POS-myyntipisteen tarpeen tunnistaminen

Uusi Shopify POS on iOS-sovellus, jonka avulla voit myydä tuotteitasi henkilökohtaisesti. Uuden Shopify POS ‑sovelluksen avulla voit myydä tuotteitasi lähes kaikkialla, esimerkiksi kivijalkakaupoissa, markkinoilla ja pop-up-kaupoissa. Shopify POS synkronoituu Shopifyn kanssa, jolloin se voi seurata tilauksiasi ja varastojasi vähittäismyyntipaikoissasi, verkkokaupassasi ja muissa käytössä olevissa myyntikanavissasi. Voit jopa tarkastella kauppasi tilauksia ja hallita niitä sovelluksesta.

Shopifyn käytön aloittaminen

Jos olet juuri aloittamassa Shopifyn käyttöä omana verkkokauppa-alustanasi, voit aloittaa tarkistuslistastamme. Tarkistuslista opastaa sinut kaupan perustamisen ensimmäisten vaiheiden läpi.

Kun olet määrittänyt kaupan asetukset, voit määrittää Shopify POS-sovelluksen ja määrittää maksutavat niin, että ne ovat valmiina henkilökohtaiseen myyntiin. Lisätietoja kaikista uusista Shopify POS-myyntipisteistä löydät Shopify POS -sovelluksen usein esitetyissä kysymyksissä.

Uudistetun Shopify POS -sovelluksen kanssa aloittaminen

Onko sinulla julkaistu Shopify-kauppa, mutta haluat aloittaa myynnin henkilökohtaisesti? Ennen kuin voit aloittaa myynnin, sinun täytyy määrittää Shopify POS -sovellus, valita laitteisto ja määrittää maksutavat.

Lisätietoja kaikista uusista Shopify POS-myyntipisteistä löydät Shopify POS -sovelluksen usein esitetyissä kysymyksissä.

Siirtyminen perinteisestä Shopify POS:sta

Jos käytät jo Shopify POS Classicia henkilökohtaisessa myynnissä, voit siirtyä uuteen Shopify POS -myyntipisteeseen ja synkronoida Shopify POS-asetuksesi määrittääksesi sovelluksen.