Järjestä aloitusnäyttösi lisäämällä tiiliä.

Shopify POS -sovelluksen kotisivulla on älykäs ruudukko, joka on joukko määritettävissä olevia tiiliä, joissa näkyy eri resursseja. Voit lisätä usein käytettyjä tuotteita, kokoelmia, kolmansien osapuolten sovelluksien tai ominaisuuksien kaltaisia tiiliä. Jos kolmannen osapuolen sovelluksessa on useita toimintoja, voit valita, mitä funktiota tiili suorittaa.

Voit lisätä näihin sivuihin lisäsivuja ja ryhmitellä tiiliä ja järjestää tiilet uudelleen jokaisella sivulla.

Tiiliä voi lisätä vain kaupan omistaja tai henkilöstön jäsen, jolla on kaupan täydet käyttöoikeudet.

Lisää tiiliä

1. Napauta Shopify POS ‑sovelluksen aloitusnäytössä Lisää tiili ruudukon sisällä.

2. Valitse tuote, jonka haluat lisätä etusivullesi, saatavilla olevasta luettelosta.

3. Lisää mahdolliset lisäruudut ja napauta sitten Valmis.

Poista tiiliä

1. Napauta ja pidä painettuna tiiltä Shopify POS ‑sovelluksen aloitusnäytössä, kunnes tiili alkaa väristä.

2. Napauta ensin x ruudun kulmassa ja valitse sitten Poista.

3. Napauta Valmis.

Muokkaa tiiliä

1. Napauta ja pidä painettuna tiiltä Shopify POS ‑sovelluksen aloitusnäytössä, kunnes tiili alkaa väristä.

2. Napauta ... ruudun kulmassa ja valitse väri (keltainen, vihreä, sininen, harmaa tai oranssi).

3. Napauta Valmis.