Sijainnin hallinta

Sijainti on fyysinen paikka tai sovellus, jossa teet jonkin tai kaikki seuraavista toimista: tuotteiden myynti, tilausten toimitus tai jakelu, tai varastointi. Sijainti voi olla vähittäiskauppa, varasto, pop up -kauppa tai suoratoimitusosoite. Kun käytössäsi on useita sijainteja, sinulla on parempi yleiskuva koko yrityksesi varastotilanteesta.

Suurin osa sijainnin hallinnasta toteutetaan Shopify-ylläpitäjässä. Siellä voit lisätä, poistaa, muokata ja aktivoida sijainteja sekä tarvittaessa poistaa niitä käytöstä. Voit myös hallinnoida myyntipistetilauksia Shopify-ylläpitäjässä.

Valitse Shopify POS ‑laitteen sijainti

Voit hallinnoida laitteen sijainteja suoraan Shopify POS -sovelluksessa. Voit myös rajoittaa sijaintiasetusten käyttöä iPadilla ottamalla henkilöstön rajoitetut käyttöoikeudet käyttöön.

Aina kun asennat Shopify POS -sovelluksen johonkin laitteeseen, varmista, että valitset sijaintisi, jotta sovellus käyttää jatkossa oikeat verokannat.

Toimintovaiheet:

1. Napauta Shopify POS -sovelluksessa > Asetukset > Kaikki sijainnit.

2. Napauta POS-toimipaikan nimeä.

3. Vahvista muutos napauttamalla Vaihda tai siirry takaisin napauttamalla Peruuta.

Hallinnoi kunkin sijainnin myyntipistetilaussopimuksia (Shopify-ylläpitäjä)

Huomaa: Vain kaupan omistaja voi hallita myyntipisteen tilauksia.

POS Lite -tilaussopimus sisältää Shopify-myyntipisteen perusominaisuudet, ja sitä voidaan käyttää kaikissa Shopify-sopimuksissa ilman lisäkustannuksia. Jos haluat sijainnin kuukausittaisen lisäkustannuksen, Shopify POS Pro -tilaussopimussuunnitelmassa on ylimääräisiä vähittäiskauppaominaisuuksia, jotka koskevat myyntitapahtumia, varastonhallintaa, myyntiraportteja ja henkilöstöhallintaa. Valitse jokaiselle sijainnille sopiva myyntipisteen tilaussopimus. Voit muuttaa sijainnin myyntipisteen tilaussopimusta koska tahansa.

Kaikki voivat käyttää POS Pro -sopimuksen ilmaista kokeiluversiota, joka päättyy 31. lokakuuta 2020.

Jos päätät olla tilaamatta POS Pro -sopimusta 31. lokakuuta 2020 jälkeen, menetät käyttöoikeuden kaikkiin POS Pro -sopimuksen ominaisuuksiin, joita olet voinut käyttää ilmaisen kokeilujakson aikana.

Jos valitset POS Lite -sopimuksen sijaintisi tilaussopimukseksi ennen 31. lokakuuta 2020, se astuu voimaan välittömästi, eikä sinulla ole enää oikeutta käyttää sijainnin POS Pro -sopimuksen ominaisuuksia. Jos haluat saada takaisin käyttöoikeuden POS Pro -sopimuksen ilmaisiin ominaisuuksiin, muuta sijainnin tilaussopimukseksi POS Pro.

Jos valitset sijainnin tilaussopimukseksi POS Pro -sopimuksen ennen 31. lokakuuta 2020, sinulta ei veloiteta ylimääräisiä kuukausitilausmaksuja ennen ensimmäistä laskuasi 31. lokakuuta 2020 jälkeen.

Jos et valitse jokaiselle sijainnille sopimusta ilmaisen kokeilujakson loppuun mennessä, sijainnin sopimukseksi tulee oletusarvoisesti POS Lite, joka on ilmainen.