Tilaustuotteen vaihtaminen

Shopify-myyntipistesovelluksen kautta voit vaihtaa palautetun tuotteen uuteen. Jos näiden kahden tuotteen välillä on hintaero, voit veloittaa tai hyvittää erotuksen vaihdon aikana.

Toimintovaiheet:

1. Napauta Shopify POS -sovelluksessa Tilaukset.
  2. Napauta tilausta, jolle haluat luoda vaihto- tai palautuskäsittelyn.
  3. Napauta Vaihto, valitse vaihdettava tuote ja napauta sitten Seuraava. Palautetut tuotteet lisätään POS-laitteen määritetyn sijainnin varastoon.
  4. Valinnaista: klikkaamalla Valitse syy esiin tulee valintaluettelo palautuksen vaihtoehdoista.

• Jos klikkaat Palautuksen syy ‑näytön jälkeen Seuraava, sinua kehotetaan hyväksymään palautuksen syyksi Tuntematon. Voit lisätä kommentin kunkin syyn kohdalle.
    • Jos valitset palautuksen syyksi Muu, sinun on kerrottava syy. Palautuksen syitä ei näytetä, jos tilauksessa on jakelemattomia tuotteita. Sen sijaan näet vapaamuotoisen lomaketekstikentän hyvityksen kommentoimista varten.
  5. Valinnainen: Jos et halua palauttaa tuotetta varastoosi, napauta Palauta tähän sijaintiin, poista palautustoiminto käytöstä ja napauta Tallenna.

6. Napauta Seuraava.

7. Valitse saatavilla olevasta tuoteluettelosta tuote, johon palautettava tuote vaihdetaan.

8. Päivitä valitun tuotteen määrä, lisää tuotteita tarvittaessa ja klikkaa sitten Seuraava.

9. Valinnaista: Vaihda Merkitse tuote ei jaelluksi päälle ilmoittaaksesi, että tuote on lähetettävä asiakkaalle myöhemmin. Tuotteille luodaan uusi tilaus.

10. Jos saldoa jää jäljelle, napauta Hyvitys tai Veloita ja viimeistele tapahtuma. Jos saldoa ei jää jäljelle, napauta Vaihda.

11. Napauta Valmis.