Shopify POS -sähköpostiostoskori

Shopify POS:n sähköpostiostoskorissa voit luoda ostoskorin ja lähettää asiakkaalle sähköpostiviestin, jonka avulla asiakkaat voivat suorittaa maksun verkossa. Sähköposti sisältää yhteenvedon asiakkaan ostoskorista ja linkin verkkokaupan kassalle.

Kun sähköpostiviesti on lähetetty, tilaus tallennetaan luonnoksena Shopifyssa, kunnes asiakas napauttaa linkkiä ja suorittaa maksun. Kun asiakas on maksanut ostoskorinsa, luonnos tallennetaan valmiiksi tilaukseksi Shopifyn Tilaukset-sivulle.

Kun käytät Shopify POS:n sähköpostiostoskoria iOS-laitteella, näet myyntiattribuution sähköpostiostoskoritilauksille. Myynti liitetään siihen henkilöstön jäseneen, joka on kirjautunut Shopify POS -sovellukseen sähköpostiostoskoriviestin lähettämisen yhteydessä. Voit seurata henkilöstön jäsenten myyntiä Myynti henkilöstön mukaan -raportista.

Voit lähettää ostoskorisähköpostin vain, jos veloitat maksun koko tilauksesta. Et voi hyväksyä osittaista maksua henkilökohtaisesti ja lähettää sitten sähköpostiostoskoria loppuosan veloittamiseksi.

Toimintovaiheet:

Tilaus tallennetaan tilausluonnokseksi Shopifyssa, ja asiakas vastaanottaa sähköpostiostoskorin sähköpostiviestin. Sähköposti sisältää linkin kassalle, jossa asiakas voi maksaa ostoskoristaan. Kun asiakas maksaa ostoskoristaan, siitä luodaan tilaus Shopifyssa.