Henkilöstön kouluttaminen

Käytä oheista toimintalistaa apuna kouluttaessasi henkilöstöä Shopify POS -sovelluksen käytössä. Koulutuksen mukauttaminen henkilöstön ja yrityksen tarpeiden mukaan saattaa olla tarpeen.

Henkilöstön koulutuksen toimintalista

Käytä seuraavaa toimintalistaa apuna kouluttaessasi henkilöstöä Shopify POS -sovelluksen käytössä. Voit käyttää Johdon koulutuksen toimintalistaa lisäkoulutuksessa.

Shopify POS -toiminnallisuus

Varasto ja toimipaikat

Asiakkaat

Myynnin käsittely

Alennukset

Maksut

Toimitus ja jakelu

Palautukset, vaihdot ja hyvitykset

Laitteisto

Johtajien koulutuksen tarkistuslista

Yllä olevan koulutuksen lisäksi kauppojesi johtajat saattavat tarvita koulutusta seuraavilla alueilla: