Myyntipistekuitit

Payment successful (Maksu onnistunut) -näyttö tulee esiin, kun olet ottanut maksun tilauksesta. Payment successful -näytössä sinulla on käytettävissäsi seuraavat vaihtoehdot:

Myyntipisteen myyntikuittien vaihtoehdot
Sähköpostikuitin lähetys asiakkaalle Napauta Email receipt (Sähköpostikuitti) -valintaa, jotta voit antaa sähköpostiosoitteen ja napauta sitten Send (Lähetä) -valintaa.
Tekstiviestikuitin lähettäminen Napauta Text receipt (Tekstiviestikuitti) -valintaa, jotta voit antaa puhelinnumeron suuntanumero mukaan lukien ja napauta sitten Send (Lähetä) -valintaa.
Kuitin tulostus Napauta Print receipt (Tulosta kuitti) -valintaa. Tämä vaihtoehto on käytettävissä vain, jos käytät Shopify POS for iPad -palvelua Shopifyn alimmassa tai sitä korkeammassa suunnitelmassa ja sinulla on yhteys kuittitulostimeen.
Tuotteisiin ja ostoskoriin paluu Napauta Valmis.

Kuittien automaattinen tulostus

Jos käytät Shopify POS -järjestelmää Shopifyn alimmassa-suunnitelmassa tai korkeammassa ja olet asentanut kuittitulostimen, voit aktivoida kuittien automaattisen tulostuksen. Oletuskuittitulostimen on oltava käytettävissä eikä se saa olla offline-tilassa, jotta automaattinen kuitintulostus toimisi. Voit asettaa oletuskuittitulostimen ja valita minkä tahansa asentamasi tulostimen.

Toimintovaiheet:

1. Valitse Shopify POS -sovelluksessa Kauppa ja sen jälkeen Asetukset.

2. Valitse Always print receipts (Tulosta aina kuitit) -vaihtoehto Receipt settings (Kuittiasetukset) -osiossa:

Tulosta aina kuittioptiot - Shopify for iPad

Kuitin uudelleentulostus

Voit tulostaa kuitin uudelleen tilausnäytöstä.

Toimintovaiheet:

1. Napauta Shopify POS -järjestelmässä Orders (Tilaukset) -vaihtoehto.

2. Napauta tilausta, josta haluat tulostaa kuitin.

3. Napauta Receipt (Kuitti) -vaihtoehto ja sitten Print receipt (Tulosta kuitti) -vaihtoehtoa.

Lahjakuittien tuottaminen

Voit tulosta lahjakuitin Shopify POS -järjestelmän Orders(Tilaukset) -näytössä. Lahjakuittivaihtoehdossa ei näy tuotteittesi hintoja.

Toimintovaiheet:

1. Napauta Orders(Tilaukset) -näytössä tilausta, jota haluat tarkastella.

2. Napauta Print Gift Receipt (Tulosta lahjakuitti) -vaihtoehtoa.