Maksun palautuksen tekeminen lahjakortille Shopify POS -sovelluksessa

Jos asiakas on käyttänyt lahjakorttia oston tekemiseen ja haluaa sitten palauttaa tuotteen ja saada siitä hyvityksen, voit suorittaa palautuksen samalle lahjakortille ja sen saldo päivitetään automaattisesti.

Kokonaisen tilauksen maksun palautus lahjakortille Shopify POS -sovelluksessa

Voit palauttaa kokonaan lahjakortilla maksetun tilauksen seuraavasti:

1. Napauta Shopify POS -sovelluksen Tilaukset-näytössä tilausta, joka maksettiin lahjakortilla.
  1. Napauta Palautus tai vaihto.

2. Käytä kunkin tuotteen vieressä olevia + ja - -painikkeita palautettavan määrän syöttämiseen.

3. Jos tilauksessa näkyy, että asiakas on maksanut toimituksesta, voit lisätä toimituskulut maksun palautukseen napauttamalla Lisää.

4. Valinnainen: syötä maksun palautuksen syy.

5. Napauta Maksun palautus -painiketta.

6. Palauta maksu -näyttö näyttää, että maksu hyvitetään lahjakortille. Napauta Maksun palautus.

7. Kun maksun palautus on onnistunut, palaa takaisin tilaustietonäyttöön napauttamalla Valmis.

Osittainen tilauksen maksun palautus lahjakortille Shopify POS -sovelluksessa

Kun palautat lahjakortilla maksetun tilauksen maksun, voit mukauttaa maksun palautuksen summaa siten, että palautat vain osan tilauksen summasta lahjakortille.

Voit tehdä vain yhden hyvityksen tilausta kohden, joten jos teet osittaisen palautuksen, et voi hyvittää loppua tilausta myöhemmin.

Voit palauttaa osan lahjakortilla maksetusta tilauksesta seuraavasti:

1. Napauta Shopify POS -sovelluksen Tilaukset-näytössä tilausta, joka maksettiin lahjakortilla.
  1. Napauta Palauta maksu tuotteista.

2. Käytä kunkin tuotteen vieressä olevia + ja - -painikkeita palautettavan määrän syöttämiseen.

3. Valinnainen: jos tilauksessa näkyy, että asiakas on maksanut toimituksesta, voit lisätä toimituskulut maksun palautukseen napauttamalla Lisää.

4. Valinnainen: syötä maksun palautuksen syy.

5. Napauta Maksun palautus -painiketta.

6. Palauta maksu -näyttö näyttää, että maksu hyvitetään lahjakortille. Napauta palautuksen summaa määrittääksesi pienemmän summan:

Maksun palautus -näyttö mukautetulla palautussummalla — Shopify POS for iPad

7. Napauta Maksun palautus -painiketta.

8. Kun maksun palautus on onnistunut, palaa takaisin tilaustietonäyttöön napauttamalla Valmis.

Kokonaisen tilauksen maksun palautus lahjakortille Shopify POS -sovelluksessa

Voit palauttaa kokonaan lahjakortilla maksetun tilauksen seuraavasti:

1. Napauta Shopify POS -sovelluksen Tilaukset-näytössä tilausta, joka maksettiin lahjakortilla.
  1. Napauta Palauta maksu tuotteista.

2. Käytä kunkin tuotteen vieressä olevia + ja - -painikkeita palautettavan määrän syöttämiseen.

3. Jos tilauksessa näkyy, että asiakas on maksanut toimituksesta, voit lisätä toimituskulut maksun palautukseen napauttamalla Lisää.

4. Valinnainen: syötä maksun palautuksen syy.

5. Napauta Maksun palautus -painiketta.

6. Palauta maksu -näyttö näyttää, että maksu hyvitetään lahjakortille. Napauta Maksun palautus.

7. Kun maksun palautus on onnistunut, palaa takaisin tilaustietonäyttöön napauttamalla Valmis.

Osittainen tilauksen maksun palautus lahjakortille Shopify POS -sovelluksessa

Kun palautat lahjakortilla maksetun tilauksen maksun, voit mukauttaa maksun palautuksen summaa siten, että palautat vain osan tilauksen summasta lahjakortille.

Voit tehdä vain yhden hyvityksen tilausta kohden, joten jos teet osittaisen palautuksen, et voi hyvittää loppua tilausta myöhemmin.

Voit palauttaa osan lahjakortilla maksetusta tilauksesta seuraavasti:

1. Napauta Shopify POS -sovelluksen Tilaukset-näytössä tilausta, joka maksettiin lahjakortilla.
  1. Napauta Palauta maksu tuotteista.

2. Käytä kunkin tuotteen vieressä olevia + ja - -painikkeita palautettavan määrän syöttämiseen.

3. Valinnainen: jos tilauksessa näkyy, että asiakas on maksanut toimituksesta, voit lisätä toimituskulut maksun palautukseen napauttamalla Lisää.

4. Valinnainen: syötä maksun palautuksen syy.

5. Napauta Maksun palautus -painiketta.

6. Palauta maksu -näyttö näyttää, että maksu hyvitetään lahjakortille. Napauta palautuksen summaa määrittääksesi pienemmän summan:

Maksun palautus -näyttö mukautetulla palautussummalla — Shopify POS for iPhone

7. Napauta Maksun palautus -painiketta.

8. Kun maksun palautus on onnistunut, palaa takaisin tilaustietonäyttöön napauttamalla Valmis.

Kokonaisen tilauksen maksun palautus lahjakortille Shopify POS -sovelluksessa

Voit palauttaa kokonaan lahjakortilla maksetun tilauksen seuraavasti:

1. Napauta Shopify POS -sovelluksen Tilaukset-näytössä tilausta, joka maksettiin lahjakortilla.
  1. Napauta PALAUTA MAKSU TUOTTEISTA.

2. Käytä kunkin tuotteen vieressä olevia + ja - -painikkeita palautettavan määrän syöttämiseen.

3. Valinnainen: jos tilauksessa näkyy, että asiakas on maksanut toimituksesta, voit lisätä toimituskulut maksun palautukseen napauttamalla Lisää.

4. Valinnainen: syötä maksun palautuksen syy.

5. Napauta MAKSUN PALAUTUS.

6. Kun maksun palautus on onnistunut, palaa tuotenäyttöön napauttamalla VALMIS.

Osittainen tilauksen maksun palautus lahjakortille Shopify POS -sovelluksessa

1. Napauta Shopify POS -sovelluksen Tilaukset-näytössä tilausta, joka maksettiin lahjakortilla.
  1. Napauta PALAUTA MAKSU TUOTTEISTA.

2. Käytä kunkin tuotteen vieressä olevia + ja - -painikkeita palautettavan määrän syöttämiseen.

3. Valinnainen: jos tilauksessa näkyy, että asiakas on maksanut toimituksesta, voit lisätä toimituskulut maksun palautukseen napauttamalla Lisää.

4. Valinnainen: syötä maksun palautuksen syy.

5. Napauta lahjakortin maksutapa-kohdan vieressä olevaa summaa ja syötä summa, jonka haluat palauttaa:

Palautussumma-kenttä lahjakorttimaksun vieressä — Shopify POS for Android

6. Napauta MAKSUN PALAUTUS.

7. Kun maksun palautus on onnistunut, palaa tuotenäyttöön napauttamalla VALMIS.