Shopify vähittäismyyntiä varten

Shopify-sopimuksessa tai sitä korkeammissa sopimuksissa voit käyttää lisälaitteita Shopify POS:n kanssa täydellisen vähittäiskauppakokemuksen luomiseen. Voit käyttää viivakooditulostinta tuotteiden viivakoodien tulostamiseen ja lisätä sitten tuotteita ostoskoriin skannaamalla niiden viivakoodit viivakoodinlukijalla. Voit myös käyttää kuittitulostinta kuittien ja lahjakuittien tulostamiseen.

Shopify-suunnitelma tai sitä korkeampi suunnitelma tarjoaa myös ominaisuuksia, jotka auttavat sinua kaupan hallinnassa, kuten kassavuorot, käteisvarojen seuranta, henkilöstön PIN-koodit ja ostoskorien tallennus.

Huomaa: Sinulla ei tarvitse olla Shopify-suunnitelmaa tai sitä korkeampaa suunnitelmaa, jotta voit käyttää Shopify POS -perusominaisuuksia. Lisätietoja Shopify POS -perusominaisuuksista.

Shopify POS -suunnitelmat

Shopify-sopimuksen tai sitä laajempien sopimusten tarjoamien vähittäiskauppaominaisuuksien tarkoituksena on auttaa sinua luomaan täydellinen vähittäiskauppakokemus, joten suurin osa toiminnoista toimii vain iPadin Shopify POS -sovelluksessa. Jos käytät Shopify POS -sovellusta iPhonessa tai Androidissa, voit päivittää Shopify-sopimukseen tai sitä laajempaan sopimukseen käyttääksesi pyyhkäisykortinlukijaa tuetun kolmannen osapuolen yhdyskäytävän kautta.

Shopify POS for iPad -sovelluksessa Shopify-suunnitelma tai sitä korkeampi suunnitelma tarjoaa sinulle seuraavat lisäominaisuudet:

Shopify POS -suunnitelman ominaisuudet
Ominaisuus Määritelmä
Laitteisto Yhdistä vähittäiskaupan lisälaitteita, kuten kuittitulostin, kassalaatikko tai viivakoodilukija. Voit käyttää omia vähittäiskaupan laitteitasi, jos Shopify tukee niitä.
Moneris-kortinlukija Jos kauppasi sijaitsee Kanadassa, voit käyttää Moneris-kortinlukijaa pankki- ja luottokorttimaksuihin, mukaan lukien Interac.
Tulosta kuitteja Tulosta mukautettuja kuitteja kassalla.
Lahjakuitit Anna asiakkaalle lahjakuitti.
POS-tuetut maksupalveluntarjoajat Käytä pyyhkäisykortinlukijoita myyntipisteen tukeman maksupalveluntarjoajan kautta.
Kassavuorot Käytä kassavuoroja laskeaksesi kassan säännöllisesti ja pidä henkilöstö vastuussa heidän käsittelemistään rahoista.
Käteisseuranta Seuraa vaihtokassoja ja tee yhteenveto päivittäisestä kassan kokonaisrahamäärästä.
Henkilöstön PIN-koodit Lisää rajattomasti henkilöstön jäseniä PIN-koodien avulla.
Henkilöstön käyttöoikeudet Ota rajoitetut käyttöoikeudet käyttöön henkilöstön jäsenille, joilla on myyntipisteen PIN-koodi.
Ostoskorien tallennus Tallenna ostoskori kassalla maksun yhteydessä ja nouda se myöhemmin.

Shopify-suunnitelma tai sitä korkeampi suunnitelma tarjoaa sovelluksen sisäisen tuen seuraaville laitteistokomponenteille: