Tilauskommentin lisääminen tai poistaminen Shopify POS -tilauksessa

Jos asiakas on antanut sinulle erityisiä ohjeita tai jos tiettyyn tilaukseen liittyy on jotain, joka sinun tai henkilöstösi täytyy muistaa, voit liittää tilaukseen huomautuksen kassalla maksun aikana. Voit myös lisätä tilausviestin valmiiseen tilaukseen Shopify POS:n Tilaukset-näytöltä myöhemmin.

Lisätietoa: Ostoskorin huomautukset ovat yleensä sisäistä käyttöä varten. Asiakkaat näkevät ostoskorin huomautukset vain, jos lisäät ne kuitteihin.

Huomautuksen lisääminen, kun tilaus on vielä ostoskorissa

Voit lisätä huomautuksen tilaukseen, joka on vielä ostoskorissa.

Toimintovaiheet:

1. Napauta tuote- tai ostoskorinäytön Ostoskori-osan oikeassa yläkulmassa olevaa ...-painiketta:

Ostoskorin lokeropainike iPadissa - Shopify POS

2. Napauta Lisää huomautus.

3. Kirjoita huomautus ja napauta sitten Valmis.

Poista tilauskommentti

Voit poistaa tilauskommentin tilauksesta, kun se on vielä ostoskorissa.

Toimintovaiheet:

1. Jos et näe ostoskorin huomautusta, napauta ...-painiketta Ostoskori-osan oikeassa yläkulmassa:

Ostoskorin lokeropainike iPadissa - Shopify POS

2. Napauta huomautuksen vieressä olevaa --merkkiä:

Huomautuksen poistaminen iPadissa - Shopify POS

3. Kun merkki muuttuu punaiseksi, napauta sitä uudelleen.

Huomautuksen lisääminen tilaukseen

Voit lisätä tilaukseen huomautuksen tapahtuman lopussa näkyviin tulevassa kuittinäytössä.

Toimintovaiheet:

1. Napauta Shopify POS -sovelluksen kuittinäytössä Lisää huomautus:

Huomautuksen lisääminen tilaukseen iPhonessa - Shopify POS

2. Kirjoita huomautus ja napauta sitten Valmis.

Huomautuksen lisääminen tilaukseen

Voit lisätä tilaukseen huomautuksen tapahtuman lopussa näkyviin tulevassa kuittinäytössä.

Toimintovaiheet:

1. Napauta Shopify POS -sovelluksen kuittinäytössä Lisää huomautus:

Huomautuksen lisääminen tilaukseen Androidissa - Shopify POS

2. Kirjoita huomautus.

3. Lisää huomautus tilaukseen napauttamalla valintamerkkiä.