iPadin automaattisen lukituksen käyttöön ottaminen

Voit asettaa iPadisi lukittumaan toimimattoman ajanjakson jälkeen tai aina, kun myyntitapahtuma on valmis. Sinun tai jonkun toisen henkilöstön jäsenen on annettava 4-numeroinen PIN-koodi näytön lukituksen avaamiseksi.

1. Napauta Shopify POS -sovelluksen aloitusnäytössä .

2. Napauta Settings (Asetukset)-valintaa.

3. Napauta Turvallisuus-kohdassa Näytön lukitus.

4. Napauta aikavalintaa. Jos Shopify POS -sovellus on käyttämättä valitun ajan, näyttö lukittuu.

5. Jos haluat, että näyttö lukitaan jokaisen tilauksen jälkeen, ota käyttöön Automaattinen lukitus myynnin jälkeen.

6. Palaa Asetukset-näyttöön napauttamalla Takaisin.