Sijainnin hallinta

Sijainti on fyysinen paikka tai sovellus, jossa teet jonkin tai kaikki seuraavista toimista: tuotteiden myynti, tilausten toimitus tai jakelu, tai varastointi. Sijainti voi olla vähittäiskauppa, varasto, pop up -kauppa tai suoratoimitusosoite. Kun käytössäsi on useita sijainteja, sinulla on parempi yleiskuva koko yrityksesi varastotilanteesta.

Yleensä Sijainnin hallinta käsitellään Shopify adminissa. Siellä voit tarvittaessa lisätä, poistaa, muokata ja aktivoida sijainteja tai poistaa ne käytöstä.

Valitse Shopify POS ‑laitteen sijainti

Voit hallinnoida laitteen sijainteja suoraan Shopify POS -sovelluksessa. Voit myös rajoittaa sijaintiasetusten käyttöä iPadilla ottamalla henkilöstön rajoitetut käyttöoikeudet käyttöön.

Aina kun asennat Shopify POS -sovelluksen johonkin laitteeseen, varmista, että valitset sijaintisi, jotta sovellus käyttää jatkossa oikeat verokannat.

Toimintovaiheet:

1. Napauta Shopify POS -sovelluksessa > Asetukset > Kaikki sijainnit.

2. Napauta POS-toimipaikan nimeä.

3. Vahvista muutos napauttamalla Vaihda tai siirry takaisin napauttamalla Peruuta.