Shopify POS -palvelun käytön aloittaminen

Ennen kuin voit aloittaa myynnin Shopify POS -sovelluksen kautta, sinun on valittava liiketoiminnallesi parhaiten sopiva Shopify-sopimus, hankittava ja liitettävä kauppaasi kaikki tarvittavat POS-laitteet sekä asettaa käyttökuntoon POS-sovelluksesi, jotta voit vastaanottaa maksuja. Voit käyttää Shopify POS -sovelluksen perusominaisuuksia jokaisessa Shopify-sopimuksessa ilman lisäkustannuksia. Jos haluat ylimääräisiä vähittäiskauppaominaisuuksia, sinun on käytettävä Shopify POS pro -myyntipistettä.

Tässä osiossa

Shopify POS -sopimukset

Huom: uudistettu Shopify POS -sovellus ei ole tällä hetkellä saatavilla Android-laitteille.

Shopify POS Pro tarjoaa seuraavat lisäominaisuudet:

Shopify POS Pro-sovelluksen ominaisuudet
Ominaisuus Määritelmä
Analytiikka Shopify POS -sovelluksen päivittäisen myynnin analytiikkaraportti.
Käteisseuranta Seuraa vaihtokassoja ja tee yhteenveto päivittäisestä kassan kokonaisrahamäärästä.
Customer View -sovellus Näytä kassamaksutiedot Shopify POS -asiakkaillesi Customer View (Asiakasnäkymä) -sovelluksella.
Mukautetut kuitit Mukauta tulostettujen kuittien mallia.
Ostoskorin tietojen lähettäminen asiakkaalle sähköpostitse Shopify POS:n sähköpostiostoskorin avulla voit lähettää asiakkaalle ostoskoritiedot ja antaa hänelle mahdollisuuden maksaa ostoksensa verkossa.
Vaihdot Vaihda palautettu tuote uuteen tuotteeseen käyttämällä Shopify POS -sovellusta.
Myynnin määrittäminen Käytä myyntien määrittämistoimintoa Shopify adminissa seurataksesi henkilöstön myynnin tehokkuutta.
Tallenna ja nouda tilauksia Tallenna keskeneräinen tapahtuma Shopify POS -sovellukseen myöhempää käyttöä varten.
Tilausten toimitus asiakkaan kotiin Valitse tilauksen toimitusosoite tai toimitusmaksut Shopify POS -ostoskorissa toimittaaksesi tilauksen asiakkaan osoitteeseen.
Henkilöstön käyttöoikeudet Ota käyttöoikeudet käyttöön henkilöstön jäsenille, joilla on POS-PIN-koodi.
Stocky Hyödynnä Stockya kysynnän ennustuksia, ostotilauksia, inventaarioita ja varastosiirtoja koskevissa seikoissa, jotta voit seurata, minkälaista varastoa tarvitset ja minkälainen varasto sinulla on.
Rajoittamaton POS-henkilöstö Sellaisen henkilöstön luominen ja muokkaaminen, jolla on vain POS-käyttöoikeudet Shopify POS -sovelluksessa.