Point of Sale -yleiskatsaus

Point of Salen yleiskatsaus näyttää sinulle ylätason näkymän siitä, miten vähittäiskauppasi menestyy. Yleiskatsaus löytyy Shopify administa Point of Sale-myyntikanavan alta. Yleiskatsaus näyttää jälleenmyyntisi tärkeimmät mittarit:

• Kokonaismyynti
  • Bruttomyynti
  • alennukset yhteensä
  • hyvitykset yhteensä
  • Bruttotulot
  • Bruttokate
  • Tilauksia yhteensä
  • Keskimääräinen tilauksen arvo
  • Myyntiin osoitetun henkilöstön myynti

Siirry täyteen analytiikkaraporttiin klikkaamalla Näytä raportti.

Voit tarkastella tietoja kaikille sijainneille tai yksittäiselle sijainnille. Voit myös suodattaa tietoja päivämäärän mukaan.