Myyntipisteen tarpeiden tunnistaminen

Uusi Shopify POS on iOS-sovellus, jonka avulla voit myydä tuotteitasi henkilökohtaisesti. Uuden Shopify POS ‑sovelluksen avulla voit myydä tuotteitasi lähes kaikkialla, esimerkiksi kivijalkakaupoissa, markkinoilla ja pop-up-kaupoissa. Shopify POS synkronoituu Shopifyn kanssa, jolloin se voi seurata tilauksiasi ja varastojasi vähittäismyyntipaikoissasi, verkkokaupassasi ja muissa käytössä olevissa myyntikanavissasi. Voit jopa tarkastella kauppasi tilauksia ja hallita niitä sovelluksesta.

Shopifyn käytön aloittaminen

Jos olet juuri aloittamassa Shopifyn käyttöä omana verkkokauppa-alustanasi, voit aloittaa tarkistuslistastamme. Tarkistuslista opastaa sinut kaupan perustamisen ensimmäisten vaiheiden läpi.

Kun olet perustanut kaupan, voit määrittää Shopify POS -sovelluksen sekä maksutavat ja valmistautua myymään. Lue lisää uudistetusta Shopify POS -sovelluksesta iPad ja iPhone -osiosta, jossa on myös vinkkejä kaupan hallinnointiin sovelluksessa.

Uudistetun Shopify POS -sovelluksen kanssa aloittaminen

Onko sinulla julkaistu Shopify-kauppa, mutta haluat aloittaa myynnin henkilökohtaisesti? Ennen kuin voit aloittaa myynnin, sinun täytyy määrittää Shopify POS -sovellus, valita laitteisto ja määrittää maksutavat.

Kun olet tehnyt haluamasi määritykset, katso iPad ja iPhone -kohdasta vinkkejä kaupan hallintaan sovelluksessa.

Siirtyminen perinteisestä Shopify POS:sta

Jos jo käytät perinteistä Shopify POS:ia henkilökohtaiseen myyntiin, aloita määrittämällä Shopify POS -sovellus ja määrittämällä maksutavat.

Kun olet tehnyt haluamasi määritykset, katso iPad ja iPhone -kohdasta vinkkejä kaupan hallintaan sovelluksessa.