Lahjakortin lunastaminen Shopify POS -sovelluksessa

Huomaa: Jotta voimme vähentää viimeaikaisten tapahtumien vaikutusta kauppaasi, lahjakorttien myynti on väliaikaisesti käytettävissä kaikissa Shopify-tilaussopimuksissa. Saat lisätietoja tutustumalla lahjakortteja koskemiin usein kysyttyihin kysymyksiin. Jos haluat lisätä kauppaasi lahjakortteja, tutustu kohtaan Lahjakorttituotteiden lisääminen tai päivittäminen.

Jos myymäläsi myy lahjakortteja, voit hyväksyä ne Shopify POS:n maksutavaksi. Voit lunastaa lunastaa sekä verkossa että henkilökohtaisesti ostettuja lahjakortteja. Lue lisää siitä, missä lahjakortteja voidaan lunastaa.

Lahjakortin lunastaminen Shopify POS -sovelluksessa

Voit lunastaa lahjakortin Shopify POS -sovelluksessa seuraavasti:

1. Lisää tuotteet Shopify POS -ostoskoriin tavalliseen tapaan ja napauta sitten Veloita.

2. Napauta Lahjakortti (jos Lahjakortti-vaihtoehtoa ei ole näkyvissä, ota se käyttöön Maksut-asetusnäytössä).

3. Anna lahjakortin numero jollakin seuraavista tavoista:

- Syötä asiakkaan antama koodi. - Skannaa kortin viivakoodi tuetulla 2D-viivakoodinlukijalla (2D-skanneri on ainoa tuettu skanneri, jolla voi lukea lahjakortin QR-koodin). - Käytä iPadin etukameraa.

1. Napauta Redeem (Lunasta) -valintaa.

2. Jos jäljelle jää maksettavaa saldoa, napauta jotakin seuraavista vaihtoehdoista:

- Napauta Lisää maksu lisätäksesi toisen maksutavan. - Napauta Merkitse osittaiseksi, jos haluat merkitä tilauksen osittain maksetuksi ja veloittaa loppusumman myöhemmin.

1. Valinnainen: kun maksun jälkeinen näyttö tulee näkyviin, anna asiakkaalle kuitti jollakin seuraavista tavoista:

- Napauta Sähköpostikuitti lähettääksesi kuitin asiakkaalle sähköpostitse. - Napauta Tekstiviestikuitti lähettääksesi kuitin asiakkaalle tekstiviestinä. - Tulosta paperikuitti napauttamalla Tulosta kuitti, jos olet asentanut tulostimen.

1. Palaa tuotenäyttöön napauttamalla Valmis.

Kuitissa näkyy maksamiseen käytetyn lahjakortin 4 viimeistä numeroa sekä kortilla jäljellä oleva saldo:

Lahjakortin saldo kuitilla - Shopify POS

Lahjakortin saldon tarkistaminen Shopify POS -sovelluksessa

Shopify POS -sovelluksessa näet lahjakortin jäljellä olevan saldon siitä tilauksesta, jossa lahjakortti on myyty.

Näet lahjakortin jäljellä olevan saldon seuraavasti:

1. Napauta Shopify POS -järjestelmässä Orders (Tilaukset) -vaihtoehto.

2. Etsi ja napauta tilausta, jossa lahjakortti on myyty.

3. Napauta lahjakortin numeroa:

Lahjakortin numero tilaustietonäytössä ipad - Shopify POS

4. Näyttöön tulevassa ponnahdusikkunassa näkyy lahjakortin jäljellä oleva saldo. Palaa tilaustietoihin napauttamalla Peruuta.

Lahjakortin lunastaminen Shopify POS -sovelluksessa

Voit lunastaa lahjakortin Shopify POS -sovelluksessa seuraavasti:

1. Lisää tuotteet Shopify POS -ostoskoriin tavalliseen tapaan ja napauta sitten Veloita.

2. Napauta Lahjakortti (jos Lahjakortti-vaihtoehtoa ei ole näkyvissä, ota se käyttöön Maksut-asetusnäytössä).

3. Anna lahjakortin numero jollakin seuraavista tavoista:

- Syötä asiakkaan antama koodi. - Käytä iPhonen kameraa.

1. Napauta Redeem (Lunasta) -valintaa.

2. Jos jäljelle jää maksettavaa saldoa, napauta jotakin seuraavista vaihtoehdoista:

- Napauta Lisää maksu lisätäksesi toisen maksutavan. - Napauta Merkitse osittaiseksi, jos haluat merkitä tilauksen osittain maksetuksi ja veloittaa loppusumman myöhemmin.

1. Valinnainen: kun maksun jälkeinen näyttö tulee näkyviin, anna asiakkaalle kuitti jollakin seuraavista tavoista:

- Napauta Sähköpostikuitti lähettääksesi kuitin asiakkaalle sähköpostitse. - Napauta Tekstiviestikuitti lähettääksesi kuitin asiakkaalle tekstiviestinä.

1. Palaa tuotenäyttöön napauttamalla Valmis.

Kuitissa näkyy maksamiseen käytetyn lahjakortin 4 viimeistä numeroa sekä kortilla jäljellä oleva saldo:

Lahjakortin saldo kuitilla - Shopify POS

Lahjakortin saldon tarkistaminen Shopify POS -sovelluksessa

Shopify POS -sovelluksessa näet lahjakortin jäljellä olevan saldon siitä tilauksesta, jossa lahjakortti on myyty.

Näet lahjakortin jäljellä olevan saldon seuraavasti:

1. Napauta Shopify POS -järjestelmässä Orders (Tilaukset) -vaihtoehto.

2. Etsi ja napauta tilausta, jossa lahjakortti on myyty.

3. Napauta lahjakortin numeroa:

Lahjakortin numero tilaustietonäytössä iphone - Shopify POS

4. Näyttöön tulevassa ponnahdusikkunassa näkyy lahjakortin jäljellä oleva saldo. Palaa tilaustietoihin napauttamalla Peruuta.

Lahjakortin lunastaminen Shopify POS -sovelluksessa

Shopify POS -sovelluksella voit lunastaa sähköpostitse lähetettyjä, tulostettuja ja fyysisiä lahjakortteja. Jos lahjakortissa on viivakoodi, voit antaa lahjakortin koodin skannaamalla viivakoodin laitteesi kameralla. Voit myös kirjoittaa minkä tahansa lahjakortin koodin manuaalisesti.

Voit lunastaa lahjakortin Shopify POS -sovelluksessa seuraavasti:

1. Lisää tuotteet ostoskoriin tavalliseen tapaan Shopify POS -sovelluksessa ja napauta sitten VÄLISUMMA.

2. Tee tarvittavat päivitykset Ostoskori-näytössä ja napauta sitten VELOITA.

3. Napauta Valitse maksu -näytössä Lahjakortti.

4. Anna lahjakortin numero jollakin seuraavista tavoista:

- Syötä asiakkaan antama koodi. - Käytä Android-laitteesi kameraa.

1. Napauta REDEEM(Lunasta) -valintaa.

2. Napauta CHARGE (Veloita) -valintaa.

3. Valinnainen: lähetä asiakkaalle kuitti sähköpostitse tai tekstiviestillä napauttamalla Lähetä kuitti.

4. Palaa tuotenäyttöön napauttamalla VALMIS.