Henkilöstön käyttöoikeuksien määrittäminen Shopify POS -sovelluksessa

Shopify-ylläpitäjässä luodut henkilöstön jäsenet voivat kirjautua Shopify POS -sovellukseen omilla kirjautumistunnuksillaan vain, jos heillä on tarvittavat käyttöoikeudet. Voit antaa henkilöstölle pääsyn Shopify POS:iin siirtymällä Shopify-ylläpitäjässä Asetukset > Sopimus ja käyttöoikeudet -sivulle ja valitsemalla sitten Myönnä tälle henkilöstön jäsenelle Point of Sale -käyttöoikeus.

Shopify-ylläpitäjässä luodulla Shopify-henkilöstöllä on oltava Shopify POS -kirjautumiseen vaadittavat käyttöoikeudet, jotta he voivat kirjautua sisään Shopify POS:iin. Jos henkilöstöllä ei ole kaikkia tarvittavia käyttöoikeuksia, he voivat käyttää PIN-koodia sisäänkirjautumiseen vain silloin, kun henkilöstön jäsen, jolla on vaaditut käyttöoikeudet, on ensin kirjautunut sisään.

Jos olet kaupan omistaja tai sinulla Hallinnoi asetuksia -käyttöoikeus, voit muuttaa henkilöstön käyttöoikeuksia Shopify-ylläpitäjässä.