käytetään ohitettua verokantaa laitteen sijaintialueella sovellettavan verokannan sijaan.

Huomaa: Aina kun asennat Shopify POS -sovelluksen johonkin laitteeseen, varmista, että valitset olinpaikkasi, jotta jatkossa sovellus käyttää oikeita verokantoja.

Kaupan sijainnin lisääminen sovellukseen

Kaupan sijainnin muokkaaminen

Voit muuttaa kauppasi nykyisen sijainnin nimeä, osoitetta tai puhelinnumeroa.

Kaupan sijainnin valitseminen

Huomaa: Vaikka olisit valinnutkin POS-sijaintisi, varmista, että kaikki kauppasi ovat jollakin toimitusvyöhykkeistäsi, jotta Shopify POS osaa hakea oikeat verokannat.

1. Napauta Store (Kauppa) -valintaa Shopify POS -sovelluksessa.

2. Napauta Sijainnit.

3. Napauta POS-toimipaikan nimeä.

4. Napauta Switch (Vaihda) -valintaa.

5. Napauta Launch store (Käynnistä kaupan toiminta).

Kaupan sijainnin poistaminen

1. Valitse Shopifyn admin-sivulta Asetukset > Sijainnit.

2. Klikkaa toimipaikkaa, jonka haluat poistaa.

3. Jos sijainti on aktiivinen, klikkaa Deaktivoi sijainti. Valitse paikka, jolle tämän sijainnin varasto ja vielä toimittamattomat tilaukset siirretään, ja klikkaa sitten Deaktivoi sijainti.

4. Klikkaa Poista sijainti.

5. Jos todella haluat poistaa toimipaikan, vahvista poisto napauttamalla Delete (Poista)-valintaa.