POS-sovellustilauksen hallinta

Shopify POS on sovellus, jonka avulla voit myydä tuotteitasi eri paikoissa, kuten kivijalkakaupoissa, markkinoilla ja pop-up-kaupoissa. POS-sovellus synkronoituu Shopifyn kanssa, jolloin voit seurata tilauksia ja varastoja kaikissa kauppapaikoissasi, verkkokaupassasi ja muissa aktiivisissa myyntikanavissasi.

Tässä artikkelissa on ohjeita POS-sovellustilauksen hallinnoimiseksi eri sijainneissa. Voit valita parhaiten jälleenmyyntitarpeisiisi sopivan tilauksen.

Eri sijaintien POS-tilausten hallinnointi

Voit laajentaa tai kaventaa POS-tilauksia sijainnin mukaan, jotta voit varmistaa, että kauppojesi käytössä on niiden tarpeita parhaiten vastaava tilaus.

Vaiheet:

Shopify POS Pro ‑laskutus

Shopify POS Pro laskutetaan erikseen jokaisesta aktivoidusta sijainnista. Voit valita kuukausittaisen tai vuosittaisen laskutusjakson väliltä. Lisätietoja laskutusjaksoista on sovellusten laskutusjaksoissa.

Jos haluat lisätietoja POS-tilauksen valitsemisesta sijainteihisi, katso kohta sijaintien hallinta.