Henkilöstön hallinta administa

Jos kaupassasi työskentelee useita työntekijöitä, sinun täytyy lisätä heidät POS-henkilöstöksi, jotta he voivat käyttää Shopify POS -sovellusta kaupassasi. Jokaisen henkilöstön jäsenen tarvitsemasta käyttöoikeuksien määrästä riippuen sinun täytyy myöntää heille tarvittavat käyttöoikeudet. Jotta voit antaa henkilöstösi jäsenelle yhden tai useamman käyttöoikeuden, sinun täytyy määrittää hänelle POS-rooli.

Jos olet kaupan omistaja tai sinulla on tili, jolle on myönnetty täydet käyttöoikeudet, voit tarkastella ja muuttaa henkilöstön jäsenien rooleja Shopify POS -sovelluksen tai Shopify adminin kautta. Jos et määritä roolia henkilöstön jäsenelle, hänelle määritetään automaattisesti oletusrooli (Kumppani).

Voit luoda POS-henkilöstön kolmella eri tavalla:

• Shopify POS -sovelluksen Henkilöstö-valikosta.
  • Shopify adminin sopimus ja käyttöoikeudet -asetussivulta.
  • Shopify adminin Point of Sale -kanavasta.

Ennen kuin luot henkilöstön jäseniä, voit määrittää rooleja jokaista henkilöstösi käyttämää käyttöoikeusjoukkoa varten. Kaikille työntekijöille luodaan oletusrooli, jonka nimi on Associate, mutta voit luoda lisää rooleja riippuen siitä, mitä käyttöoikeuksia haluat määrittää.

Henkilöstön luominen admin- ja Shopify POS -käyttöoikeuksilla

Jos olet kaupan omistaja tai työntekijä, jolla on täydet käyttöoikeudet, voit luoda henkilöstön jäseniä, jotka voivat käyttää sekä Shopify POS -sovellusta että Shopify adminia. Tällä tavalla luoduille henkilöstön jäsenille myönnetään oletusarvoisesti rooli, joka sisältää kaikki POS-käyttöoikeudet.

Toimintovaiheet:

1. Klikkaa Shopify adminissa Asetukset ja klikkaa sitten Sopimus ja käyttöoikeudet.

2. klikkaa Käyttöoikeuksien Henkilöstö-osassa Lisää henkilöstöä.

3. Syötä uuden henkilöstön jäsenen etunimi, sukunimi ja sähköpostiosoite. Varmista, että Tällä henkilöstötilillä on täydet käyttöoikeudet -valintaruutu on valittuna.

4. Klikkaa Lähetä kutsu.

Uudelle henkilöstön jäsenelle lähetetään sähköpostikutsu tilin luomiseksi.

Henkilöstön asetukset

Sen henkilöstön jäsenen, jolle sähköpostikutsu lähetetään, on luotava henkilöstötili, jotta hän voi käyttää Shopify adminia ja myyntipistettä.

Toimintovaiheet:

1. Hyväksy kutsu napauttamalla kutsun sähköpostiviestissä olevaa linkkiä.

2. Täytä seuraavat tiedot henkilöstön asetussivulla olevaan lomakkeeseen:

- Sähköpostiosoite. - Etunimi ja sukunimi. - Puhelinnumero (valinnainen). - Salasana.

1. Klikkaa Luo tili.

Henkilöstön jäsen voi nyt kirjautua Shopify adminiin käyttämällä sähköpostiosoitettaan ja salasanaansa. Hän voi myös muokata tilinsä tietoja.

Henkilöstön luominen, jolla on vain POS-käyttöoikeudet

Jos olet kaupan omistaja tai työntekijä, jolla on täydet käyttöoikeudet, voit luoda Shopify adminissa henkilöstön jäseniä, joilla on vain POS:n käyttöön oikeuttavat käyttöoikeudet. Voit myös hallinnoida käyttöoikeuksia POS-sovelluksessa nimeämällä ennalta määritettyjä rooleja.

Toimintovaiheet:

1. klikkaa Shopify adminissa MYYNTIKANAVAT-kohdan alapuolelta Point of Sale > Henkilöstö.

2. Klikkaa Lisää henkilöstöä.

3. Anna henkilöstön jäsenen yhteystiedot.

4. Valitse POS-rooli, jonka haluat myöntää henkilöstön jäsenelle.

5. Valitse PIN-kohdasta Luo uusi PIN-koodi, jotta voit määrittää yksilöllisen PIN-koodin henkilöstön jäsenelle. Henkilöstön jäsen tarvitsee tätä PIN-koodia Shopify POS -sovelluksen käyttämistä varten.