Palautukset ja hyvitykset Shopify POS :n avulla

Voit palauttaa tilauksen maksun kokonaan tai osittain Shopify POS:n Tilaukset-näytössä.

Hyvitetyt tuotteet lisätään Shopify POS -sovelluksessa määritetyn sijainnin varastoon.

Tilauksen palauttaminen tai hyvittäminen Shopify-myyntipisteen kautta

Tee näin:

1. Napauta Shopify POS -sovelluksen aloitusnäytössä Tilaukset.
  2. Napauta palautettavan tuotteen tilausta.
  3. Napauta Palauta.
  4. Käytä + ja - -painikkeita palautettavien tuotteiden määrän syöttämiseen.
  5. Napauta Seuraava.
  6. Valinnaista: klikkaamalla Valitse syy esiin tulee valintaluettelo palautuksen vaihtoehdoista.

• Jos klikkaat Palautuksen syy ‑näytön jälkeen Seuraava, sinua pyydetään hyväksymään palautuksen syyksi "Tuntematon". Voit lisätä kommentin kunkin syyn kohdalle.
    • Jos valitset palautuksen syyksi Muu, sinun on kerrottava syy. Palautuksen syitä ei näytetä, jos tilauksessa on jakelemattomia tuotteita. Sen sijaan näet vapaamuotoisen lomaketekstikentän hyvityksen kommentoimista varten.
  7. Valinnainen: Jos et halua palauttaa tuotetta varastoosi, napauta Palauta tähän sijaintiin, poista palautustoiminto käytöstä ja napauta Tallenna.

8. Valinnainen: Napauta Palauta tippi palauttaaksesi annetut tipit.

9. Valinnainen: palauta toimituksen kulut napauttamalla Palauta toimituskulut.

10. Valinnainen: Aktivoi Palautus lahjakortille, jotta voit myöntää palautussumman asiakkaalle lahjakortilla. Lahjakorttituotteen tulee olla julkaistuna POS-myyntikanavassa, jotta tämä vaihtoehto on käytettävissä.

11. Jos asiakas käytti useampaa kuin yhtä maksutapaa, voit jakaa hyvityksen samojen maksutapojen välillä. Napauta Palautettava summa -kohdassa Muokkaa ja syötä summa, jonka haluat palauttaa kullekin maksutavalle.

12. Kun olet valmis käsittelemään palauksen, napauta Hyvitys.

13. Valinnainen: anna asiakkaalle kuitti.

14. Napauta Valmis.

Tilauksen peruuttaminen Shopify POS ‑myyntipisteen avulla

Jos tilaus on mahdollista peruuttaa, tilauksen peruutuspainike näkyy enintään 15 minuutin ajan tilauksen tekemisen jälkeen. Kun 15 minuuttia on kulunut, tapahtumat käsitellään ja maksut veloitetaan. Vain tilaukset, joiden tilana on Valtuutettu, voidaan peruuttaa. Tapahtumamaksut eivät koske peruutettuja tilauksia.

Tilausten peruuttamista koskevat seuraavat rajoitukset:

• Tilausten peruuttaminen ei ole käytettävissä Saksassa tai Italiassa
  • Split-maksutilauksia ei voi peruuttaa
  • Tilauksia, jotka käyttävät seuraavia maksutapoja, ei voi peruuttaa:

Vaiheet:

1. Voit peruuttaa tilauksen kassalla tai Tilaukset-näytöllä:

• Kassalla peruutus tapahtuu napauttamalla valintaa Peruuta tilaus.
    • Shopify POS ‑sovelluksen aloitusnäytöllä napautetaan ensin valintaa Tilaukset, sitten peruutettavaa tilausta ja lopuksi valitaan Peruuta.
  2. Valinnainen: jos et halua palauttaa tuotetta varastoosi, napauta valintaa Palauta kaikki tuotteet varastoon tässä toimipaikassa ja napauta sitten Älä palauta varastoon.

3. Napauta Seuraava.

4. Valitse tilauksen peruuttamisen syy.

5. Napauta valintaa Vahvista ja käsittele. Jos esimiehen hyväksyntä on aktivoitu etkä itse ole esimies, esimiehen on syötettävä PIN-koodi ja napautettava sitten nuolipainiketta peruutuksen vahvistamiseksi.

6. Napauta Valmis.