Useat maksutavat ja osittaiset maksut

Jos asiakas ei pysty maksamaan koko tilaustaan, Shopify POS -sovellus antaa sinulle mahdollisuuden hyväksyä osittaiset maksut kaupassasi. Voit hakea tilauksen myöhemmin ja veloittaa jäljellä olevan saldon asiakkaalta hänen valitsemallaan maksutavalla.

Hyväksy jaettuja maksutapoja koko tilaukselle

Voit hyväksyä useamman kuin yhden maksutavan tilaukselle.

Vaiheet:

Tee seuraavat toimet:

1. Napauta Valitse maksutapa -valintaikkunassa Jaa maksu.

2. Syötä ensimmäistä maksua varten summa, jonka asiakas maksaa.

3. Valitse maksutapa ja suorita sen jälkeen maksu loppuun.

4. Syötä seuraavaa maksua varten summa, jonka asiakas maksaa.

5. Napauta seuraavaa maksutapaa ja suorita sitten maksu loppuun.

6. Napauta Valmis.

Hyväksy ensimmäinen osamaksu

1. Napauta Valitse maksutapa -valintaikkunassa Jaa maksu.

2. Syötä summa, jonka asiakas maksaa valitulla maksutavalla.

3. Napauta asiakkaan valitsemaa maksutapaa ja suorita maksu.

4. Napauta Merkitse osittain maksetuksi.

5. Vahvista tapahtumatiedot ja napauta Merkitse osittaiseksi.

6. Valinnainen: Suorita kaikki tapahtumaan liittyvät tehtävät, kuten asiakastietojen lisääminen, kuitin tulostaminen tai kommentin lisääminen tilaukseen.

7. Napauta Valmis.

Toisen maksun perintä osittain maksetusta tilauksesta

Napauta Shopify POS Tilaukset -näytössä jonka tilan haluat nähdä. Osittain maksetulla tilauksilla on Osittain maksettu -merkintä.

Voit käsitellä osittain maksetun tilauksen jäljellä olevan maksun osittain tai kokonaan.

Vaiheet:

1. Napauta tilauksessa Peri maksu.
  2. Syötä summa, jonka asiakas haluaa maksaa.
  3. Valitse maksutapa ja suorita sen jälkeen maksu loppuun.
  4. Napauta Valmis.
  5. Viimeistele tapahtuma:

• Jos kyseessä on viimeinen maksu, napauta Valmis.
    • Jos jäljellä on maksamatonta saldoa, napauta Merkitse osittain maksetuksi.
  6. Napauta Valmis.