Shopify vähittäismyyntiä varten

Shopify-suunnitelmassa tai sitä korkeammissa suunnitelmissa voit käyttää lisälaitteita Shopify POS:n kanssa täydellisen vähittäiskauppakokemuksen luomiseen. Voit käyttää viivakooditulostinta tuotteiden viivakoodien tulostamiseen ja lisätä sitten tuotteita ostoskoriin skannaamalla niiden viivakoodit viivakoodinlukijalla. Voit myös käyttää kuittitulostinta kuittien, lahjakuittien ja paperisten lahjakorttien tulostamiseen asiakkaillesi.

Shopify-suunnitelma tai sitä korkeampi suunnitelma tarjoaa myös ominaisuuksia, jotka auttavat sinua kaupan hallinnassa, kuten kassavuorot, käteisvarojen seuranta, henkilöstön PIN-koodit ja ostoskorien tallennus.

Huomaa: Sinulla ei tarvitse olla Shopify-suunnitelmaa tai sitä korkeampaa suunnitelmaa, jotta voit käyttää Shopify POS -perusominaisuuksia. Lisätietoja Shopify POS -perusominaisuuksista.

Shopify POS -suunnitelmat

Shopify-suunnitelman tai sitä korkeampien suunnitelmien vähittäismyynnin ominaisuuksien tarkoituksena on auttaa luomaan täydellinen vähittäiskauppakokemus, joten suurin osa ominaisuuksista toimii vain Shopify POS for iPad -sovelluksen kanssa. Jos käytät Shopify POS -sovellusta iPhonessa tai Androidissa, voit päivittää Shopify-suunnitelmaan tai sitä korkeampaan suunnitelmaan käyttääksesi pyyhkäisykortinlukijaa tuetun kolmannen osapuolen yhdyskäytävän kautta sekä fyysisiä lahjakortteja.

Shopify POS for iPad -sovelluksessa Shopify-suunnitelma tai sitä korkeampi suunnitelma tarjoaa sinulle seuraavat lisäominaisuudet:

Shopify POS -suunnitelman ominaisuudet
Ominaisuus Määritelmä
Laitteisto Yhdistä vähittäiskaupan lisälaitteita, kuten kuittitulostin, kassalaatikko tai viivakoodilukija. Voit käyttää omia vähittäiskaupan laitteitasi, jos Shopify tukee niitä.
Moneris-kortinlukija Jos kauppasi sijaitsee Kanadassa, voit käyttää Moneris-kortinlukijaa pankki- ja luottokorttimaksuihin, mukaan lukien Interac.
Tulosta kuitteja Tulosta mukautettuja kuitteja kassalla.
Lahjakuitit Anna asiakkaalle lahjakuitti.
Fyysiset lahjakortit (Shopify-suunnitelma ja sitä korkeammat) Myy ja Lunasta fyysisiä lahjakortteja.
POS-tuetut maksupalveluntarjoajat Käytä pyyhkäisykortinlukijoita myyntipisteen tukeman maksupalveluntarjoajan kautta.
Kassavuorot Käytä kassavuoroja laskeaksesi kassan säännöllisesti ja pidä henkilöstö vastuussa heidän käsittelemistään rahoista.
Käteisseuranta Seuraa vaihtokassoja ja tee yhteenveto päivittäisestä kassan kokonaisrahamäärästä.
Henkilöstön PIN-koodit Lisää rajattomasti henkilöstön jäseniä PIN-koodien avulla.
Henkilöstön käyttöoikeudet Ota rajoitetut käyttöoikeudet käyttöön henkilöstön jäsenille, joilla on myyntipisteen PIN-koodi.
Ostoskorien tallennus Tallenna ostoskori kassalla maksun yhteydessä ja nouda se myöhemmin.

Shopify-suunnitelma tai sitä korkeampi suunnitelma tarjoaa sovelluksen sisäisen tuen seuraaville laitteistokomponenteille: