Shopify POS -sovelluksen vianmääritys

Jos Shopify POS -sovelluksessa esiintyy suorituskykyongelmia, voit kokeilla niiden vianmääritykseen joitakin yleisiä toimenpiteitä.

Shopify suosittelee, että et poista Shopify POS -sovellusta ja asenna sitä uudelleen, jos sinulla on ongelmia. Jos poistat sovelluksen, menetät sovelluslokit, joita käytämme, kun annamme sinulle teknistä apua. Menetät myös kaikki tallennetut tiedot, kuten kassavuorot ja tallennetut ostoskorit.

Shopify POS -sovellus toimii seuraavilla laitteilla:

Shopify POS -sovelluksen kanssa toimivat laitteet
Laite Kuvaus
iPhone iPhone 5 tai parempi ja iOS 11.4 tai uudempi
iPad Air 2. sukupolvi tai parempi ja iOS 11.4 tai uudempi
iPad 5. sukupolvi tai parempi ja iOS 11.4 tai uudempi
iPad mini 2. sukupolvi tai uudempi ja iOS 11.4 tai uudempi
iPad Pro Kaikki iOS 11.4-käyttöjärjestelmää tai uudempaa käyttävät iPad Pro -mallit
Android Android-laite, jossa on versio 5.0 (Lollipop) tai uudempi