Shopify vähittäismyyntiä varten

Jos kaupallasi on Shopify-sopimus tai laajempi sopimus, voit käyttää lisälaitteita Shopify POSin kanssa täydellisen vähittäiskauppakokemuksen luomiseen. Voit käyttää viivakooditulostinta tuotteiden viivakoodien tulostamiseen ja lisätä sitten tuotteita ostoskoriin skannaamalla niiden viivakoodit viivakoodinlukijalla. Voit myös käyttää kuittitulostinta kuittien ja lahjakuittien tulostamiseen.

Shopify-sopimus tai sitä laajempi sopimus tarjoaa myös ominaisuuksia, jotka auttavat sinua kaupan hallinnassa, kuten kassavuorot, käteisvarojen seuranta, henkilöstön PIN-koodit ja ostoskorien tallennus.

Huomioi: Kaupallasi ei tarvitse olla Shopify-sopimusta tai laajempaa sopimusta, jotta saat Shopify POS -perusominaisuudet käyttöösi. Lue lisää Shopify POS -perusominaisuuksista.

Shopify POS -sopimukset

Shopify-sopimuksen tai sitä laajempien sopimusten tarjoamien vähittäiskauppaominaisuuksien tarkoituksena on auttaa sinua luomaan täydellinen vähittäiskauppakokemus, joten suurin osa toiminnoista toimii vain iPadin Shopify POS -sovelluksessa. Jos käytät Shopify POS -sovellusta iPhonessa tai Androidissa, voit päivittää Shopify-sopimukseen tai sitä laajempaan sopimukseen käyttääksesi pyyhkäisykortinlukijaa tuetun kolmannen osapuolen yhdyskäytävän kautta.

Shopify POS for iPad -sovelluksessa Shopify-sopimus tai sitä korkeampi sopimus tarjoaa sinulle seuraavat lisäominaisuudet:

Shopify POS -sopimuksen ominaisuudet
Ominaisuus Määritelmä
Laitteisto Yhdistä vähittäiskaupan lisälaitteita, kuten kuittitulostin, kassalaatikko tai viivakoodilukija. Voit käyttää omia vähittäiskaupan laitteitasi, jos Shopify tukee niitä.
Moneris-kortinlukija Jos kauppasi sijaitsee Kanadassa, voit käyttää Moneris-kortinlukijaa pankki- ja luottokorttimaksuihin, mukaan lukien Interac.
Tulosta kuitteja Tulosta mukautettuja kuitteja kassalla.
Lahjakuitit Anna asiakkaalle lahjakuitti.
POS-tuetut maksupalveluntarjoajat Käytä pyyhkäisykortinlukijoita myyntipisteen tukeman maksupalveluntarjoajan kautta.
Kassavuorot Käytä kassavuoroja laskeaksesi kassan säännöllisesti ja pidä henkilöstö vastuussa heidän käsittelemistään rahoista.
Käteisseuranta Seuraa vaihtokassoja ja tee yhteenveto päivittäisestä kassan kokonaisrahamäärästä.
Henkilöstön PIN-koodit Lisää rajattomasti henkilöstön jäseniä PIN-koodien avulla.
Henkilöstön käyttöoikeudet Ota rajoitetut käyttöoikeudet käyttöön henkilöstön jäsenille, joilla on myyntipisteen PIN-koodi.
Ostoskorien tallennus Tallenna ostoskori kassalla maksun yhteydessä ja nouda se myöhemmin.

Shopify-sopimus tai sitä korkeampi sopimus tarjoaa sovelluksen sisäisen tuen seuraaville laitteistokomponenteille: