Useat maksutavat ja osittaiset maksut

Jos asiakas ei pysty maksamaan koko tilaustaan, Shopify POS -sovellus antaa sinun hyväksyä osittaiset maksut myymälässä. Voit noutaa tilauksen myöhemmin ja veloittaa jäljellä olevan saldon asiakkaan valitsemalla maksutavalla.

Huomaa: Vaikka voit hyväksyä osittaisia maksuja Shopify POS for Android -sovelluksessa, et voi veloittaa sillä jäljelle jäävää saldoa. Voit veloittaa jäljellä olevan saldon vain Shopify POS for iPad- ja iPhone-sovelluksessa.