Kosketusnäytön eleet

Lue lisää eleistä, joita voit käyttää kosketusnäyttösi kanssa, sekä Shopify POS -sovelluksen erilaisista kosketusnäyttöpainikkeista.

Käyttäjän eleet

Shopify POS -sovelluksen käyttäjäeleiden kuvaus
Päivitä Päivitä sisältö vetämällä sormea alaspäin näytöllä.
Pyyhkäisy Käynnistä muutos vetämällä sormeasi näytön alueen yli.
Napauta Klikkaa sormellasi käyttöliittymän osaa. Synonyymi termille "klikata" viitattaessa kädessä pidettäviin laitteisiin.
Napauta ja pidä painettuna Paina tuote- ja ostoskorinäytössä tuotetta sormellasi noin kolmen sekunnin ajan nähdäksesi lisätietoja tuotteesta.

Kosketusnäytön painikkeet

Kosketusnäytön painikkeiden toiminnot
Kuvake Toiminto

Lokero

Three hollow dots in an evenly-spaced, horizontal line

Laajentaa alivalikon, joka sisältää lisävaihtoehtoja nykyiselle näytölle.

Hae

Line drawing of a magnifying glass

Voit kirjoittaa hakukyselyn ja palauttaa vastaavat tulokset. Käytettävissä tuote-, ostoskori- (asiakaskohtainen) ja Tilaukset-näytöissä.

Lisää

Plus sign

Luo uuden tuotteen tuote- ja ostoskori-näytöstä.

Takaisin

Arrow pointing left

Palaa edelliseen näyttöön.

PÄÄLLE/POIS

An on-off switch

Ota ominaisuus käyttöön tai poista se käytöstä napauttamalla ON/OFF-painiketta. Jos painike on vasemmassa reunassa, ominaisuus on poistettu käytöstä. Jos painike on oikeassa reunassa, ominaisuus on käytössä.