Järjestä aloitusnäyttösi lisäämällä tiiliä.

Shopify POS ‑sovelluksen aloitusnäyttö sisältää älykkään ruudukon, jossa on joukko määritettävissä olevia tiiliä eri resursseilla. Voit lisätä suosittuja tuotteita, kokoelmia, kolmansien osapuolten sovelluksia tai ominaisuuksia edustavia tiiliä. Voit lisätä näihin sivuihin lisäsivuja ja ryhmätiiliä sekä järjestää tiilet uudelleen jokaisella sivulla.

Tiiliä voi lisätä vain kaupan omistaja tai henkilöstön jäsen, jolla on kaupan täydet käyttöoikeudet.

Lisää tiiliä

1. Napauta Shopify POS ‑sovelluksen aloitusnäytössä Lisää tiili ruudukon sisällä.

2. Valitse tuote, jonka haluat lisätä etusivullesi, saatavilla olevasta luettelosta.

3. Lisää mahdolliset lisäruudut ja napauta sitten Valmis.

Poista tiiliä

1. Napauta ja pidä painettuna tiiltä Shopify POS ‑sovelluksen aloitusnäytössä, kunnes tiili alkaa väristä.

2. Napauta ensin x ruudun kulmassa ja valitse sitten Poista.

3. Napauta Valmis.