Tilausten tekeminen ja maksun palautus

Voit tehdä maksun palautuksia ja suorittaa osittaisia maksuja Shopify POS:n Tilaukset-näytössä.

Osittaisen maksun suorittaminen

Voit suorittaa osittaisen maksun seuraavasti:

1. Napauta Tilaukset -näytössä tilausta, jolle haluat suorittaa maksun.

2. Napauta Erääntyneet-kohdassa Veloita maksu:

Veloita maksu -painike

3. Napauta Lisää maksu ja valitse sitten maksutapa.

4. Syötä summa, jonka asiakas maksaa.

5. Napauta Hyväksy tai Veloita.

Tilauksen maksun palautus

Voit palauttaa tilauksen maksun kokonaan tai osittain Shopify POS:n Tilaukset-näytössä.

Työvaiheet

1. Napauta Shopify POS -järjestelmässä Orders (Tilaukset) -vaihtoehto.

2. Napauta palautettavan tuotteen tilausta.

3. Napauta Palautus tai vaihto -painiketta ja napauta sitten palautettavaa tuotetta. Jos asiakas palauttaa useamman kuin yhden tuotteen, käytä painikkeita + ja - syöttääksesi palautettavien tuotteiden lukumäärän.

4. Valinnainen: napauta Lisää palautettavia tuotteita lisätäksesi lisää tuotteita palautukseen.

5. Valinnainen: jos et halua palauttaa tuotteita varastoon, poista Palautus varastoon -vaihtoehto käytöstä. Palautetut tuotteet lisätään Shopify POS -sovelluksen määritetyn sijainnin varastoon.

6. Valinnainen: palauta toimituskulut napauttamalla Lisää toimitus.

7. Valinnainen: ota käyttöön Palauta saldo lahjakortille antaaksesi palautuksen summan asiakkaalle lahjakorttina.

8. Jos asiakas käytti useampaa kuin yhtä maksutapaa, voit jakaa maksun palautuksen samojen maksutapojen välillä. Syötä Palautussumma-osioon kullekin maksutavalle palautettava summa.

Maksun palautus - iphone

1. Valinnainen: lisää palautuksen syy.

2. Kun olet valmis käsittelemään maksun palauksen, napauta Maksun palautus.

3. Valinnainen: anna asiakkaalle kuitti.

4. Valinnainen: lisää tilaukseen huomautus.

5. Napauta Valmis.

Tilauksen merkitseminen huolituksi

Jos valmis Shopify POS -tilaus on merkitty Tilaukset-näytössä tilaan Ei jaeltu, et voi merkitä sitä huolituksi Shopify POS -sovelluksessa. Sinun on kirjauduttava Shopify adminiin, jotta voit huolita tilauksen.

Voit merkitä tilauksen huolituksi, kun se on vielä ostoskorissa:

1. Napauta Shopify POS:n tuotenäytössä ...-kuvaketta:

Ostoskorin lokeropainike

2. Ota Merkitse huolituksi -vaihtoehto käyttöön.

3. Sulje lokeroalue napauttamalla sen ulkopuolella ja jatka sitten tilausta.

Vaihtotilauksen maksun palauttaminen

Kun vaihdat tuotteen, kyseisen tuotteen tilaus muuttuu vaihtotilaukseksi. Vaihtotilaukseen kuuluvien tuotteiden maksu voidaan palauttaa vain Shopifyn admin-sivun kautta.

Työvaiheet

1. Valitse Shopify POS -sovelluksessa Kauppa > Tilaukset.

2. Napauta vaihtotilausta, jonka maksun haluat palauttaa.

3. Napauta Palauta-kehotteessa Näytä Shopify-palvelussa.

4. Napauta Maksettu-kohdassa Maksun palautus -painiketta.

5. Määritä kunkin tuotteen määrä, jonka maksu palautetaan.

6. Valinnainen: syötä maksun palautuksen syy.

7. Napauta Maksun palautus -painiketta.

Osittaisen maksun suorittaminen

Voit suorittaa osittaisen maksun seuraavasti:

1. Napauta Tilaukset -näytössä tilausta, jolle haluat suorittaa maksun.

2. Napauta Erääntyneet-kohdassa Veloita maksu:

Veloita maksu -painike

3. Napauta Lisää maksu ja valitse sitten maksutapa.

4. Syötä summa, jonka asiakas maksaa.

5. Napauta Hyväksy tai Veloita.

Tilauksen maksun palautus

Voit palauttaa tilauksen maksun kokonaan tai osittain Shopify POS:n Tilaukset-näytössä.

Työvaiheet

1. Napauta Shopify POS -järjestelmässä Orders (Tilaukset) -vaihtoehto.

2. Napauta palautettavan tuotteen tilausta.

3. Napauta Palautus tai vaihto -painiketta ja napauta sitten palautettavaa tuotetta. Jos asiakas palauttaa useamman kuin yhden tuotteen, käytä painikkeita + ja - syöttääksesi palautettavien tuotteiden lukumäärän.

4. Valinnainen: napauta Lisää palautettavia tuotteita lisätäksesi lisää tuotteita palautukseen.

5. Valinnainen: jos et halua palauttaa tuotteita varastoon, poista Palautus varastoon -vaihtoehto käytöstä. Palautetut tuotteet lisätään Shopify POS -sovelluksen määritetyn sijainnin varastoon.

6. Valinnainen: palauta toimituskulut napauttamalla Lisää toimitus.

7. Valinnainen: ota käyttöön Palauta saldo lahjakortille antaaksesi palautuksen summan asiakkaalle lahjakorttina.

8. Jos asiakas käytti useampaa kuin yhtä maksutapaa, voit jakaa maksun palautuksen samojen maksutapojen välillä. Syötä Palautussumma-osioon kullekin maksutavalle palautettava summa:

Palautussumma - iphone

1. Valinnainen: lisää palautuksen syy.

2. Kun olet valmis käsittelemään maksun palauksen, napauta Maksun palautus.

3. Valinnainen: anna asiakkaalle kuitti.

4. Valinnainen: lisää tilaukseen huomautus.

5. Napauta Valmis.

Vaihtotilauksen maksun palauttaminen

Kun vaihdat tuotteen, kyseisen tuotteen tilaus muuttuu vaihtotilaukseksi. Vaihtotilaukseen kuuluvien tuotteiden maksu voidaan palauttaa vain Shopifyn admin-sivun kautta.

Työvaiheet

1. Valitse Shopify POS -sovelluksessa Kauppa > Tilaukset.

2. Napauta vaihtotilausta, jonka maksun haluat palauttaa.

3. Napauta Palauta-kehotteessa Näytä Shopify-palvelussa.

4. Napauta Maksettu-kohdassa Maksun palautus -painiketta.

5. Määritä kunkin tuotteen määrä, jonka maksu palautetaan.

6. Valinnainen: syötä maksun palautuksen syy.

7. Napauta Maksun palautus -painiketta.

Tilauksen maksun palautus

Voit palauttaa tilauksen maksun kokonaan tai osittain Shopify POS:n Tilaukset-näytössä.

Työvaiheet

1. Napauta Shopify POS -järjestelmässä Orders (Tilaukset) -vaihtoehto.

2. Napauta palautettavan tuotteen tilausta.

3. Napauta PALAUTUS TAI VAIHTO -painiketta ja napauta sitten palautettavaa tuotetta. Jos asiakas palauttaa useamman kuin yhden tuotteen, käytä painikkeita + ja - syöttääksesi palautettavien tuotteiden lukumäärän.

4. Valinnainen: napauta Lisää palautettavia tuotteita lisätäksesi lisää tuotteita palautukseen.

5. Valinnainen: jos et halua palauttaa tuotteita varastoon, poista Palautus varastoon -vaihtoehto käytöstä. Palautetut tuotteet lisätään Shopify POS -sovelluksen määritetyn sijainnin varastoon.

6. Valinnainen: palauta toimituskulut napauttamalla Lisää toimitus.

7. Jos asiakas käytti useampaa kuin yhtä maksutapaa, voit jakaa maksun palautuksen samojen maksutapojen välillä. Syötä Palautussumma-osioon kullekin maksutavalle palautettava summa:

Maksa loput -näyttö, jossa näkyy täydellinen hyvitys jakautuneena kahteen maksutapaan

1. Valinnainen: lisää palautuksen syy.

2. Kun olet valmis käsittelemään maksun palauksen, napauta MAKSUN PALAUTUS.

3. Valinnainen: anna asiakkaalle kuitti.

4. Napauta VALMIS.

Vaihtotilauksen maksun palauttaminen

Kun vaihdat tuotteen, kyseisen tuotteen tilaus muuttuu vaihtotilaukseksi. Vaihtotilaukseen kuuluvien tuotteiden maksu voidaan palauttaa vain Shopifyn admin-sivun kautta.

Työvaiheet

1. Valitse Shopify POS -sovelluksessa Kauppa > Tilaukset.

2. Napauta vaihtotilausta, jonka maksun haluat palauttaa.

3. Napauta Palauta-kehotteessa Näytä Shopify-palvelussa.

4. Napauta Maksettu-kohdassa Maksun palautus -painiketta.

5. Määritä kunkin tuotteen määrä, jonka maksu palautetaan.

6. Valinnainen: syötä maksun palautuksen syy.

7. Napauta Maksun palautus -painiketta.