Henkilöstön kouluttaminen

Voit käyttää oheista tarkistuslistaa apuna kouluttaessasi henkilöstöä uudistetun Shopify POS -sovelluksen käytössä. Koulutuksen mukauttaminen henkilöstön ja yrityksen tarpeiden mukaan saattaa olla tarpeen.

Henkilöstön koulutuksen tarkistuslista

Käytä seuraavaa tarkistuslistaa apuna kouluttaessasi henkilöstöä uudistetun Shopify POS -sovelluksen käytössä. Voit käyttää Johdon koulutuksen tarkistuslistaa lisäkoulutuksessa.

Shopify POS -toiminnallisuus

Sijainnit ja varasto

Asiakkaat

Myynnin käsittely

Alennukset

Maksut

Toimitus ja huolinta

Palautukset, vaihdot ja hyvitykset

Laitteisto

Johtajien koulutuksen tarkistuslista

Yllä olevan koulutuksen lisäksi kauppojesi johtajat saattavat tarvita koulutusta seuraavilla alueilla: