Shopify POS -sovelluksen näyttötilan valitseminen

Voit määrittää Shopify POS -sovelluksen käyttämään vaaleaa tilaa tai tummaa tilaa. Vaaleassa tilassa teksti näkyy tummana kirkasta taustaa vasten, kun taas tummassa tilassa teksti näkyy kirkkaana tummaa taustaa vasten.

Voit valita tilan, jota käytetään Shopify-myyntipisteessä, tai voit valita, että Shopify-myyntipiste käyttää iOS-laitteen asetuksia.

Näyttötilan määrittäminen

1. Napauta Shopify POS-sovelluksessa ensin ja napauta sen jälkeen Asetukset > Tumma/vaalea tila.

2. Napauta tilaa, jota haluat käyttää Shopify POS -sovelluksessa tai valitse Käytä laitteen asetuksia.