Lahjakorttien yhteenveto

Huomaa: Jotta voimme vähentää viimeaikaisten tapahtumien vaikutusta kauppaasi, lahjakorttien myynti on väliaikaisesti käytettävissä kaikissa Shopify-tilaussopimuksissa. Saat lisätietoja tutustumalla lahjakortteja koskemiin usein kysyttyihin kysymyksiin. Jos haluat lisätä kauppaasi lahjakortteja, tutustu kohtaan Lahjakorttituotteiden lisääminen tai päivittäminen.

Jotta voit myydä ja lunastaa digitaalisia lahjakortteja Shopify POS -sovelluksen avulla, sinun on täytettävä seuraavat vaatimukset:

Jos haluat myydä ja vastaanottaa fyysisiä lahjakortteja, sinun täytyy ottaa fyysiset lahjakortit käyttöön Shopify POS:ssa.

Huomaa: voit käyttää Shopify POS for Android -sovellusta fyysisten lahjakorttien lunastamiseen mutta et niiden myyntiin. Fyysisten lahjakorttien myyminen on tällä hetkellä rajoitettu iPad- ja iPhone-sovelluksiin.

Lahjakortteja tukevat myyntikanavat

Asiakkaat voivat lunastaa lahjakorttinsa millä tahansa myyntikanavallasi, jossa Shopify-kassa on käytössä:

• Verkkokauppa
  • Osta-painike
  • Facebook Shop
  • Messenger
  • Shopify POS