Henkilöstön käyttöoikeuksien määrittäminen Shopify POS -sovelluksessa

Shopify adminissa luodut henkilöstön jäsenet voivat kirjautua Shopify POS -sovellukseen omilla kirjautumistunnuksillaan vain, jos heillä on tarvittavat käyttöoikeudet. Jos olet kaupan omistaja tai sinulla on tili, jolla on täydet ylläpitäjän käyttöoikeudet, voit tarkastella ja muuttaa henkilöstön jäsenten tilien käyttöoikeuksia Shopify adminin Suunnitelma ja käyttöoikeudet- tai Tili-asetussivuilla.

iPadissa ja iPhonessa vaadittavat henkilöstön käyttöoikeudet

Shopify adminin kautta luodut Shopifyn henkilökunnan jäsenet tarvitsevat täydet käyttöoikeudet kirjautuakseen sisään Shopify POS -sovellukseen iPadilla ja iPhonella. Lisätietoja henkilöstön jäsenten oikeuksien muuttamisesta on kohdassa Henkilöstön käyttöoikeudet.

Androidissa vaadittavat henkilöstön käyttöoikeudet

Shopify adminin kautta luodut Shopifyn henkilökunnan jäsenet tarvitsevat vaadittavat tilien vähimmäiskäyttöoikeudet Shopify adminissa voidakseen kirjautua sisään Shopify POS -sovellukseen Androidilla. Työntekijälläsi on oltava vähintään seuraavat oikeudet:

• Koti
  • Tilaukset
  • Tilausluonnokset
  • Tuotteet
  • Asiakkaat
  • Asetukset
  • Sijainnit

Lisätietoja henkilöstön jäsenten käyttöoikeuksien muuttamisesta on kohdassa Henkilöstön käyttöoikeudet.