Tilausten, hyvitysten ja vaihtojen hallinta

Shopify POS Orders -näytössä näkyvät kaikki kaupastasi tehdyt tilaukset sekä se, onko ne tehty verossa vai kasvotusten. Näytöstä voit tarkistaa tilauksen tiedot, lisätä tilaukseen huomautuksen, antaa asiakkaalle kuitin uudelleen ja palauttaa maksun.

Shopify POSfor iPad- ja for iPhonelle -palvelussa voit myös ottaa lisämaksun tilauksesta, jos tilaus on maksettu vain osittain.

Tässä osiossa

Tiedoksi seuraavaa: jos käytät Shopify POS -palvelua ja Shopifyn alinta suunnitelmaa tai sitä korkeampaa suunnitelmaa, voit ottaa käyttöön Limited permissions -vaihtoehdon (rajoitetut käyttöoikeudet), jolloin henkilöstö, jolla on POS-tunnusluvut, eivät pysty katselemaan verkosta tai muista toimipaikoista tehtyjä tilauksia.