Tilausten päivittäminen

Tilaukset-näytössä voit antaa uuden kuitin asiakkaalle tai tarkastella tilausviestiä. Tilaukset-näyttö on saatavana vain Shopify POS -sovelluksessa iPadille ja Androidille. Sitä ei ole saatavana Shopify POS -sovelluksessa iPhonelle.

Kuitin lähettäminen uudelleen

Lähetä kuitti uudelleen seuraavasti:

Huomautuksen lisääminen tilaukseen

Tilausviestit näkyvät tilauksen tietonäytöllä, ja niiden avulla voit antaa lisätietoja tilauksesta. Haluat ehkä liittää tilausviestin seuraavista syistä:

• Olet hyvittänyt tai peruuttanut tilauksen.
  • Olet vaihtanut tilauksen kokonaan tai osittain.
  • Asiakkaallasi on joitain lisävaatimuksia, jotka haluat tallentaa.

Tilausviestin lisääminen valmiiseen tilaukseen: