Lahjakortin myyminen Shopify POS -sovelluksessa

Voit aktivoida lahjakorttiominaisuuden kaupassasi. Lahjakortit lisätään tuoteluetteloon automaattisesti, ja voit sitten myydä niitä henkilökohtaisesti Shopify POS -sovelluksen avulla.

Lahjakortin muodon valitseminen

Shopify POS for iPad -sovelluksessa voit myydä lahjakortteja näissä muodoissa:

• fyysinen lahjakortti
  • sähköinen lahjakortti, joka lähetetään sähköpostitse asiakkaalle
  • paperikopio, joka tulostetaan kuittitulostimella

Jos haluat lisätietoja lahjakorttien käyttöä koskevista vaatimuksista Shopify POS -sovelluksessa, katso Lahjakorttien myyntiä ja lunastusta koskevat vaatimukset Shopify POS -sovelluksessa.

Lahjakortin myyminen Shopify POS -sovelluksessa

Jos haluat, että Shopify luo automaattisesti lahjakorteissa käytettäviä koodeja, jotka näkyvät tulostetuissa kuiteissa tai sähköpostiviesteissä sinun täytyy ottaa käyttöön lahjakortilla maksaminen.

Jos myyt fyysisiä lahjakortteja (muovisia tai paperisia), jossa on koodi, sinun täytyy ottaa lahjakortit käyttöön ja ottaa fyysiset lahjakortit käyttöön.

1. Napauta Shopify POS:n tuote- tai ostoskorinäytössä lahjakorttituotetta.

2. Valitse avattavasta valikosta esiasetettu arvo lahjakortille tai luo Mukautettu summa:

Lahjakorttiversiot ipad - Shopify POS

3. Jos asetat mukautetun arvon lahjakortille, kirjoita summa näyttöön tulevaan ruutuun ja napauta Seuraava.

4. Jos olet myymässä fyysistä lahjakorttia, aktivoi lahjakortti jollakin seuraavista vaihtoehdoista:

- Skannaa kortti iPadin etukameralla. - Skannaa kortin viivakoodi tuetulla 2D-viivakoodinlukijalla (1D-skanneri ei toimi). - Anna lahjakortin numero.

1. Napauta Luo.

2. Lahjakorttituote lisätään ostoskoriin. Napauta Veloita jatkaaksesi kassalle.

3. Valitse asiakkaan maksutapa ja napauta sitten Hyväksy tai Veloita.

4. Kun kassalle maksun jälkeinen sivu tulee näkyviin, voit viimeistellä myyntitapahtuman jollakin seuraavista tavoista:

- Napauta Lähetä kuitti ja lahjakortti sähköpostitse, syötä asiakkaan sähköpostiosoite ja napauta Lähetä kuitti. - Tulosta paperikuitti napauttamalla Tulosta kuitti ja lahjakortti, jos olet asentanut tulostimen.

Lahjakortin tulostetussa tai sähköpostitse lähetetyssä kuitissa on seuraavat tiedot:

• kaupan nimi
  • kortin rahallinen arvo
  • vahvistuskoodi
  • 2D-viivakoodi

Lahjakorttioston maksun palautus Shopify POS -sovelluksessa

Voit palauttaa lahjakorttioston maksun Shopify POS -sovelluksessa, mutta sinun täytyy poistaa kortti käytöstä ennen kuin teet maksun palautuksen:

1. Napauta Shopify POS:n Tilaukset-näytössä sitä tilausta, joka sisältää lahjakortin, jolle haluat palauttaa maksun.

2. Napauta lahjakortin numeroa:

Lahjakortin numero tilaustietonäytössä — Shopify POS for iPad

3. Napauta Poista lahjakortti käytöstä ja napauta sitten Vahvista.

4. Napauta tilaustietonäytössä Palauta maksu tuotteista.

5. Käytä kunkin tilauksen tuotteen vieressä olevia + ja - -painikkeita palautettavan määrän syöttämiseen:

+ ja - -painikkeet Maksun palautus -valintaikkunassa — Shopify POS for iPad

6. Napauta Maksun palautus -painiketta.

7. Kun maksun palautus on onnistunut, napauta Valmis.

Vastaavat aiheet

Lahjakortin muodon valitseminen

Shopify POS for iPhone -sovelluksessa voit myydä lahjakortteja näissä muodoissa:

• fyysinen lahjakortti
  • sähköinen lahjakortti, joka lähetetään sähköpostitse asiakkaalle

Jos haluat lisätietoja lahjakorttien käyttöä koskevista vaatimuksista Shopify POS -sovelluksessa, katso Lahjakorttien myyntiä ja lunastusta koskevat vaatimukset Shopify POS -sovelluksessa.

Lahjakortin myyminen Shopify POS -sovelluksessa

Voit myydä lahjakortin Shopify POS -sovelluksessa seuraavasti:

1. Napauta Shopify POS:n tuote- tai ostoskorinäytössä lahjakorttituotetta.

2. Valitse avattavasta valikosta esiasetettu arvo lahjakortille tai luo Mukautettu summa:

Lahjakorttiversiot iphone - Shopify POS

3. Jos asetat mukautetun arvon lahjakortille, kirjoita summa summaruutuun ja napauta Seuraava.

4. Jos olet ottanut fyysiset lahjakortit käyttöön, aktivoi lahjakortti jollakin seuraavista tavoista:

- Skannaa kortti iPhonen etukameralla. - Anna lahjakortin numero.

Lisätietoa: Jos myyt sekä fyysisiä että tulostettuja lahjakortteja, Shopify POS ei luo lahjakorttinumeroita automaattisesti. Jos haluat myydä tulostetun lahjakortin, sinun on määritettävä lahjakortin koodi manuaalisesti. Kaikissa lahjakorttikoodeissa on oltava vähintään kahdeksan numeroa.

1. Napauta Luo.

2. Lahjakorttituote lisätään ostoskoriin. Napauta Veloita jatkaaksesi kassalle.

3. Valitse asiakkaan maksutapa ja napauta sitten Hyväksy tai Veloita.

4. Kun näkyviin tulee kassalla maksun jälkeinen näyttö, napauta Lähetä kuitti ja lahjakortti sähköpostitse, syötä asiakkaan sähköpostiosoite ja napauta Lähetä kuitti.

Lahjakortissa näkyy seuraavat tiedot:

• kaupan nimi
  • kortin rahallinen arvo
  • vahvistuskoodi
  • 2D-viivakoodi

Lahjakorttioston maksun palautus Shopify POS -sovelluksessa

Voit palauttaa lahjakorttioston maksun Shopify POS -sovelluksessa, mutta sinun täytyy poistaa kortti käytöstä ennen kuin teet maksun palautuksen:

1. Napauta Shopify POS:n Tilaukset-näytössä sitä tilausta, joka sisältää lahjakortin, jolle haluat palauttaa maksun.

2. Napauta lahjakortin numeroa:

Lahjakortin numero tilaustietonäytössä — Shopify POS for iPhone

3. Napauta Poista lahjakortti käytöstä ja napauta sitten Vahvista.

4. Napauta tilaustietonäytössä Palauta maksu tuotteista.

5. Käytä kunkin tilauksen tuotteen vieressä olevia + ja - -painikkeita palautettavan määrän syöttämiseen:

+ ja - -painikkeet Maksun palautus -valintaikkunassa — Shopify POS for iPad

6. Napauta Maksun palautus -painiketta.

7. Kun maksun palautus on onnistunut, napauta Valmis.

Vastaavat aiheet

Lahjakortin myyminen Shopify POS -sovelluksessa

Kun myyt lahjakortin, liität asiakkaan tilaukseen kassalla. Kaupan toteutumisen jälkeen asiakas saa sähköpostiviestin, jossa on linkki lahjakorttiin, jonka hän voi lunastaa verkossa tai myymälässä.

Tällä hetkellä voit myydä vain sähköpostitse lähetettyjä lahjakortteja Shopify POS for Android -sovelluksella. Vaikka et voi myydä tulostettuja tai fyysisiä lahjakortteja, voit hyväksyä ne maksutavaksi. Lisätietoja lahjakorttien lunastamisesta on kohdassa Lahjakortin lunastaminen Shopify POS -sovelluksessa.

Voit myydä lahjakortin Shopify POS -sovelluksessa seuraavasti:

1. Etsi ja napauta lahjakorttituotetta Shopify POS -kassalla.

2. Napauta lahjakortin summaa.

3. Napauta VÄLISUMMA.

4. Napauta Lisää asiakas:

Lisää asiakas -painike Ostoskori-näytössä — Shopify POS for Android

5. Valitse olemassa oleva asiakas tai luo uusi asiakas napauttamalla + -painiketta.

6. Kun olet lisännyt asiakkaan, napauta Ostoskori-näytössä VELOITA ja käsittele sitten asiakkaan maksu.

7. Kun maksu on onnistunut, napauta Lähetä kuitti ja lahjakortti:

Lähetä kuitti ja lahjakortti -painike Maksettu kokonaismäärä -näytössä

8. Varmista, että asiakkaan tiedot on syötetty oikein, ja napauta sitten valintamerkkiä lähettääksesi kuitin ja lahjakortin.

9. Palaa Shopify POS -kassanäyttöön napauttamalla VALMIS.

Vastaavat aiheet