Shopify POS ‑tilauksen kommentin lisääminen, muokkaaminen tai poistaminen

Tilauskommentit näkyvät tilauksen tiedot ‑näytössä, ja ne ovat hyödyllisiä tilaukseen liittyvien lisätietojen liittämiseen.

Jos asiakas antaa sinulle erityisiä ohjeita tai jos tiettyyn tilaukseen liittyy jotain muistettavaa käyttäjille, voit liittää tilaukseen kommentin kassavaiheessa. Voit myös lisätä tilausviestin valmiiseen tilaukseenShopify POS:n Tilaukset-näytöltä myöhemmin.

Kommentit ovat yleensä sisäistä käyttöä varten. Jos haluat näyttää tilausviestejä asiakkaille kanssa, voit sisällyttää tilausviestejä tulostettuihin kuitteihin.

Kommentin lisääminen tilaukseen, joka on vielä ostoskorissa

Voit lisätä tilaukseen kommentin kassalla seuraavasti:

1. Napauta ostoskorissa Lisää toimintoja ‑painiketta.
  2. Napauta Lisää kommentti.
  3. Kirjoita kommentti ja napauta sitten Tallenna.

Kommentin muokkaaminen

Voit muokata ostoskorissa olevan tilauksen kommenttia seuraavasti:

1. Napauta Muokkaa kommenttia.
  2. Syötä haluamasi muutokset nyt. Päivitä kommentti napauttamalla Tallenna.

Kommentin poistaminen

Voit poistaa tilauksen kommentin seuraavasti:

1. Napauta Muokkaa kommenttia.
  2. Napauta Poista kommentti.